TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Dec 2010, 10:23

Gerula , ultimu tau articol la Gandul ! Vreau sa ma cultiv putin !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Dec 2010, 11:02

SF scrie:Gerula , ultimu tau articol la Gandul ! Vreau sa ma cultiv putin !
incepe sa reiasa ca Gerula asta e un "logoreeic cu gura mare" , un fel de "couch potatoe"
Imagine

care ii dai un cuvant , il cauta pe gugal si dintro data stie mai multe despre chestia aia decat toti oamenii din domeniu.
El stie pescuit (dar are 3 poze cu pesti), el stie legislatie (il are pe Fane mentor aici) , el stie LRS ( il ajuta FanGerula), ce mai stie ...hmmm, a jurnalistica d'aia la Gandul, dar nu are articole decat pe blog, mai stie sa creasca testoase, sa traga cu arma, K1, rugby...ii tare omu, asa polivalent nu sa mai vazut...ah am uitat ca stie retelistica, se pricepe la IPuri :lol: :lol: :lol:

parol, si eu i-am cerut poze cu pesti dar nu are omu, nu ai ce sa ii faci, el stie cum se manuie toate nalucile din lume, zi-ne mai Gerula am dreptate? sa scot din context de la tine de pe sait cum ti prelegeri despre diverse stiluri si naluci??? poi bine bre, prinzi 3 pesti la 43843 stiluri+naluci,,,halal rezultate, gura mare , fapte?????????

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2010, 15:19

Ai uitat sa spui ca se pricepe si la navigatie,avind un iaht in posesie,lucru intarit si de costumasul gen "marinel"pe care l-a purtat la tirgul A.V.P. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Dec 2010, 16:16

Vezi ca Mazilu te face cartof, ar fi pacat sa nu-l faci tu piure de-adevaratelea, nu pe forum.
p'asta nu-l tine genunchii sa se lupte cu mine si il trimite pe Gerula, deja tind sa cred ca un "putzoi" jenant sau vr'un mos agarici :lol: :lol: :lol:

bre gerula, cum ti ma unu d'asta la sanul tau, o paracioasa mica care se ascunde sub fusta ta :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Dec 2010, 16:17

Nu-l mai bruiati , are nevoie de liniste ca sa ne arete articolele din ultimii 2 ani de jurnalstica , la Gandul !

Hai Gerula , nu as dori sa cred ca nu mai lucrezi la Gandul , in baza faptului ca desi ai o lista de articole , ultimu ii din februarie sau ianuarie 2009 , deci peste o luna-doua ar fi 2 ani de cand nu apari cu articole pe acolo , plus ca nu esti nici in lista cu toti jurnalistii Gandul !
Banuiesc ca ai fost ocupat astea 3 zile de cand te intreb , dar stiu ca ai tu o explicatie pentru astea de mai sus , si o sa demonstrezi ceva , nu se poate sa nu fie asa !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Dec 2010, 16:43

FFFF adica 4XF = Fane Factura Federatie Facatura a pus asociatiile din federatie sa-si constituie pe langa ele si cluburi sportive. Unele din acele asociatii, ca soldati disciplinati ce sunt, au facut miscarea, au trecut cativa oameni pe hartie (majoritatea nu stiu nimic despre pescuitul de competitie) si astfel FFFF are cluburi fondatoare la mareata si malaiata federatie sportiva de pescuit, cluburi care de fapt n-au nimic in comun cu pescuitul de competitie, constituite in majoritate din oameni care n-au auzit de saltea de primire, pluta waggler si care cred ca rubeziana serveste la scuturat prunele si acum da ultimatumuri altor cluburi cu activitate si rezultate in pescuitul de competitie sa se inregimenteze in federatia sportiva a lui peste prajit.
Trist este ca are toate sansele sa-i reuseasca manevra.
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2010, 21:17

Trist... :cry:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2010, 21:36

''Screenshot in attachment

Adelina, faci tu ce faci si mai infigi un piron in inima clonei raposate . Pai mai pasivule, la ce competitie a mai participat Gheorghe Semlecan pana acum, ca sa spuna ca se duce in Ungaria daca va conduce Stefan Popescu destinele pescuitului de competitie in Romania?

Of of, faci tu ce faci si iar te umilesti singura, dar asa, cumplit . Iti cam place, se vede treaba .

Brae' Chiloti de piele',subsemnatul n-a participat pina acum decit la doua amicaluri,dar ,are de gind sa participe macar odata in anul care vine.Iar in cazul in care competitiile in Romania,vor fi dupa calapodul lui alde Popescu sau Musatescu(vezi Picke Challenge sau cupa F.n.p.s.r.-baracuda),subsemnatul prefera sa-si cheltuie banii la vecinii maghiari.Chiar si capitala maghiara mi se pare mult mai atragatoare decit ...alta capitala..si pe acolo chiar am calcat..
Asta am vrut sa spun ,dar,ca orice om anormal la cap tu ai inteles numai ce ai vrut tu sa intelegi.Cit de timpit trebuie sa fii sa te faci ingrozitor de ris.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si nu te mai prefa ca nu intri aici decit sporadic...ca, zau asa, nu te crede nimeni..Mai bine recunoaste ca timp de vreo doua saptamini,ti-ai luat pastilutele si ti-ai dat sema in ce realitate paralela,traiesti..Io zic sa le iei in continuare si ai toate sansele ca pe 25decembrie sa nu te crezi Mos Craciun...Si nu-l mai trimite pe Fan ,ca esti penibil,...cum ....o somitate ca tine are nevoie de "ajutoare".Pai Fanul ala nu-i in stare sa lege doua vorbe,numai repeta intr-una:"hic,aluna",sau ne trimite la "balaceanca".Asa Fan ,ai?Unu ca asta se identifica cu tine ,idolul sau??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2010, 21:48

Gerulikkkka asa-i ca ti-s drag tare????Eu sint clona la care tu tii cel mai mult........atit de mult ca imi doresti moartea...Eeeedaca nu ma banai tu pe mine,.....poate acuma discutam de jiguri si alte banalitati,da ce sa-i faci,ce isi face omul cu mina lui.... :lol: :lol: :lol:

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Dec 2010, 21:57

SF scrie:Gerula , ultimu tau articol la Gandul ! Vreau sa ma cultiv putin !
Uite-l aici : http://www.lupamea.ro/player.php?id=5263

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

One Man Show ..... care vede-n infragalbene !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis