TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 12:53

Indian Larry scrie: Semeni din ce in ce mai mult cu "Fetita cu chibrituri"
Nu . Asta seamana izbitor de bine cu Sid din Ice Age . Sa mor de nu de multe ori m-am gandit la asta ! Fii atent aici , sa vedem , gasesti si tu paralela ? :

-Pute ,
-e cu capu' ,
-e penibil ,
-a ajuns de rasu' Planetei ,
-e incult ,
-smiorcait ,
-curajos de dupa draperie ,
-bate campii continuu ,
-vorbeste singur ,

-..... si-or mai fi , da' n-am timp acum sa le insir .

Si insipidu' asta de ,, fan " , alt retard . Mi-aduce aminte de cretinii aia doi , Edy si Crashed , fratii lu' aia mare . Ii stii , .... aia de se arunca singuri cu prastia ...... dupa care rad de mor !!!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Ian 2011, 13:28

o singura remarca ...

sid era curajos de adevaratelea , din ce tin eu minte ...

din inconstienta, probabil, dar totusi curajos :P

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 27 Ian 2011, 13:50

avind in vedere situatia din ultima saptamina, propun schimbarea apelativului in gepizda. si ca sa fim in ton cu vintul schimbarii ce bate dispre ardeal, putem spune: hunii, gepizii si gepizdele lor. a nu se intelege ca generalizez, ca doar migratorii aminti mai sus sint minoritari, dar cu pretentii de stapinitori.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 13:55

Indian Larry scrie:Fii atent ca de data asta nu te-am amenintat , te-am invitat doar sa ne vezi live , pricepi ? :wink:

Hai sa vad cum o dai cotita si de data asta .
Gepizda scrie:In rest, bietul tigan Patraulea vad ca nu pricepe si pace ca numai la ei la satra te duci la bere seara cu ala care te-a injurat dimineata

Na ca a dat'o pana la urma. :lol:

Planul B:

Gepizda , te invit unde vrei tu , pe camp , pe deal , sub apa , unde vrei tu . Ce zici , te infigi ? Daca bere nu servesti , macar asa . aaa?
Uimeste-ma .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 14:25

Linie Aeriana scrie:da, linia aeriana e dreapta . Dar se foloseste termenul de "linie aeriana" in conditiile in care, intre punctul A si punctul B, deplasarea pe sol in linie dreapta este imposibila (obstacole, apa etc)
Dex:

LINIE AERIANĂ rută aeriană între două orașe pe care se deplasează curse regulate.

Exemplu edificator de Linie Aeriana: se pleaca din pct.A(unul dintre neuronii tai) catre pct.B (al doilea neuron si singurul). Motivul trasarii liniei aeriene se datoreaza obstacolului dintre cele doua pct.A si B , numit prostie . :lol:
Gazetar zici , aaa?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2011, 14:57

:lol: :lol:

Ce dracu ai facut bre Gerula in Egipt , iti cade hardu pe bucati ba :lol: :lol: , mai intai nu deosebesti obletii de salai , acuma inventezi sensuri noi la cuvinte deja stabilite , auzi la el , linie aeriana :lol: :lol: :lol:

Le scoteai tu si inainte , da nu in halu asta :lol: :lol: , vezi ca devii senil , si ii un proces ireversibil !

Nu devia atentia spre Toni care nu o facut nimic sau Georgica idem :wink: , ca ne stim de mult :lol: :lol:

Ai tot batut din gura cat esti de tare , era inevitabil ( dealtfel , daca te intorci in timp chiar pe acest topic vezi ca ziceam ceva , si anume ca-i o chestiune de timp pina ti-o furi , nu poti sa umbli asa la nesfarsit ) sa te invite si pe tine cineva ! Acuma demonstrezi cat esti defapt de curajos !
Esti constient ca te vede toata lumea , si astia te invita cand vrei tu , nu hai intr-o ora la mall din Arad la Timisoara !
Esti mai las ca un pui de closca recent iesit din gaoace :lol:
Sa nu zic ca te cheama unu singur , care dupa spusele tale ii un scofalcit si cu pieptu cazut , etc. ! Ti-e frica si de el , pai daca te cheama pe interval unu cat tine ceri viza in urmatoru sistem solar :lol: :lol:
Jalnic :oops:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 27 Ian 2011, 15:43

Oare se poate aplica metoda si la "bibanii" lui Gerula :lol: :D :D
Grip ,pe masura, am inteles ca are :lol: :lol: :lol:
Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 17:07

fan G E R U L A scrie:Care tine prinsoare cu mine ca nu vine Patraulea la intalnirea cu Gerula?

De ce esti asa sigur? :lol: Isi trimite clona si tot vine ,vrei sa vezi? :twisted: Ai promis ca vii sa filmezi . Acu' sa te vaz io si pe tine .Cat mai e pana pe 21 ? Chit ca-mi da la gioale , dar din parcare nu mai pleaca . Dabia va astept ciocoflenderilor . :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2011, 17:10

fan G E R U L A scrie:Care tine prinsoare cu mine ca nu vine Patraulea la intalnirea cu Gerula?
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma- ... tml#p18005
Fanule bolovanule, ia zi, e dulce fundul stapanului? :lol: Ii plac limbile tale matasoare lui Gerula? Ca vad ca il pipeteni de numa numa! daca de fapt esti chiar gerula atunci...esti caz patologic! Ia sa te verific: ce facultate a absolvit Gerula, cand si cu ce medie? Cine i-a coordonat licenta? Aud?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 17:29

Pana atunci spune-i stapanului din tine sa ne explice teoria Liniei Aeriene ca noi n-am fost la atatea scoli ca iel . :oops: De intanlit vad ca ne ocoleste ca magarul panta . Ce-o sa se faca cand vin targurile de pescuit si concursurile? :lol: Imbatraneste si biata ma'sa , cat o s'o mai care dupa el ? :lol:

A vrut scarpineala , ii dam. :twisted:

Închis