TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Ian 2011, 17:58

Fanele , spune sincer....i'o sugi tu sau el tie ?Sau te freaca bine in toba? Altfel nu-mi explic de ce tii subiectul asta deschis atat timp(asta numai in cazul in care consider ca nu esti Gerula)?
Din cate imi aduc aminte , dacul viteaz ti-a ordonat pe cotetul.info , sa nu-ti mai racesti gura pe acilea. Tu ce facusi muica?
****-va muma-n c.u.r de lepre ce sunteti . Vezi Gerula , vorbesc la persoana I , baga la cap. :wink: Si ti-as lua tot neamul la sanie , sa nu zic stanga . :twisted:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 18:02

:shock:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 18:12

:shock: :shock: :shock:
Adeline, o sa fii in stare sa-ti ceri iertare pentru toate mesajele pe care mi le-ai editat sau o sa arati tuturor ca esti o fetita nenorocita, cum te prezinta Gerula? :shock:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Ian 2011, 18:17

fan G E R U L A scrie: Ce sa mai zic ca eu am scris odata si pentru totdeauna.

Da , si eu o in...fund pe doamna ma'ta odata pentru totdeauna. Suntem chit sau mai dam un zar? Hai , fugi la ma'ta si spune-i ce ti-am zis . :lol: Ii zici ca eu sunt clona lui Modigliani . :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 18:26

Brae ,rationalule ,azi toata ziua ne-am contrat pe aici ,daca eram Adelin,nu ti-as fi editat mesajele??Da cum la tine sinapsele,nu-s ca la toti oamenii nu ma astept sa pricepi..Si acu ,hai ,deruleaza scenarii care sa demonstreze contrariul... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 18:40

:o :o :o :o :o :o :o :o Iti promit un dans...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Ian 2011, 18:41

Gigi , lasa-l sa mai respire . :lol: Acum e in odaie la ma'sa , sa-i stearga mucii din mustata . :twisted:
Oligofrenule , nu uita sa-i zici ca m-am luat de dansa.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Ian 2011, 18:42

fan G E R U L A scrie::shock: :shock: :shock:
Adeline, o sa fii in stare sa-ti ceri iertare pentru toate mesajele pe care mi le-ai editat sau o sa arati tuturor ca esti o fetita nenorocita, cum te prezinta Gerula? :shock:
O sa dezbat un subiect sensibil pe care nu am dorit pana acum sa il abordez... nu sub forma aceasta.Dar hai sa taiem buricul copilului pana e inca mic.
Mai dansator la bara ce esti, pai tu tot o arzi cu "ba pe-a matii" zicand ca eu is homosexual?!...ok pana aici nimic iesit din comun pt ca stie toata lumea ca nu am astfel de apucaturi cunoscute tie, dar pe tine nu te-a vazut nimeni in compania unei femei...nu se pune in discutie prezenta mamei.
Pai tu te iei de mine, care apari in toate pozele singur, sau cel mult inconjurat de barbatii (vorbim de sindrofiile cu ziaristii unde sti tu, ai poze cu limba in urechea unui coleg) :shock: ... ma mir ca ti-ai facut curaj si ai sarit pe baba italianca la pipaiala-bulaneala.Bine ca nu te-au arestat, ca daca erai in italia fi sigur ca nu scapai atat de usor: aratand legitimatia cu PRESA.
Deci daca nu esti GAY, asa cum credem toti, profita de faptul ca esti in EGIPT in "vacanta" si fa o poza cu soatza, flateaz-o si zi ca vrei sa o prezinti tzaranoilor de acasa de pe forum, nu tre' sa-i spui ca esti banuit de homeala.

...dar mai curiste asta nu o sa o vedem noi in graba, pt ca stim foarte bine ca: nu ai atins o femeie nicioata...exceptand baba in flacari. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Ian 2011, 18:44

fan G E R U L A scrie: Abia astept sa-i iasa federatia lui Fane si sa te mai arati pe la un concurs. Iti promit un dans...

Zii sa moara ma'ta . Dar ce te faci daca mai multi bajeti , te iau pe tine la o hora ? aaaa? :twisted: stilul impachetat in covor il stii ? scanduri gasim pe toate drumurile.... :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Ian 2011, 18:45

fan G E R U L A scrie::o :o :o :o :o :o :o :o Iti promit un dans...
...nu merci, danseaza cu baietii tai care-ti baga banii la chilot. :x
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis