TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Ian 2011, 09:25

Agarici, fan De Rasu' Lumii scrie: Acu poti sa-i recunosti daca dai de ei pe garla
Ba ! Una-i una , alta-i alta . Ne mascarim pe forumuri , ne balacarim din plictiseala , alea-alea . Insa ,, trimiteri " d-astea amenintatoare , cum ca nush ce PLM face la vara S T U P I D U L A cand ne-om intalni pe vre-o garla , ..... astea , neica , fac sa escaladeze conflictul intr-un punct din care nu-l mai aducem inapoi . Si-apoi .....

Vezi-ti de autolimbile tale , fa-te de kkt in continuare , mai te scufund si eu un pic in el cand ma plictisesc seara p-acasa , insa repet , vezi ce faci cu amenintarile astea .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Ian 2011, 10:07

@gigi
stii bine ca eu sint de acord cu tot ce ai scris in ultima postare despre federatie. dar eu ziceam acum despre infiintare vis-a-vis de amenintarile fanului la adresa lui adelin. ca daca se infiinteaza federatia, abia asteapta sa-l prinda pe la vreun cocncurs. intelesasi? sa vedem cine o sa vina si cine nu...sau cine pe cine o sa caute.

@toni f
exact asta vroiam sa le propun si eu oamenilor normali...macar o saptamina sa nu mai posteze nimic, cam cum vor sa faca astia cu benzina. si atunci va fi cacarea lumii...o sa fie doar unul care o sa posteze si o sa vorbeasca cu sinele la persoana intii plural...ca doar se respecta. va spun eu, am vazut eu, sa stiti ca l-am dovedit etc etc.
dar din pacate, lucrurile au mers cam departe...desi toti ii stim mecla lui jepula, nu s-a gindit nimeni sa-l ameninte, sa-l caute, sa-l cocoseze sau mai stiu eu ce. in schimb, s-a trezit decerebratul de fan sa arunce cu amenintari...pai e frumos?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Ian 2011, 10:15

Exact lucrul asta l-am spus si eu de mai multe ori aici pe forum. Trebuie sa il ignoram, ca nimic nu il doare mai tare decat sa il tratam ca si cum nu ar exista. Ca pe un nimeni care este ! :))
Ca o masura in sensul asta, nu am mai intrat la el pe forum de cel putin doua luni. Si ca sa nu fiu tentat sa o fac, mi-am si sters din bookmarks adresa forumului. Chiar nu simt ca am pierdut nimic daca nu ii mai lecturez toate halucinatiile.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Ian 2011, 10:19

@ marius

bre, s-au gandit mai multi sa-l caute si sa vada ei dupa ce fac cand il gasesc :D :D :D

doar ca baiatu' nu se arata la lumina pe la adunari de-astea fratzesti ...

si nimeni nu sta sa-si piarda timpul cu el ...

de la rogojesti, eu nu stiu sa fi aparut pe undeva unde era multi pescari stransi ...

ok, a fost pe la nu's ce targ, dar acolo puteai sa treci more or less incognito, plus ca nu se lua nimeni de sufletul tau in public asa :D :D :D

iar asta cu amenintarile, este cheap si de 2 lei ... l-a vazut pe adelin mai mic si mai sparios asa, si acu baga la el, ca pe altii nu ii impresioneaza ....

pictoru, asa subtirel cum e el, cred ca mananca doua jerule la breakfast si mai cere si un fan drept supliment ....

si mai stiu eu fo 2 nene, care cred ca nu ar fi bine sa-l intalneasca pe jerula, ca va pierdeti subiectul de caterinca :D :D :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Ian 2011, 10:23

De la un bann pe nush ce forum, o dati in campionate nationale de K1 sau Local Kombat..... cum kkt vreti s-o dati..... Copilaresti astea..... si nu mult mai aveti pana scoate cineva perla: ca daca-l chem eu pe taica.......... mama mama :!:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 10:27

melculbeat scrie:@gigi
stii bine ca eu sint de acord cu tot ce ai scris in ultima postare despre federatie. dar eu ziceam acum despre infiintare vis-a-vis de amenintarile fanului la adresa lui adelin. ca daca se infiinteaza federatia, abia asteapta sa-l prinda pe la vreun cocncurs. intelesasi? sa vedem cine o sa vina si cine nu...sau cine pe cine o sa caute.

