TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
"""Re: Liga romana de spinning nu a fost inregistrata legal???
de taicanoe pe Decembrie 8th, 2010, 2:37 pm
singura structura legala ce poate reprezenta pescuitul dar care nu-si poate plati premiile de la concursuri
Cat de neinformati or fi aia care mai cred macanitul tau de papagal.
Mare tupeu mai trebuie sa ai ca sa mai scoti nasul din rahatul in care te-ai bagat.
Cum iti permiti sa faci TU cucuvele toti utilizatorii unui forum ?
Ce vei face daca dupa infintare presedintii de cluburi, cei carora li te adresezi, or sa te arunce, ca pe o masea stricata, din forurile de conducere ale federatiei ? O sa faci alta federatie? cum ai facut cand ai fost inlocuit din conducerea APS Alba """
In topul celor mai necenzurate forumuri,pe rapitoriii.info ,in premiera,si pareri contra adminului sef...Asa gerulikkka ,ai vazut tati daca iei pastilutele...mai un pic si revii la lini de plutire.
de taicanoe pe Decembrie 8th, 2010, 2:37 pm
singura structura legala ce poate reprezenta pescuitul dar care nu-si poate plati premiile de la concursuri
Cat de neinformati or fi aia care mai cred macanitul tau de papagal.
Mare tupeu mai trebuie sa ai ca sa mai scoti nasul din rahatul in care te-ai bagat.
Cum iti permiti sa faci TU cucuvele toti utilizatorii unui forum ?
Ce vei face daca dupa infintare presedintii de cluburi, cei carora li te adresezi, or sa te arunce, ca pe o masea stricata, din forurile de conducere ale federatiei ? O sa faci alta federatie? cum ai facut cand ai fost inlocuit din conducerea APS Alba """
In topul celor mai necenzurate forumuri,pe rapitoriii.info ,in premiera,si pareri contra adminului sef...Asa gerulikkka ,ai vazut tati daca iei pastilutele...mai un pic si revii la lini de plutire.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Decembrie 8th, 2010, 6:07 pm
''''Cea mai crancena faza am auzit-o adineauri: cica nutzu z ma acuza ca nu se poate inscrie lumea aici Vorbim despre aceeasi persoana cu vadite dizabilitati mintale care aplauda banarea mea de pe forumul lui Tudose (ala din Alba) pe motiv de telefoane .
Totusi, cat de tampit sa fii ca sa nu realizezi ca oricine (exceptandu-i pe cei deja banati, evident ) e liber sa posteze aici, CU CONDITIA SA FIE IN STARE S-O FACA LA OBIECT SI CIVILIZAT? Acum na, daca asta le depaseste posibilitatile intelectuale unora ca nutzu, nu cred ca pot fi blamat eu, nu?
P.S. Daca exista vreo persoana careia nu i-a fost activat contul, imi poate trimite un mail la adresa de la care a primit mailul de confirmare a inregistrarii. Nu cred ca e cazul, dar na, hai sa fim siguri '''''
...Mai" chiloti de piele" tu le pretinzi altora sa vorbeasca la obiect si civilizat ,dar tu ,tu ce limbaj calomnios si mincinos ,folosesti???Pot sa-ti dau un singur exemplu:
"fiu de procuror bolsevic",'homosexual pasiv"....sa continui???Tu marele formator de opinie,exemplu de civilizatie si obiectivitate...Pfui ,caricatura..

de Gerula pe Decembrie 8th, 2010, 6:07 pm
''''Cea mai crancena faza am auzit-o adineauri: cica nutzu z ma acuza ca nu se poate inscrie lumea aici Vorbim despre aceeasi persoana cu vadite dizabilitati mintale care aplauda banarea mea de pe forumul lui Tudose (ala din Alba) pe motiv de telefoane .
Totusi, cat de tampit sa fii ca sa nu realizezi ca oricine (exceptandu-i pe cei deja banati, evident ) e liber sa posteze aici, CU CONDITIA SA FIE IN STARE S-O FACA LA OBIECT SI CIVILIZAT? Acum na, daca asta le depaseste posibilitatile intelectuale unora ca nutzu, nu cred ca pot fi blamat eu, nu?
P.S. Daca exista vreo persoana careia nu i-a fost activat contul, imi poate trimite un mail la adresa de la care a primit mailul de confirmare a inregistrarii. Nu cred ca e cazul, dar na, hai sa fim siguri '''''
...Mai" chiloti de piele" tu le pretinzi altora sa vorbeasca la obiect si civilizat ,dar tu ,tu ce limbaj calomnios si mincinos ,folosesti???Pot sa-ti dau un singur exemplu:
"fiu de procuror bolsevic",'homosexual pasiv"....sa continui???Tu marele formator de opinie,exemplu de civilizatie si obiectivitate...Pfui ,caricatura..

.
.
N-am nimic de-a face cu razboiul tau cu Gerula asa ca fa bine si pe viitor evita sa-mi citezi postarile de pe alte forumuri. - e o simpla rugaminte.semlecangheorghe scrie:"""de taicanoe pe Decembrie 8th, 2010, 2:37 pm ... ... ...
In topul celor mai necenzurate forumuri,pe rapitoriii.info ... ... ...
S'altare și bunăstare !
- semlecangheorghe
- veteran
Ce pretinzi de la un braconier , pescuit la japca cu jiguri intoarse sau la bomba cu ancoresemlecangheorghe scrie:
"fiu de procuror bolsevic",'homosexual pasiv"....sa continui???Tu marele formator de opinie,exemplu de civilizatie si obiectivitate...Pfui ,caricatura..![]()

Probabil o luat altfel de pastile dupa ce i-au dat sutul in fund aia de la Gandu si acuma ii gol inauntru la cap de fonta

