TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2010, 09:14

Na bine, daca tii mortis...: :lol: :lol:

"""Un peste considerat disparut de 40 de ani a reaparut
de Gerula pe Decembrie 15th, 2010, 9:00 pm

Primita de la un coleg: http://hosted.ap.org/dynamic/stories/A/ ... 5-02-36-35

Pestele era (si inca mai este) dat ca disparut si in statisticile Ministerului Mediului din Japonia. Interesant in toata povestea e faptul ca, inainte ca habitatul natural al pestelui sa se duca naibii din cauza unui proiect hidroelectric, se transportasera 100.000 de icre (vorbim de un somon si de anii 40 ) in lacul in care pestele a fost acum redescoperit. Cu toate astea, pestele n-a mai fost de gasit vreme de cateva decenii.

In concluzie, poate ca povestile alea cu lostrite de un metru si ceva de pe Tarnita or avea vreun sambure de adevar.''

Pai draga terminatorule ,tu si pestele ala aveti foarte multe in comun,chiar daca nu-ti vine sa crezi....Sarmanul animal a disparut din cauza unor lucrari hidroelectrice,la fel cum tu,mindrete de terminator, te-ai dat la fund(disparut),tot in urma unor"lucrari hidro-....."efectuate la "balastiera" fara fund a lui F.F.F.....Acuma sper ca tu sa revii mai repede la viata ,ca io 40 de ani ,m-as plictisi de moarte.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Dec 2010, 12:13

In concluzie, poate ca povestile alea cu lostrite de un metru si ceva de pe Tarnita or avea vreun sambure de adevar.''
:) Simbure, zici? Povesti? Afla, ca povestile acelea au fost reale, atat de reala , ca am avut ocazia sa le vad si sa le simt/aud lovind barca ca o torpila, in viteza frenetica al atacului. De trei ori le-am avut si in lanseta, chiar , si daca rupeau tot la prima demarare intr-o viteza si putere , de nedescris...Sunt bucuros totusi , ca am avut prilejul sa le simt forta si salbaticia lor ca din poveste desprinsa....Doar pentru tine , a ramas la nivelul basmelor, la hotarul intre verisim sau fals...Incertitudinea e chinuitoare uneori ...asai?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 12:37

ULK scrie:

"Povesti" am auzit si eu, despre lostritele uriase, niste cunostinte"fac veacul pe acolo" ei au zis ca au intalnit de mai multe ori cu "monstrii", nu am avut okazia sa vad cu ochii mei,cand am fost prin zona nu se aratau pestii, insa sunt niste persoane cu care am vorbit si in care am incredere deplina ... Fiecare e liber sa creada in ce vrea :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2010, 13:22

...""Dupa cum ne invata viata, conteaza cine te injura, nu faptul ca esti injurat. Cand te injura vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose e mai degraba un semn ca ai ceva de spus. Pe partea de spinning, cred ca singurul om serios care il ataca pe Stefan Popescu este Taicanoe.""""citat de pe rapitoriiiiiii.info.

Brae Terminator,asa o fi cum zici tu,dar pe linga TaicaNoe,mai sint vreo altii ,zece...Stii care ???Aia de nu si-au luat premiile...Aaaa,mai sint si arbitrii,si aia de-au dormit 11 in camera.....Pescari de stationar care participa regulat la concursuri...Aia nu sint oameni seriosi???..Da ce ma astept io de la tine la cultura competitionala ca tu n-ai stiut nici cine este Matty...trompetica ruginita ce esti :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Dec 2010, 08:32

'''Fostul ministru grec de finante, batut mar pe strada
de Gerula pe Decembrie 16th, 2010, 11:16 pm ''

Brae Gerulll,ministru grec batut in strada,zici??Asta-i stire da aia..breakingnews..??
Poate o sa vedem si noi o stire de genul:"presedinte de federatie,bombardat cu boilesuri pentru ca n-a platit premiile,scos cu greu de scutieri din mijlocul stationaristilor violenti.....Sa zica mersi,ca n-a intilnit spinningari ,ca aia foloseau jiguri.De la 1oz in sus... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Dec 2010, 16:43

'''INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de nucus pe Decembrie 17th, 2010, 2:53 pm

Domnule Popescu ,nu am niciun orgoliu.Din pacate trecutul ,ca sa nu spun ,antecedentele,ma fac sa fiu foarte neincrezator ! Si daca e vorba de orgolii : de ce nu faceti federatia si apoi preluati cluburile si istoricul lor care EXISTA ! Fara amenintari ,note ultimative si nemasurate orgolii! Nu intelegeti ca imaginea Dvs. e jalnica ? Va fi enorm de greu sa o refaceti cit de cit in bine !Poate federatia !
Toate postarile mele au caracter strict personal !'''

Scuze domnu Nucus ca v-am citat fara acord prealabil...
Exact asta ziceam si eu,adicatelea lucrurile mai sus exprimate de d-l Nucus.Si imediat tompetica ruginita a inceput sa chiraie a jale ca doamne ce "injurat"ii domnu presedinte 3F...Pai treaba ii asta ,mai terminator reesapat??Vezi ca mai sint si altii pe aceleasi coordonate??Ca,teoretic eu sint clona nu stiu cui si cint placa ce mi se pune ,inteleg,da ,si altii cinta aceeasi placa???Gerulikkkkkmikkkkburikkkkk,o iarna lunga te asteapta.... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Dec 2010, 18:39

Gerulikkk,mai schimba cliseele verbale,tata,ca deja dai in derizoriu....Mah,da cum de nu te-a propus pe tine,3F,sa duci lupta cu balaurul mai departe...destept esti,legi cunosti,competitii-girla...dragule ai fii candidatul ideal.. :lol:

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Dec 2010, 18:39

'''Fostul ministru grec de finante, batut mar pe strada
de Gerula pe Decembrie 16th, 2010, 11:16 pm ''
:lol: :lol: :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Dec 2010, 20:57

Cat datoreaza totusi miracolu managerial la aia de la stationar ?

Tinand cont de situatia generala a apelor ii penibila chestia cu federatia , indiferent cine o propune :oops: , ceva gen tara arde si baba se piaptana !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Dec 2010, 22:30

Ma, io nu stiu cum se poate inscrie cineva la un concurs patronat de unul care a mai dat tzeapa inainte la alte concursuri ....si culmea e ca se stie, adica e si pe fatza...nu se ascunde, are tupeu! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis