TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 19:50

Fario_nebunu scrie:Gerulaccio tata, nu ti-e clar ca nu ai nici o sansa in "razboiul clonelor?" :lol: Nu te pune cu clonele ca te mananca de viu! Si oricate clone ti-ai face tu mai Niculae noi mereu o sa avem una in plus si te vom "face". Lasa ca si tu esti tot o clona, a lui Vadim Tudor, va asemanati bine. La batranete o sa fi ca el, cu bune si rele. Pe pariu?

Taree :lol: :lol:

Gerulinna ,noapte buna .Sa-l tii in brate pe Tuthankamon.Poate semneaza la federatie.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

sabinu
junior
junior

Mesaj de sabinu » 05 Ian 2011, 20:00

Ce mult il iubiti pe gerula :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Ian 2011, 20:00

Fan Gerula, decat sa te plangi ca o muiere ca este tratat ca o clona, adica cenzurat, de ce nu dovedesti ca nu esti o clona ? Aici, nu pe alte saituri.
Adu-ne dovezi directe ca existi, nu indirecte despre ce face altul, ca alea nu ne intereseaza.
Sau de ce nu iei legatura cu administratorul saitului sa ii spui uite domle ce abuzuri fac moderatorii, cum imi sterg mesajele. Il poti ruga sa iti pastreze confidentiala identitatea, pentru a nu te haitui Tudose si cu Gyorg prin curtea Ligii.

Desigur, puteai face asta de la inceput, ca nu duci tu lipsa de imaginatie. Dar nu ai facut-o pentru ca nu existi, esti doar CLONA LUI Gerula. Nu mai ai obrazul sa te rogi sa ti se faca dreptate de cel pe care l-ai facut in fel si chip.
Asa ca, MARS AFARA CLONA IMPUTITA ! Mirosi a javra uda ! MARS JIGODIE !!! :lol: :lol: :lol:
:arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 20:07

Re: Locul unde iarna e aproape ca vara
de fan G E R U L A pe Ianuarie 5th, 2011, 7:35 pm

M-am lamurit si eu ca Adelin e de fapt Adelina, o fetita nenorocita. In loc sa-si ceara iertare ca mi-a sters mesajele sub scuza ca as fi Gerula, le-a sters iar. Si pe urma a venit cu corul celorlalti utilizatori pe care-i are sa spuna ca nu el ci Gerula e pe invers, ca n-are poze cu femei. Cand i-am zis ca degeaba isi pune Adelina poze cu 100 de femei, ca Botezatu, cand felul cum se poarta il tradeaza ca-i fetita, a sters imediat.
Ghinionu lui a fost ca tot ce-am scris a stat pe forum vreo 5 ore, au citit toti care citesc acolo de obicei. Acu din Adelina fetita nu-l mai scoate nimeni"""

Din ,Adelina fetita ,nu-l mai scoate",NIMENI"??? :lol:Normal,tu esti unicul" NIMENI"".......
Mama ,da ce turbat ai fost azi.....nu te-am mai vazut chiar asa...Io cred ca in loc de pilula buna, ai luat"Pilula lu'Pisu"" :lol: :lol: :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2011, 20:18

Fan ,ca de obicei te cred toti :lol:

Hai , baga ceva poze proaspete dupa fuga in Egipt , aia de acu 3 ani nu tine :wink: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 20:29

Adelin scrie:M-am gandit eu ca are probleme cu fetele, e rusinos ca un pufan, dar poate face dovada ca e cu cineva (nu zic sotie, ca sa fortez lucrurile) in Egipt si se risipeste orice banuiala. :lol:
Macar un mameluc egiptean sa gaseasca si el, il imbraca cu hainele alea albe si largi ale arabilor, ascunde fata cu burka si...gata, are si el o femeie! :lol: Chiar Gerula, cu vasta ta cultura generala, ai auzit de mamelucii care au condus Egiptul sute de ani?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Ian 2011, 20:35

Gheorghe, sunt cateva lucruri care efectiv il inebunesc, nu te forta tare, uite un top (strict personal):

3.sa-l faci clona.:D
e destul de grav, mai ales dupa episoadele allspark, olaf, iulius si restu...

2.sa-i subminezi autoritatea si calitatile, fie ele de jurnalist, investigator, om de presa etc:D
si asta grea, insa nu se compara cu
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

1.sa-i ceri poze cu pesti
asta e cea mai grava, mai bine il injuri, e ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, pur si simplu il aduci la delirium tremens... cativa dintre noi au facut asta si am devenit de urgenta inamicii cei mai periculosi, cei care trebuiesc de urgenta inlaturati, exterminati
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 20:57

:lol: :lol: :lol:

.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 21:00

Pai daca e asa sa ii cerem simpaticului ipochimen Gerula sa ne arate poze cu pestii din Egipt. Aia la care se va duce azi 5 ianuarie ca sa ii dea si lui o "fetita" si sa isi PIARDA SI EL BLESTEMATA DE VIRGINITATE! Gerula, sincer, sper pentru tine sa reusesti si tu sa vezi cum e si cu o femeie (mai tii minte sloganul peremistei aleia comice din 2008? Incercati si cu o femeie!). Sper sa nu nimeresti cu una cu himen elastic ca ai pus-o! Nici daca vin cu Adelin si Gheo si aducem pikameru cu noi tot nu te rezolvam ca nu avem la el cap vidia!
Gerulo, ca sa fii pregatit cu ce iti va spune egipteanca aia cu par pe picioare (asa sunt fetele din Sud...) uite aici niste replici standard:

Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?

- Tu ?te-ai mai?? de cand eu ?te-am ???Eu ?nu m-am mai?? dar parca ? m-as ..?,hai ?sa ne?? ,ca si eu ?te-as??!!!

- Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita? (in cazul asta iti recomand sa zici ca tu esti...pijamaua)

- Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE! (zici logic ca esti supozitorul)

- 122. Salut! Sunt un extraterestru nervos in telefonul tau, ceea ce tastezi tu acum sunt co***ele mele! AAAUUU...YESS! Dupa zambetul tau vad ca itzi place. Mersi pentru ****! Pa!

- From 3022222: Va informam ca ati consumat bonusul de 20 min de sex manual gratis. Va sfatuim sa incercati si cu o femeie! In caz contrar va vom bloca cartela. Va multumim pentru ca ati ales serviciile Connex! (ps - nu te pune rau cu providerii de mobil ca e pacat!)

- Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit. (sa confirmi ca nu a murit dar e prea mica si ai uitat de ea)

Acum ai inteles cam la ce sa te astepti?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Ian 2011, 21:10

Fario_nebunu scrie:Pai daca e asa sa ii cerem simpaticului ipochimen Gerula sa ne arate poze cu pestii din Egipt. Aia la care se va duce azi 5 ianuarie ca sa ii dea si lui o "fetita" si sa isi PIARDA SI EL BLESTEMATA DE VIRGINITATE! Gerula, sincer, sper pentru tine sa reusesti si tu sa vezi cum e si cu o femeie (mai tii minte sloganul peremistei aleia comice din 2008? Incercati si cu o femeie!). Sper sa nu nimeresti cu una cu himen elastic ca ai pus-o! Nici daca vin cu Adelin si Gheo si aducem pikameru cu noi tot nu te rezolvam ca nu avem la el cap vidia!
Gerulo, ca sa fii pregatit cu ce iti va spune egipteanca aia cu par pe picioare (asa sunt fetele din Sud...) uite aici niste replici standard:

Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?

- Tu ?te-ai mai?? de cand eu ?te-am ???Eu ?nu m-am mai?? dar parca ? m-as ..?,hai ?sa ne?? ,ca si eu ?te-as??!!!

- Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita? (in cazul asta iti recomand sa zici ca tu esti...pijamaua)

- Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE! (zici logic ca esti supozitorul)

- 122. Salut! Sunt un extraterestru nervos in telefonul tau, ceea ce tastezi tu acum sunt co***ele mele! AAAUUU...YESS! Dupa zambetul tau vad ca itzi place. Mersi pentru ****! Pa!

- From 3022222: Va informam ca ati consumat bonusul de 20 min de sex manual gratis. Va sfatuim sa incercati si cu o femeie! In caz contrar va vom bloca cartela. Va multumim pentru ca ati ales serviciile Connex! (ps - nu te pune rau cu providerii de mobil ca e pacat!)

- Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit. (sa confirmi ca nu a murit dar e prea mica si ai uitat de ea)

Acum ai inteles cam la ce sa te astepti?
:lol1: :lol1: :lol1:

Închis