Nu stiu la ce hotel si in ce statiune o fi asta cazat, dar eu-ti zic ca in Sharm el Seik... la hotelul Tiran Sharm, un minut de internet era cam 1,4 Eurorazvan m. scrie:N-are cum sa puna ca aia, la hotelul de 5 stele unde e cazat, nu au internet.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu la ce hotel si in ce statiune o fi asta cazat, dar eu-ti zic ca in Sharm el Seik... la hotelul Tiran Sharm, un minut de internet era cam 1,4 Eurorazvan m. scrie:N-are cum sa puna ca aia, la hotelul de 5 stele unde e cazat, nu au internet.
G E R U L A scrie:..... Scrie frumos aici, unde n-a disparut nici un post de cand exista forumul, si dialogheaza cu ei de la distanta, daca tii musai s-o faci. Iti promit ca-i scarman eu cand ma intorc, dar acum nu mai am timp sa stric nici 30 de secunde pe viermii astia......
Fratioare Fan Fan la Tufis , ...... asta nu mai e simpatie sau admiratie la adresa cuiva . Asta-i direct .... ANALINGUS !!! ( sau sa-i spun ... auto analingus ??? )F an G E R U L A scrie:Gerula, m-am convins ca ai dreptate si cu asta.Mi-a fost destul sa compar ce-ai scris tu ieri din Egipt cu ce-au scris astia pe forumul lor.
Ce-a facut , mah , Gerula ??? Ne-a ,, citit " ???fan G E R U L A scrie: Ma, miuta, vezi ca si Nemernic e tot Gerula, si T. Adrian e tot Gerula, toti care nu zic ca banda voastra de trogloditi is Gerula.
Ce bine v-a citit Gerula