TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 18 Dec 2010, 13:34

locul 1 a fost doar 4000 de lei :lol: :lol: :lol: restu nu le stiu
faneeee banii fane banii :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Dec 2010, 15:09

Locul 1+2+3=9000 lei

Locul 4-10..cate 100 de lei

CMM parca 200-300 lei

Masa, cazare arbitrii+a promis premii separat pentru clasatii pe primele locuri mebrilor FNPSR. Deci asa in mare ...cam 12.000 lei. Vreo 3000 de euro aprox.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2010, 17:21

Eeeh, si voi acuma...cei aia 3000de euro?Din aia o suta ,vreau sa zic...Ca atita era sponsorizarea...minus gonflabila mea.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2010, 17:34

INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Decembrie 18th, 2010, 3:07 pm

Taicanoe, vezi ca e postata aici download/file.php?id=876&mode=view prelungirea rezervarii de nume pana in martie 2011. Ziceam inca de atunci ca vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose urla ca a expirat denumirea competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/liga-romana-de-spinning-nu-a-fost-inregistrata-leg-t816-s80.html#p17561 , tu inca te lasi pacalit de ragetele lor?

@ioio sau greere: te-am avertizat ultima oara ca daca nu treci pe-aici pescuit-in-general-f3/sa-ne-cunoastem-t7-s180.html sa te prezinti cu nume si prenume, iei ban. Aici nu rag vuvuzelele la adapostul anonimatului, daca ti-e rusine sa spui cum te cheama poti sa nu ne mai deranjezi. Considera asta un ultim avertisment, urmatorul tau post va fi ultimul pe acest forum daca nu te conformezi'''

Gerulikkkk,dragule iar iti incorzi urmele alea de muschi de sub stratul de osinza??Crezi ca daca pastrezi unul singur care APARENT iti este in contra,pacalesti pe cineva,cum ca ii libertate la tine pe forum??Aiurea...Asa senin treci peste boacanele lui F.F.F.....Mai ,dar omul asta parca a mai avut o federatie..Ce s-a intimplat cu ea???Nu-i mai buna??Mai inti A.P.S.Alba,apoi,F.N.P.S.R.,,,da stai sa-ti mai zic eu una,inainte de F.N.P.S.R.a mai avut o tentativa de federatie..i-a intreaba-l...
De asta ,stii??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Dec 2010, 20:47

Gerulikkkk,baiatule ,hai,sa vaz cum il banezi pe IOIO, :lol: :lol: :lol: :lol: Hai demonstreaza ce esti cu adevarat...Pai daca ioio ,zice acelasi lucru pe care l-a spus si taica noe la ,tine pe forum,ce motiv ai sa-l banezi???Ca omul n-a injurat,n-a calomniat,a intrebat doar cind se dau premiile..Da o sa-i raspund eu ,...cred ca niciodata...Hai gerulikkkk-tiran mic,banezi sau nu banezi-tubiornottubi??? :lol: :lol:

.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 19 Dec 2010, 21:48

eu sunt ioio :oops: :oops:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Dec 2010, 23:11

greerevl scrie:eu sunt ioio :oops: :oops:
gataaaa ai incurcat-o! ban! clona de scandal! :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2010, 07:30

Hai ma......eu sint ioio,si mai are terminatorul logati inca vreo 3 spioni conserva numai ca nu-i dibuieste.. :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2010, 08:20

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Decembrie 20th, 2010, 12:56 am

ioio scrie:
gerula datele mele personale nu o sa le pun niciodata aici

Adio. Sa nu ne scrii .

P.S. Ma intreb ce gen de creaturi or fi astia care vor sa atace la adapostul anonimatului? ""

Pe primul looooc,inegalabilul,desavirsitul,maestru al banarilor,cel care baneaza pentru ca a fost banat(cam peste tot):gERUUULLLA. :lol:Sa putea sa se termine anul si nu fii tu primul loc in topul celor mai necenzurate forumuri???Iulius,Allspark,Anonimus.....................................................................................................................................FanGERULA,desigur tu n-ai nici o legatura cu personajele astea.Si Fan-ul asta nu mai da deloc pe aici...pai daca era membreu L.R.S.,altfel ar fi trebuit sa se comporte....da el, cind deschide gura:leit Gerula.Ori de cite ori l-am intrebat ceva direct,eu si altii,se comporta exact ca si Gerula,se face ca nu aude si da-i nainte cu "inregistrarea" lui :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Dec 2010, 09:53

De fapt nu stiu de ce ma mai mir....Ceea ce face Gerula(care cum scoate nitel capu cum ,harst)prefigureaza cam(virgula) cum vor merge lucrurile in viitoarea federatie.Mai este lasat unu pe ici ,pe colo,care cica ar fi"opozitia"dar este cusuta cu ata alba ,alb.....Urmind exemplul din sfera politicului ,unde presedintele zice ca (virgula)consumam mai mult decit producem,si daca nu ne convine sa plecam in alta tara,si apoi apare ala micu cu coasa mare si harst,harst in stinga si dreapta,la fel ,astia doi pun bazele unei astfel de conjuncturi in pescuitul de competitie...........................................................................................................................................................................................................................Punctuletele,subliniaza care este parerea mea la adresa lor ,dar evident ni poate fi scrisa in public..Vorba aia,Romania este o tara f.f.f.frumoasa,pacat ca este locuita...

.

Închis