TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Io tot nu pricep de ce il tot bagati in seama.
Prostia nu se clasifica in trepte ierarhice. E prost , schizofren si atat . Vreti sa-i mai descoperiti calitati ?
Gigi , cu toata sinceritatea te intreb : daca nu erai banat la el pe forum , vrei sa zici ca acum erai acolo si vorbeai de pescuit ?
Orice ai raspunde , eu am parerea mea , dar nu se pune . Deci ?
@restul : lasati-l dracu' de nebun , sa-si vada de presa internationala . Nu-l mai mulgeti pe toate ulitele .

Gigi , cu toata sinceritatea te intreb : daca nu erai banat la el pe forum , vrei sa zici ca acum erai acolo si vorbeai de pescuit ?

@restul : lasati-l dracu' de nebun , sa-si vada de presa internationala . Nu-l mai mulgeti pe toate ulitele .
-
- veteran
Indian Larry scrie:Io tot nu pricep de ce il tot bagati in seama.Prostia nu se clasifica in trepte ierarhice. E prost , schizofren si atat . Vreti sa-i mai descoperiti calitati ?
![]()
Gigi , cu toata sinceritatea te intreb : daca nu erai banat la el pe forum , vrei sa zici ca acum erai acolo si vorbeai de pescuit ?Orice ai raspunde , eu am parerea mea , dar nu se pune . Deci ?
![]()
mare dreptate ai!
si mai cred ca...pictorul a postat acel filmulet, ca sa vedeti cum o sa ajungeti incercind sa-l combateti pe nimeni

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- semlecangheorghe
- veteran
Indian Larry scrie:Io tot nu pricep de ce il tot bagati in seama.Prostia nu se clasifica in trepte ierarhice. E prost , schizofren si atat . Vreti sa-i mai descoperiti calitati ?
![]()
Gigi , cu toata sinceritatea te intreb : daca nu erai banat la el pe forum , vrei sa zici ca acum erai acolo si vorbeai de pescuit ?Orice ai raspunde , eu am parerea mea , dar nu se pune . Deci ?
![]()
Da ,daca puteam discuta normal,vorbeam despre pescuit.Ce nu pricep eu,este de ce va deranjeaza pe voi meciul meu cu Gerula?Daca nu va place face-ti economie de un click si intrati pe subiecte care va convin...Aici este ...cafenea...sint lucruri care pot sa nu aiba legatura directa cu pescuitul.Indirecta da.Replicile mele sint pentru urechile care stiu povestea de la cap la coada,cine nu stie, sint constient ca i se pare ciudat...Spun astea fara rautate....Pe mine subiectele care nu ma intereseaza pur si simplu nici nu intru...Am vazut tot felul de proverbe despre nebuni pe aici,dar este unul care nu- l-am vazut scris pe aici si care suna cam asa:
"-raspunde nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada mai intelept decit tine..:
Acuma sa nu credeti ca ma consider vreun intelept,departe de mine gindul asta,dar am dreptul sa-l impung ca sa-si dea seama ca nu toate lucrurile sint asa cum vrea el.Asta-i tot.Si daca admin.-ul considera ca topicul a luat-o razna,din partea mea poate sa-l inchida..Asta e.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
da mah gigi, dar coborindu-te la nivelul lui...el o sa creada ca e important, in timp ce tu o sa iei, fara sa vrei, boala de la el. ideea e, daca unor astfel de specimene le dam mai mult decit o flegma...vor crede ca sint cineva. iar realitatea stim cu totii care e. la fel cum dupa 3xF...ar trebui sa se strige doar atit: BANIIIII BAHHHHHHHHHHHH! la fel si dupa asta: DOCTORIILIIIIIIIIIIIIII!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- semlecangheorghe
- veteran
Am scris mai sus ,ca ,daca se considera necesar sa se inchida acest topic.Faptul in sine,zic eu,arata ca nu "iau boala de la el".Dar o buruiana daca n-o plivesti ti se urca in cap si se crede ...griu...in tota regula..Ca de umpli de zgaibe daca trci cu sapa prin ea,stiu.Este mai comod sa stai pe margine..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12849
Mai Gerulikkkka ,ia uite la Leba ce minunatie de stiuca a scos cu un grip normal....Si asta ma face sa ma intreb ,la Rogojesti,sint stiuci gigant de ti-a trebuit grip de un metru????

Si poti sa iei lectii de la Leba ,ca asa essox n-ai vazut tu nici in vise...,darami-te sa pui gripu pa ea...
Mai Gerulikkkka ,ia uite la Leba ce minunatie de stiuca a scos cu un grip normal....Si asta ma face sa ma intreb ,la Rogojesti,sint stiuci gigant de ti-a trebuit grip de un metru????

Si poti sa iei lectii de la Leba ,ca asa essox n-ai vazut tu nici in vise...,darami-te sa pui gripu pa ea...
.
.