orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

fan G E R U L A scrie:Am pupat mult in c.ur
Pupa pana ti se apleaca oligofrenule. Imi imaginez ce combinatii de minti lucide te-au conceput...Grijania ma'tii de lesbian imputit !

-
semlecangheorghe
- veteran

Mah,Fan-e,da ai zis ca nu mai postezi aici...Aici ii" cotet",acu ti-a trecut??
Nah,hai mai sa iti dau tema de meditatie...Cum naiba se face ca ,virgula,campionul impartial si obiectiv al jurnalisticii romanesti condamna faptul ca la L.R.S. se iau hotariri nu stiu cum,de tip comunist,discretionar,etc,si nu vede ca la Federatia nenascuta inca,functiile deja s-au dat ,ba chiar si titlul de campion national ,a fost scos la mezat??Ai???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

: Balalai de pe pescuitul.3xforum: indian larry si modigliani
de fan G E R U L A pe Ianuarie 6th, 2011, 6:10 pm
Gerula, l-am starnit pe Modiglianus cat sa puna un filmulet cu niste poze in care li se vad fetele. Si ce fete. Am pus un baiat din bloc care se pricepe sa-mi salveze filmuletul, cum fac sa-l pun aici?
Nu copiez aici mesajele in care ti-au injurat familia, le gasesti acolo. Acu poti sa-i recunosti daca dai de ei pe garla.fan G E R U L A
membru nou

Dragilor a-ti pus-o .Va recomand veste antiglont...

.
-
melculbeat
- veteran

semlecangheorghe scrie:: Balalai de pe pescuitul.3xforum: indian larry si modigliani
de fan G E R U L A pe Ianuarie 6th, 2011, 6:10 pm
Gerula, l-am starnit pe Modiglianus cat sa puna un filmulet cu niste poze in care li se vad fetele. Si ce fete. Am pus un baiat din bloc care se pricepe sa-mi salveze filmuletul, cum fac sa-l pun aici?
Nu copiez aici mesajele in care ti-au injurat familia, le gasesti acolo. Acu poti sa-i recunosti daca dai de ei pe garla.fan G E R U L A
membru nou

Dragilor a-ti pus-o .Va recomand veste antiglont...

cred ca le trebuie chiloti de tabla...ca sa nu fie supti fara voia lor.
ce frustrat de kkt...si daca le-ai vazut fetele, ce mah? kkt bolnav, care stai ascums...kkt-ule ce esti, daca esti asa coios...de ce nu-ti dezvalui identitatea? te bucuri ca le-ai vazut fetele la oamenii astia? ameninti sub masca anonimatului? imi dau seama ce specimen esti...asexuatu' dreacu'!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
Ionut the carp
- veteran

va zic eu... suna de pe mobil pe fix... poarta o conversatie... si dupa posteaza 'impresiile'

-
semlecangheorghe
- veteran

Eu cred ca sint una si aceeasi...prea multe coincid..Daca ar vorbi la telefon,Fan-ul nu l-ar informa pe site ce a facut si ce au zis altii despre el...
.
-
Ionut the carp
- veteran

semlecangheorghe scrie:Eu cred ca sint una si aceeasi...prea multe coincid..Daca ar vorbi la telefon,Fan-ul nu l-ar informa pe site ce a facut si ce au zis altii despre el...
n'ai inteles ca una si aceeasi persoana suna de pe mobil pe fix (sau invers, depinde de stare) isi povestesc impresii... si dupa posteaza... sub 2 nume diferite evident