@toni f
exact asta vroiam sa le propun si eu oamenilor normali...macar o saptamina sa nu mai posteze nimic, cam cum vor sa faca astia cu benzina. si atunci va fi cacarea lumii...o sa fie doar unul care o sa posteze si o sa vorbeasca cu sinele la persoana intii plural...ca doar se respecta. va spun eu, am vazut eu, sa stiti ca l-am dovedit etc etc.
dar din pacate, lucrurile au mers cam departe...desi toti ii stim mecla lui jepula, nu s-a gindit nimeni sa-l ameninte, sa-l caute, sa-l cocoseze sau mai stiu eu ce. in schimb, s-a trezit decerebratul de fan sa arunce cu amenintari...pai e frumos?
Intelesei...acu... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 10:49

Gerulikkka,vine Tuthankamon la Alba??Hai ma ca imi rod unghiile de curiozitate,mor,fac spume,fac tumbe...numai tine-ne la curent.Intre timp te tin si io la curent ,cu ce-i mai nou prin tara....Se aud ceva zvonuri"federale"pe la Cluj..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Si deabia astept sa vii in tara,sa mai stam la taclale,pe ici ,pe forum...ca mai ai tu clone ,nu-i Fan-ul singura,nu??Si nici ultima...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Ian 2011, 11:41

Fratilor , aveti si voi dreptate sa nu-l mai bagam in seama ......

Da' va-ntreb io , .... pan-la primavara de cine mai facem noi misto ???

Iarna-i grea ,
Omatul mare ,
Ciuca de bataie
Oare cine are ?

Asta-i masochist , sa dea dracii ! Ca scoate pistoalele , ca nush ce face el pe mal cand s-o-ntalni cu nush cine , ca federatii si ligi si alte alea ( de nu le-nteleg si-mi fac un titlu de glorie din a nu le intelege vreodata ) ..... orice spune e de tot bull shit-ul !!! Pai , si-atunci , cum dracu' sa nu-l bagi in seama ??? Eu , recunosc cinstit , nu ma pot abtine . Ma distrez teribil prin topicurile astea . Si-apoi am o curiozitate morbida de-a dreptu' : vreau sa vad ..... PANA UNDE ??? CARE-I LIMITA MAXIMA A TEMBELISMULUI !!! :D :D :D :D :D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Ian 2011, 11:46

semlecangheorghe scrie:Gerulikkka,vine Tuthankamon la Alba??Hai ma ca imi rod unghiile de curiozitate,
Ai rabdare Gigi . Diseara am sa relatez cu lux de amanunte vizita lu' ala la Alba . Dupa cateva lungi partide petrecute in compania lui Gerula prin diverse galaxii si centuri de asteroizi , dupa cateva nopti de neuitat pe malurile piramidelor , au decis impreuna o raita pe meleaguri dacice .

Este un eveniment fara precedent in istoria acestui popor . Mai am aflat si despre faptul ca vor da la trena din elicopter ( au vazut ei la Michael Jackson ca efectele astea cu fum sin bermude cu sclipici dau lumea pe spate . Ba chiar au facut repetitii cu aruncat chilotii catre public ! )

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Ian 2011, 11:46

hehe, ai energie pictore :D :D :D

si rabdare !!!

desi sincer, chiar as vrea sa te vad cum reactionezi daca ar scoate pistolu ala cu aze jerula la tine, pe un mal de balta :D :D :D

sa te vad atunci cata ranbdare mai gasesti :D :D :D

da ai dreptate, pana la primavara ce mai facem ?

Închis