TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 06 Ian 2011, 15:24

razvan m. scrie:N-are cum sa puna ca aia, la hotelul de 5 stele unde e cazat, nu au internet. :lol:
Nu stiu la ce hotel si in ce statiune o fi asta cazat, dar eu-ti zic ca in Sharm el Seik... la hotelul Tiran Sharm, un minut de internet era cam 1,4 Euro :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 15:35

Mah,Fan-e,hai mah ,ca mor de curiozitate,zii mah, care cluburi vin sub palaria lu Popescu>>>???Hai, ca pina la urma tot se va afla.....ce naiba...
Acuma in alta ordine de idei,ca Popescu vinde functiile inainte sa se nasca" bebelusu" ,inteleg ,DA MAH,SI TITLUL DE CAMPION NATIONAL IL PROMITE?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa disperat ii?Sau nu stiai?Ofera titlul de campion national in avans....ce federatie ii asta brae??

Da asta ce mai zici??Ce zici nu te bagi??Pe linga "champion of Rogo",titlul de campion national,nu ti-a sta rau,nu???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Ian 2011, 16:31

Mai fratilor ..... ( Doamne Fereste ..... ) .....am intrat si eu la citit cateceva de prin maculatura aia de forum a lu' asta . Sa moara Riker de n-am iesit de-acolo cu viteza luminii !!! I-am dat ,, Engage , maximum Worp !!! "

Uite , na , cel mai de prost gust ,, dialog " :
G E R U L A scrie:..... Scrie frumos aici, unde n-a disparut nici un post de cand exista forumul, si dialogheaza cu ei de la distanta, daca tii musai s-o faci. Iti promit ca-i scarman eu cand ma intorc, dar acum nu mai am timp sa stric nici 30 de secunde pe viermii astia......
F an G E R U L A scrie:Gerula, m-am convins ca ai dreptate si cu asta.Mi-a fost destul sa compar ce-ai scris tu ieri din Egipt cu ce-au scris astia pe forumul lor.
Fratioare Fan Fan la Tufis , ...... asta nu mai e simpatie sau admiratie la adresa cuiva . Asta-i direct .... ANALINGUS !!! ( sau sa-i spun ... auto analingus ??? )

Nu ma intereseaza , frate , treburile voastre cu Rogojesti , cu capturi aievea or ba , cu si de la ce-a plecat balamucul asta dintre voi . Da' orice-ar fi fost la inceput ..... ce-am citat eu de-acolo , din maculatura , depaseste flagrant orice limita a bunului simt si-al modestiei umane , cat si a elementarelor notiuni de coabitare in societate .

FARA NICI CEL MAI DIAFAN MISTO , ..... ASTA-I CAZ MEDICAL GRAV !!!

http://www.youtube.com/watch?v=T_BNtuQ4 ... re=related

................................

p.s. Nu , .... nu , .... , trebuieste ca repede sa scriu despre asta la ,, stele "

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 16:32

:oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2011, 16:38

Mars, clona dovedita !!! :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 16:39

Ma :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2011, 16:47

Si daca se poate sa apara sisoatza cu care imparte impesiile despre vechii faraoni de care a cetit in cartea de ishtorie.

Deci soatza, vrem sa vedem ca se poate apropia o femeie de tine fara sa tremuri tot ca varga. :lol: :lol: :lol:

..poti sa faci poza chiarsi cu femeia de servici de la hotel, tre sa aibe aia ceva bunaciune doar e hotel de 5 stele ce naiba... :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 16:52

Ma fetita, :o :o :o :o :o :o :o

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Ian 2011, 16:55

fan G E R U L A scrie: Ma, miuta, vezi ca si Nemernic e tot Gerula, si T. Adrian e tot Gerula, toti care nu zic ca banda voastra de trogloditi is Gerula.
Ce bine v-a citit Gerula
Ce-a facut , mah , Gerula ??? Ne-a ,, citit " ???

N-ai tu cum sa intelegi ce-i aia ca oamenii sa se cunoasca intre ei , sa mearga in grup la peste , la o bere , si ..... sa mai si tina unii la altii ! Tu stai singur cu capu'-n c.u.r. la tine si ai senzatia ca ai companie !!!

Na companie ( ca tot se da drumu' la linkuri ) . Na si casca bine ochii la OAMENI !!!

http://pescuitul.3xforum.ro/post/1987/1/Casa_de_piatra_/

Si mai na un clip in care ne gasesti in poze ( vezi ca avem tricouri personalizate , fiecare cu nick-ul sau . Fireste , daca stii sa citesti . Arata-i neghiobului de Gerula filmul asta si sa-si dea-n cap cu topicu' ala minune in care e convins ca-s clona Indianului si invers . Tembelilor )

http://www.youtube.com/watch?v=JubpJi6p ... r_embedded

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 17:08

Am pupat mult in *** :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :shock: :oops:

Închis