Simplu ! Se cheama duel . Ma-ntorc cu spatele si-i trag un ,, gaz " in fata !toni f scrie: sa te vad cum reactionezi daca ar scoate pistolu ala cu gaze jerula la tine
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Fratilor..nu ii mai bagati bani in buzunarul lui asta...nu accesati linkurile...el doar va foloseste...va distrati sau nu , cu el...dar dece credeti ca pune fara incetare linkuri...sau zice ca o sa raspunda de acum incolo doar pe .info? Sa va faca sa ii accesati foruml de kk...si blogul...sa mai faca un cent -doua....Vreti sa il doara? Nu apasati pe link...simplu 

- modigliani
- veteran
Bai l.aba trista ..... pe mama n-o mai am de 13 ani , jegule ordinar !!! Mizerie de om !!!fan G E R U L A scrie: Esti pe ma-ta ma,
Si-n fata a 10000 de oameni afirm si sustin categoric ca-n momentul in care vreodata aflu cine esti te muti din tara . Rup planetara pe tine infectule ! Te-nnec 'tu-ti pe .....

-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza dar faptul ca ai intrat pe forum si te tii doar de polemici si scandaluri as zice ca e un motiv suficient sa fii banat ... nu am stat sa vad cine cum s-a injurat dar ce se intampla aici deja e cocina ... 
si cu "MA" i te adresezi cui vrei ... sau poate se face un topic si pe seama mea acum ca sunt clona nu stiu cui ...

si cu "MA" i te adresezi cui vrei ... sau poate se face un topic si pe seama mea acum ca sunt clona nu stiu cui ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...