TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 11:46

''''Trebuie să vă mărturisesc �nsă că nu colosul ruinat m-a impresionat cel mai tare, ci brusca descoperire a unui basorelief pe care mi-l aminteam �ncă din şcoala generală, şi despre care habar n-aveam că se găseşte �n acest templu: imaginea lui Ramses triumf�nd asupra hoardelor hittite �n celebra bătălie de la Kadesh. Relieful, uluitor de bine păstrat, m-a �teleportat� instantaneu �n vremea copilăriei, c�nd răsfoiam cartea de istorie fără să-mi treacă vreodată prin cap că voi ajunge să pun m�na aiavea pe aceste relicve ale unui trecut de mult apus.'''

Io ti-am zis ca aia nu-si consemnau decit victoriile...La fel ca tine si ca multi altii...Si revino mai repede in tara ,ca daca mai cinti mult pe multiple voci o sa ragusesti,maichii,si o sa ai nevoie de "pilule"Da noroc ca este una cu valente de panaceu universal:"pilula lu'Pisu"S-o consumi sanatos... :lol: :lol: :lol:
Si pentru noi astia care te cunoastem,aerul ala de formator de opinie -erudit pina-n virful unghiilor,nu te avantajeaza deloc.Stim cu totii ca pentru a fi lasat sa faci o poza -doua,ai maturat autocarul si ai spalat vasele la hotel...Apropo,baga mai multe poze ,nu cred ca ai doar una ..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 12:25

Mihuta, avocat al :o :o :o :o :o :o
De acum incolo o sa va raspund numai la Gerula pe forum.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Ian 2011, 12:58

E dezgustator topicul asta. Discutia asta e ca un bulgare care se rostogoleste intr-o vale infinita. E evident ca datorita orgoliilor care sunt la mijloc nimeni nu o sa recunoasca ca a gresit (desi incepe sa se contureze "invinsul" pentru cei care au aruncat cate un ochi pe aici din cand in cand).

Grandomania de care sufera unii dintre voi e patologica si jenanta. Nici copii nu insista atat pentru niste lucruri de nimic.

Sanatate :!:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2011, 13:05

fan G E R U L A scrie: ....
Indirecta despre ce face altul inseamna ca nu pot fi Gerula.Toata lumea care citeste aici a priceput ca Gerula a postat seara taman poza pe care i-o ceruse Socola Fantasy la pranz, deci chiar este in Egipt. Ce scuza mai exista pentru a mi se sterge mesajele, cand eu scriu din Romania si am scris ieri toata ziua? Nici una, decat ca e adevarat ce a scris Gerula ieri seara despre voi
.....
Din moment ce Gerula i-a dat seara lui SF poza pe care acesta i-a cerut-o la pranz, rezulta ca Gerula citeste din Egipt ce se scrie pe aici, deci are acces la internet. Avand acces la internet rezulta ca poate scrie si aici.
Daca tu, clona lui spucata, ai scris aici de la o adresa din Egipt nu avem cum sa verificam.
In cazul in care mesajul s-a postat de la o adresa din Romania, este foarte posibil ca Gerula sa fi "imprumutat" unui amic, sa zicem Popescu sau altuia, parola si acesta sa posteze mesajele pe care i le trimite Gerula din Egipt.
Deci tentativa aceasta jalnica de dedublarea nu ne convinge.

Asa ca, MARS AFARA CLONA IMPUTITA ! Mirosi a javra uda ! MARS JIGODIE !!! :lol: :lol: :lol:
:arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 13:16

Es :o :o :o :o :o :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :x :x :x :x :oops: :oops: :o :o :o :o :o :?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 13:42

Nah lasa Fan-e ca daca te iei dupa adrese si Ip-uri reiese ca eu am postat din Bucuresti desi n-am calcat in viata mea prin Capitala.....Si la fel a fost si in '"cazul V.V."........'fetita"Geruilikka ,a scheunat pe la colturi cerindu-si scuze... :lol: :lol: :lol: :lol:

Halal.... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2011, 13:56

Cum vocifera el , ca e irelevant IP-ul, ca se pot face scenarii, schimburi de IP, etc...
Acum , brusc, ca ii convine...IP-ul devinte fooooarte important si edificator, cu putere de dovada in instanta :).....

Se da de gol, cu logica lui de doi lei....Numai un om are stofa asta de nevertebrat , pe aici...Vede, doar ce ii convine...

Nu te mai chinui Gerula... Incerci sa faci o scena paralela cu faza: Adelin in barca si Semlecan prezent aici pe net....Daca ne lam dupa logica ta ...era pus la punct , cum ca Adelin dicteaza si altcineva tasteaza...Atunci te intreb eu, dece sa fie mai convingatoare , ce faci tu acum...Iti zic eu, nu e deloc....Mersi de trafic,oricum...nu o sa atragi pe nimeni la tine cu spamul , ce faci aici...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 14:30

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:o :o :o :o :o :o :o :o

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Ian 2011, 15:10

Daca pune Gerula diseara sau miine o poza in acelasi tricou si camasa , cu un panou pe care scrie "Socola Fiction" , si din poza sa reiasa ca-i in Egipt , am sa o iau de bune ca berbecu chiar ii in Egipt :lol: :lol: :lol:

De abia de atunci incolo o sa dezvoltam teorii despre cum posteaza :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2011, 15:16

N-are cum sa puna ca aia, la hotelul de 5 stele unde e cazat, nu au internet. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Închis