TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Gigi , stimati domni , mi-a venit o idee ! Vad ca Gigi isi alimenteaza in proportie de 80 % acest topic . Orice-am mai spune noi este doar de pe pozitia de spectatori . Ideea este sa deschid un topic satiric cu si despre Gerula si despre ,, sustinatorii " lui , ,, fanii " si ,, suporterii " , partidele lor de pescuit din galaxie( unde ni se pare prea putin vorbindu-se despre Gerula ca fiind ziarist de talie INTERNATIONALA ) .
Ma voi ocupa personal despre acest topic ( ca si-asa e iarna , am inca piciorul bulit , de lucru nu prea mai e , samd ) si-am sa bat campii pana mi-o veni albastru de metil !
Promit solemn insa ca la momentul la care Gerula dileste de la el de pe forum topicul in care ma mascareste pe mine si pe Indian Larry am sa-i rog pe moderatorii de aici sa-l stearga si pe acesta .
Ce ziceti ? Vreti vesti de prin cosmos ???
Ma voi ocupa personal despre acest topic ( ca si-asa e iarna , am inca piciorul bulit , de lucru nu prea mai e , samd ) si-am sa bat campii pana mi-o veni albastru de metil !
Promit solemn insa ca la momentul la care Gerula dileste de la el de pe forum topicul in care ma mascareste pe mine si pe Indian Larry am sa-i rog pe moderatorii de aici sa-l stearga si pe acesta .
Ce ziceti ? Vreti vesti de prin cosmos ???
- semlecangheorghe
- veteran
Io nu ca vreau ,dar nu pot sa-i scriu altcumva,De aia m-am tot zbatut sa-mi ridice banul ,dar nu cred ca o v-a face..Si fiti linistiti,ca este la curent cu fiecare virgula scrisa pe aici,degeba pretinde contrariul.Dar va puteti distra trimitindu-i link-uri si comentarii la el pe blog....Si acu o sa apara ,Fan-ul...mai un pic.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Daca ar fi barbat,ar conversa pe la fata,da vad ca el vrea numa pe la spate
In cazul asta da chiar ca mi-e rusine,rusine rusine
Da ce ziceti despre FAN?Acuma , ca nu se prea poate exprima el pe aici,asa ar fi firesc .sa se exprime pe forumul lui Gerula....Dar cind colo,posteaza odata la luna...cica a fost in Delta
De fapt posteaza el ,insa de sub nick-ul real:Gerula... 

Da ce ziceti despre FAN?Acuma , ca nu se prea poate exprima el pe aici,asa ar fi firesc .sa se exprime pe forumul lui Gerula....Dar cind colo,posteaza odata la luna...cica a fost in Delta

.
.
Ii tipic la toate clonele lui , imediat dupa inregistarare se agita , si dupa aia treptat scad in intensitate pina isi gasesc sfarsitul , si ajung salvati
pe peretele din holu terminatorului
, ca citatele cu banarile le are pe peretele din camera de noapte , unde se excita cu fazele alea , vezi doamne el ii termina pe toti
Ii o chestiune de timp pina o sa-l capseze careva care se tine serios , noi stim cat ii poate pielea

Ii o chestiune de timp pina o sa-l capseze careva care se tine serios , noi stim cat ii poate pielea

- semlecangheorghe
- veteran
de Gerula pe Decembrie 21st, 2010, 4:53 pm
In alta ordine de idei, nu e lipsit de importanta sa remarcam faptul ca vuvuzelele anti-federatie sunt fie personaje din anturajul gruparii Gyorg-Tudose, fie AGVPS-isti cu state vechi . Cu alte cuvinte, revelatia faptului ca o sa fure Stefan Popescu ceea ce nu avem au avut-o fix aia care, in momentul de fata, fura de rup. (fie direct, fie mai pe ocolite, sifonand contracte de publicitate dinspre LRS spre revista AvP samd).
As fi curios sa mi se dea un exemplu de persoana care nu are nici o treaba nici cu gruparea Gyorg-Tudose, nici cu AGVPS-ul, dar care face spume anti-Popescu pe forumuri (aia cu popularea cu pastrav de consum braconata tot de ei in prohibitie nu se pun, din motive evidente)
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album '''
Bre talimbule io sint ala care n-am, nici o treaba cu A,j.v.p.s si nici cu Tudose si nici cu Gyorg.Nu sint membru W.S.B.,pe Tudose l-am vazut o singura data in viata mea ,ne-am salutat si atit,iar pe Gyorg n-am avut niciodata ocazia sa-l cunosc.Multumit??Si ar mai fii Tavi ,da nu se pune,si poate Georgica si mai......citi si mai citi...si i-as enumera aici pe aia de-au luat teapa de la eminentul calauzitor al destinelor pescuitului de competitie..Care se pare ca NUMAI STRINS CU USA DE UN PROCES,pe care i l-au intentat stationaristii,se gindeste sa dea banii..Asa va fi si in viitoare federatie??Iti primesti premiul numai in urma unui proces,sau poate apelezi la firme specializate in recuperare..???Pe asta il sustii tu,brae chiloti de piele???Ca tu n-ai nici o promisiune pe acolo prin viitoarea federatie,nu??Tu doar asa, dezinteresat total, i-ai oferit spatiu si suport pe forumul tau...
Si ca sa fiu mai explicit ,nu sint anti federatie sint anti Popescu.Ori numai in mintea ta scrintita intre acesta din urma si federatie se poate pune semnul egal.Stii vorba aia istorica:orice om anormal la cap....

