orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
modigliani
- veteran

fan R I D I C H E scrie: cand intri la pescar hoitar iti zambesc mandrele de pe sentimente,
Taticule , iarta-ne , da' suntem normali ! Site-uri sponsor cu gay nu avem . Daca vrei totusi sa-ti zambeasca vre-un mascul paros si cu mustata ..... , ma interesez si vad ce pot face rost pentru tine . Noi ..... mai cu fetele , stii cum e ( macar ai vazut in poze )
-
ULK
- veteran

De nu te milogeai la mine sa vin pe forumul tau si de nu puneai un link in apoape fiecare ostare...poate te credam....Vrabia malai viseaza..No trafic..sorry

...Cu atitudinea asta ...cum dreaq sa ai mai mult de un fan(si ala imaginar ).....
Sa am eu fan, zici...tu crezi ca toata lumea e bolnav ca tine si isi doreste fan-uri, credema am destule cunsotine in viata reala care ma apreciaza pentru cine sunt in
realitate...nu in vise si pe forumuri..in consecinta...nu am nici cea mai mica dorinta is sensul asta...sa fiu idolatrizat.... Astfel de aspiratii ai doar tu....boala grea ...chiar mie mila de tine...sincer.
La tine , totul se reduce la trafic...pentru bani sau pentru orgoliul si grandomania ta ...asta deja nu stiu...dar cert este...ca asta faci...vanezi trafic si faci spam...ce este interzis...dupa cum stiu eu.
-
ULK
- veteran

Si nu mai baga la inaintare minutu' si Egiptu'....ai auzit de remote desktop...Sau sa iti explic mai amanuntit?
Daca vrei ..eu iti scriu non stop de pe IP-ul mei de acasa. eu fiind in dracu'praznic.....Cica esti la un hotel de 5 stele...ai luat camera standard...sau cu internet inclus cumva? Ca nu vorbim de telefonu si minutu...fiind vorba de remote desktop

Ia zi...ca nu ai zis ca e scump netul...ai zis ca e scump telefonul....deci cum e?
-
Chief
- veteran

-
Te rog io ULK nu mai scrie aicia ca incepe asta si ne baga in aceeasi oala si sa mor io daca nu... mi se ia intr-o zi, si sti ca io sunt nevricos cum zicea un nene acum ceva timp, intr-o schita...
Ma mandresc cu faptul ca nu am accesat niciodata rapitoriii.info! Dar daca stau sa ma gandesc, e logic: nu aveam de ce... HAHAHAHAHAHAHAHA!
Ia mai bine va recomand un film: The Big Lebowsky. E mortal. Gigi daca te uiti sa-ti pui brau pentru splina. Primul sfert de ora m-a cam plictisit si enervat. L-am luat ca atare, cum trebuie facut si pe forumul asta, si am sfarsit razand cu lacrimi. Deja l-am vazut de 3 ori, prima oara acum vreo 4 ani, el e mai vechi. Va dau o secventa:
http://www.youtube.com/watch?v=IIoSr29OsRM
Vizionare placuta!
-
Fario_nebunu
- veteran

fan G E R U L A scrie:N-ai stat sa vezi cine cum s-a injurat da ti-ai dat seama ca trebuie sa fiu io banat. Ma da prosti ii crezi tu pe toti asa.
Citeste acolo ce-a scris Mazilu de modiglianus si tine seama ca Mazilu s-o certat si cu Gerula si cu mine.
Ia zi Gerula tata, ai reusit dpdv tehnic sa iti pierzi virginitatea acum 2 nopti cu araboaica aia din Hurgada? Cum a fost? Cu mult par pe picioara si mustata? Lasa nu te descuraja, o sa gasesti si mai fara pilozitate prin Europa dar sa lasi naibii timiditatea asta maladiva cu fetele...la varsta ta!

-
ULK
- veteran

Gerula....Nemernic , a zis doar cat a fost netul unde a fost el ..tu nu ai zis, doar ca merge incet...atat...nu ca e scump...nu mai minti.. Sigur ai net inclus in pretul camerei..sunt camere speciale cu vedere pe piramide...sau numai cel standar ti-ai putut permite? ..ma' man...who's your daddy?

...give me F5

)

)
Tristiane, cu tot respectul...dar nu e vina mea , ca Oliver Hardy ma confunda cu tine...

As vrea doar sa ii zic , cateva din cand in cand...
Mai demult indirect si-a cam recunoscut idiotenia si a scris el undeva pe la el ca as fi Vasilescu si nu Tristian...dar vad ca incepe iar...Pacat , ca te are pe tine in vizor si baga calomnii despre persoana ta...ocolindu-ma ...in loc sa fie barbat si sa admita ca are mai multi contra lui , decat una -doua persoane(cu clonele imaginare)...el vede in fiecare, care il contrazice...o persoana cu care a avut deja contre in trecut.
-
Chief
- veteran

-
Daca ar avea nervi baietii sa nu mai zica nimic pe-aici macar 2 saptamani ar lesina toata treaba, s-ar detensiona nervii, as scadea traficul, si-ar vedea lumea de treaba. Ar fi la fix. Recunosc ca e tentant dar... mie mi s-a taiat. Nu-mi pasa daca scrie ceva sau nu pe undeva... oricum sunt inventiile lui si a mintii lui puse pe rating. Cand i-am zis Dan Diaconescu am fost indulgent. I-am spus ca daca toarna vreo minciuna despre mine il ard.
-
modigliani
- veteran

Ionut the carp scrie:va zic eu... suna de pe mobil pe fix... poarta o conversatie... si dupa posteaza 'impresiile'

,, Hello . Here is me , my self , the one . Who's calling ? "
http://www.youtube.com/watch?v=bn3ThhEUYZY&NR=1
Fario_nebunu scrie: ai reusit dpdv tehnic sa iti pierzi virginitatea acum 2 nopti cu araboaica aia din Hurgada? Cum a fost? Cu mult par pe picioara si mustata? Lasa nu te descuraja, o sa gasesti si mai fara pilozitate prin Europa dar sa lasi naibii timiditatea asta maladiva cu fetele...la varsta ta!

,, I loved her ! "
http://www.youtube.com/watch?v=XYDyRVdmCuo&NR=1
-
semlecangheorghe
- veteran

Fan-e ,tu umblii creanga printre mumii si Popescu duce lupte grele pe crapmania.ro.Se zice ca daca traiesti linga un dilau, incepi sa i ncepi sa-i copiezi personalitatea ,in cel mai bun caz,si in cazul cel mai rau te dilesti si tu....Io credeam ca-i doar folclor ,da uite ca-i adevarat,Popescu s-a clonat pe sit-ul de crap.La fel ca Gerula...Dupa atitea ispravioare,vi s-a dus vestea ,si pe unde umblati,nu mai puteti sa va expuneti timpeniile decit sub forma de clona...
Acuma atit ar mai lipsi sa vina Popescu in Egipt ,si ,sa tina un discurs la mumia lu Ramses,discurs ce v-a avea menirea de a coopta toate mumiile pe care le-ai pregatit tu ,in federatie...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.