Gerula ,parca ti-am zis cum tinzi tu catre minus infinit , si pe an ce trece prinzi tot mai mic ! Anu trecut cel mai mare peste o fost unu cat palma luat la bomba in mare , cu ce te lauzi anu asta

- semlecangheorghe
- veteran
Si zi-i asa ,mai tarabostes,cucuveaua da,..papagal ,ba...Mai ,mai ce corecti esti tu...
Si acuma hai sa-ti dau sa meditezi la o "cantitate neglijabila":
-peste 75000 de vizualizari au scos la iveala un Gerula in pantalonasi marinel,cu un grip de un metru in mina,dorind sa prinda bibanii care il vor face campion peste Adelin,un Gerula ce pozeaza cu cleni in pozitii mai mult decit dubioase(Gerula nu clenii),un Gerula cu velierul parcat in fata blocului,un Gerula care cinta fals pe mai multe voci(Fan,Allspark,Iulius,etc)acuzind pe unul si pe altul ba ca sint clone,ba ca sint prosti si el destept......Sa continui???Acuma nu-mi aduc aminte chiar toate...Deci Gerula ,75000-o cantitate neglijabila....
A, si mai era una bine ca n-o uitai:un Gerula care se uita la filme cu subiect din antichitate,nu retine altceva decit costumatia :chiloti de piele si transpiratia...De,fiecare cu ce-l intereseaza mai mult,...

-peste 75000 de vizualizari au scos la iveala un Gerula in pantalonasi marinel,cu un grip de un metru in mina,dorind sa prinda bibanii care il vor face campion peste Adelin,un Gerula ce pozeaza cu cleni in pozitii mai mult decit dubioase(Gerula nu clenii),un Gerula cu velierul parcat in fata blocului,un Gerula care cinta fals pe mai multe voci(Fan,Allspark,Iulius,etc)acuzind pe unul si pe altul ba ca sint clone,ba ca sint prosti si el destept......Sa continui???Acuma nu-mi aduc aminte chiar toate...Deci Gerula ,75000-o cantitate neglijabila....

A, si mai era una bine ca n-o uitai:un Gerula care se uita la filme cu subiect din antichitate,nu retine altceva decit costumatia :chiloti de piele si transpiratia...De,fiecare cu ce-l intereseaza mai mult,...

.
.
Deci, daca pana acum mai aveai o sansa sa te primeasca inapoi pe "oneman free forum"SF scrie: Ce pretinzi de la un braconier , pescuit la japca cu jiguri intoarse sau la bomba cu ancore![]()
Probabil o luat altfel de pastile dupa ce i-au dat sutul in fund aia de la Gandu si acuma ii gol inauntru la cap de fonta![]()
Gerula ,parca ti-am zis cum tinzi tu catre minus infinit , si pe an ce trece prinzi tot mai mic ! Anu trecut cel mai mare peste o fost unu cat palma luat la bomba in mare , cu ce te lauzi anu asta![]()
![]()
Cred ca rad si pesti de tine cand apari pe mal in hainutele alea , cred ca in scurt timp te vedem in capot urmarind ramasitele Lotului Pantelimon prin Parcul Carol , acolo prin fantana arteziana
![]()

Poti sa faci orice, sa zici orice, de ziar, de rogojesti, de pistoale si pozitii, de veliere & shit, insa trebuia sa retii un lucru: nu fa vorbire de pesti, uita de pesti!

Acu...te-ai ars, welcome to za clab!
si zici ca, chinezu ala l-a prins cu jigu-ntors?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
hai ba Gerula , lasa LRSul si hai cu pozeleeeeee, pozeleeeee, poi ce bre, daca ai batut de 2 ori mingea pe maidan te apuci sa discuti ce fel de transferuri si ce politica de marketing are Real Madrid?
jenantule
pozeleeee, pozeleeee, hai, nu ii greu, ii acvariu la Carefour , costumatie de pescuit ai (am vazuto in poza de la targ) , baga mare
da ma, Tavi si compania or furat banii "fraierilor" de pe rapitori si au populat un rau cu pastrav in loc de salau
Stefan Pupincuristu zis si Dosieru (ca iese pe usa din dos) sau daca vrei Dosarelu (cu ajvps) a furat banii "fraierilor" de la stationar sa isi acopere gaurile de la dosare
acu spera ca daca face federatie nimereste jackpotu' si ajunge si el pe 0

pozeleeee, pozeleeee, hai, nu ii greu, ii acvariu la Carefour , costumatie de pescuit ai (am vazuto in poza de la targ) , baga mare
da ma, Tavi si compania or furat banii "fraierilor" de pe rapitori si au populat un rau cu pastrav in loc de salau
Stefan Pupincuristu zis si Dosieru (ca iese pe usa din dos) sau daca vrei Dosarelu (cu ajvps) a furat banii "fraierilor" de la stationar sa isi acopere gaurile de la dosare

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Io nu cred ca-l mai afecteaza nimicleba scrie: Poti sa faci orice, sa zici orice, de ziar, de rogojesti, de pistoale si pozitii, de veliere & shit, insa trebuia sa retii un lucru: nu fa vorbire de pesti, uita de pesti!![]()
si zici ca, chinezu ala l-a prins cu jigu-ntors?

Oricum , nu is banat , la o adica pot sa postez , da nu ii dau sansa asa

Oricum , nu-l vad bine pe Taicanoe , nu o apasat demult pe butonu ban Gerula

Mai Gerula , ca sa fi si tu fericit , ia baga tu neste clone pe care dupa le banezi inspre fericirea ta , hai ca trece luna si nu ai banat pe nimeni ( bine , nu mai ai pe cine

- modigliani
- veteran