In alta ordine de idei, nu e lipsit de importanta sa remarcam faptul ca vuvuzelele anti-federatie sunt fie personaje din anturajul gruparii Gyorg-Tudose, fie AGVPS-isti cu state vechi . Cu alte cuvinte, revelatia faptului ca o sa fure Stefan Popescu ceea ce nu avem au avut-o fix aia care, in momentul de fata, fura de rup. (fie direct, fie mai pe ocolite, sifonand contracte de publicitate dinspre LRS spre revista AvP samd).
As fi curios sa mi se dea un exemplu de persoana care nu are nici o treaba nici cu gruparea Gyorg-Tudose, nici cu AGVPS-ul, dar care face spume anti-Popescu pe forumuri (aia cu popularea cu pastrav de consum braconata tot de ei in prohibitie nu se pun, din motive evidente)
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album '''
Bre talimbule io sint ala care n-am, nici o treaba cu A,j.v.p.s si nici cu Tudose si nici cu Gyorg.Nu sint membru W.S.B.,pe Tudose l-am vazut o singura data in viata mea ,ne-am salutat si atit,iar pe Gyorg n-am avut niciodata ocazia sa-l cunosc.Multumit??Si ar mai fii Tavi ,da nu se pune,si poate Georgica si mai......citi si mai citi...si i-as enumera aici pe aia de-au luat teapa de la eminentul calauzitor al destinelor pescuitului de competitie..Care se pare ca NUMAI STRINS CU USA DE UN PROCES,pe care i l-au intentat stationaristii,se gindeste sa dea banii..Asa va fi si in viitoare federatie??Iti primesti premiul numai in urma unui proces,sau poate apelezi la firme specializate in recuperare..???Pe asta il sustii tu,brae chiloti de piele???Ca tu n-ai nici o promisiune pe acolo prin viitoarea federatie,nu??Tu doar asa, dezinteresat total, i-ai oferit spatiu si suport pe forumul tau...
Si ca sa fiu mai explicit ,nu sint anti federatie sint anti Popescu.Ori numai in mintea ta scrintita intre acesta din urma si federatie se poate pune semnul egal.Stii vorba aia istorica:orice om anormal la cap....

.
.
- modigliani
- veteran
Ho Ho Ho !!! Copii si frati , stati asa si nu manati !fan G E R U L A scrie: noroc ca exista forumul lui Gerula unde nu se fac tiganii ca aici.
Hei body , ne vedem in centura de asteroizi , calare pe Enterprise ( dotata cu un termic de 9,9 HP in patru timpi ) , dam la coada cometei unde se varsa Ciorogarla in stufii aia mici . Sa-ti iei haine groase ca intram in Marea Glaciatiune . Poti sa le iei si p-alea subtiri ca dam o fuga si pe Soare sa vedem daca haleste Ghibortul Galactic ( i-am auzit pe unii de cic-au prins doua juvelnice pline , ca cica s-a enervat si Picardul care cu toate ca dadea la fazer incarcat la maxim a prins numa Fani Ghiborti Galactici ) .
De baut cica o sa faca cinste Mister Spock , o sa aduca el un lichior de Matraguna Vulcaniana ( d-aia de readuce oamenilor mintile pe fagasul firesc . Nu stii tu de care , sigur n-ai pus gura pe asa ceva ) . Ca scule ... ce sa zic ? Ia si tu doua-trei lansete , da' nu uita sa iei casmaua . Dam o raita pe Andromeda dupa rame . Poate dam si la fix , ca cica o sa-ti dea bine de tot la fund .
..................................
Vezi ca deschid un topic destinat special acestei iesiri , un topic ce se vrea a fi un soi de Jurnal de Partida . .... Poate nu vii ca nu ne mai jucam cu tine !
- semlecangheorghe
- veteran
Brae Fan-ule,cum am scris ca reactia ta este nefireasca,cum ai aparut.Ce previzibil ,Gerua asta....Da ,nah ,sa merg pe mina ta....Zici ca ai taiat porcul,ai??Da ce era din neamul mamutilor de ti-a luat o saptamina si..??Si zici ca ai fost la tara??Deci esti dintr-un oras??Oare care??Sa fie capitala??Tot ce se poate..Da daca tu ma faci las,uite iti propun si eu ceva,....La anul care vine la unul dintre concursuri voi fi prezent si eu si atunci ne putem intilni...Cezici??
.
.