TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Dec 2010, 15:00

Musti scrie:
modigliani scrie: - El nu pricepe...
Ana are mere...
In maxim doua zile o sa vedeti la el pe forum un atac violent la aceste comentarii , dar din care vom putea intelege doar : ,, Ana au mar ".

Nu-i nimic . Noi stiind despre ce-i vorba o sa-l intelegem si vom da sa se inteleaga asta . Sa nu sufere . Mai ales ca afara ploi .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2010, 16:15

semlecangheorghe scrie:
Tavi scrie:"Colectivul de initiativa infiintat in vederea infiintarii FRPS a obtinut avizele necesare constituirii ca federatie sportiva. Dupa sedinta grupului de initiativa pentru evaluare a documentelor depuse de cluburile sportive care au subscris la constituirea federatiei sportive, se va convoca adunarea constitutiva ce va avea loc la Alba Iulia in prima jumatete a lunii inanuarie 2011.
Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii.
Comitetul de initiativa."

eu nu inteleg cum astfel de personaje, de notorietate de acum, mai umbla libere. ba mai mult, li se mai permite sa se constituie in persoane juridice si chiar sa intenteze procese.

:P

Nu-i nici o problema ,daca lucrurile vor sta astfel,F.F.F.,v-a avea de dus niste lupte grele cu A.J.V.P.S..Da nu ma tem pentru el....precedentul creat de procesul A.P.S.Alba-A.J.V.P.S.,precum si cupa F.N.P.S.R.-Baracuda,ii confera toate atuurile acestuia din urma...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2010, 16:18

bah, ori nu mai stiu eu sa postez ori se intimpla shieva. in fine...l-am citat pe gigi si mai vroiam sa zic ca: eu nu inteleg cum personajelor ca 3xF li se mai permite sa umble libere, sa se constituie in persoane juridice si chiar sa intenteze procese.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 16:18

:roll: Adica?...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 16:21

Adica nu stiam ce vrei sa zici,acu m-am lamurit...Pai ce sa zic,de tupeistii ii plina tara asta.Fane si competitia.... :lol: ,Ma umfla risul....Daca asta v-a conduce detinele competiiilor la noi in tara...v-a fi jale...Io unu cred ca ma duc in Ungaria..mai greu cu limba ,da ma descurc eu cumva,..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2010, 16:25

eu o sa-mi iau citiva amici de pescuiala, punem neste beri la bataie, citeva kile de pastrama, dam la peste si fiecare partida d-asta va fi intitulata etapa din campionatul national de pescuit al melcului. ba mai mult, cistigatorul campionatului va merge si la turnee internationale, pe banii lui bineinteles. sa vina 3xF sa comenteze...sa va tineti hora. :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 16:29

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=820

Aruncati un ochi pe topicul asta.Ve-ti putea citi multe despre competitiile de stationar.Oamenii aia au fost tepuiti de Fane Popescu .Fane care acuma isi facecica o noua federatie,si lanseaza afirmatia ca orice concurs organizat inafara acesteia este ilegal,dupa cum zicea Tavi..Oare oamenii aia ,se vor mai inscrie prin vreun concurs marca F.F.F.,fie el si extrem de legal?? :roll: :roll:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 21:17

''INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de taicanoe pe Decembrie 5th, 2010, 5:26 pm

cum dreaqu pot constitui o federatie sportiva niste cluburi sportive care functioneaza doar pe hartie, n-au membri sau au membri care nici nu stiu ca fac parte dintr-un club sportiv, n-au rezultate in competitii, n-au competitii etc. et'''

Aaaa, acelea sint lucruri banale...Problema v-a fi cu competitiile desfasurate fara girul Federatiei,adicatelea alea ,de amatori,ilegale...Si atunci vor face un fel de "politie a competitiilor"Si cind ne vom simti noi mai bine la amicalul de pe Taut,editia 2011,hop o sa apara un jeep,in colori da camuflaj si ,in toata splendoare staturii sale da "champion of Rhogojesti",o sa -si expuna fizicul din spatele unui puscoci cu tava de un metru,si pantaloni trei sferturi,seriful supranumit "chiloti da piele"Si cu glasul lui de tunet,v-a racni de o sa dea Cigherul pe afara:
_Beei,care faceti concursuri neautorizate pe aici ,ca va ia mama dracu>>??Stiti cine sint io??Ala ,bei,care te gaseste dupa i.p.si-n gaura de sarpe..Ia ziceti cine a organizat pe aici...

Desigur ,noua "politie a competitiilor"va avea nevoie de logistica,calculatoare,masini de teren,barci rapide,a caror finantare va fi o bagatela pentru acela care,cu un talent iesit din comun,este specializat in a face afaceri cu banii altora,si a carui unic scop in viata,fara nici un interes ascuns,desigur,este sa asigure bunastarea pescarilor..asa in general.De exemplu ,mie personal,mi-a promis o "gonflabila" din colectia proprie si daca nu ma insel si lui taica noe,considerind probabil ca toti se multumesc cu SUROGATTE, ca si domnia sa.Acuma io nu ca nu apreciez gestul,dar ii sugerez sa foloseasca gonflabila ce mi-a oferit-o cu atita marinimie,ca prim obiect dintr-un lung sir ce v-a intra in dotarea"politiei competitiilor",canalizindu-si astfel cit mai optim efortul pentru mentinerea unui cadru competitional "curat"fara competitii de amatori,ilegale.

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2010, 23:35

semlecangheorghe scrie:http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=820

Aruncati un ochi pe topicul asta.Ve-ti putea citi multe despre competitiile de stationar.Oamenii aia au fost tepuiti de Fane Popescu .Fane care acuma isi facecica o noua federatie,si lanseaza afirmatia ca orice concurs organizat inafara acesteia este ilegal,dupa cum zicea Tavi..Oare oamenii aia ,se vor mai inscrie prin vreun concurs marca F.F.F.,fie el si extrem de legal?? :roll: :roll:
ma rog, el poate sa incerce...
dar daca totusi se infiinteaza si functioneaza, eu imi iau angajamentul ferm sa ma inscriu si sa particip...doar ca sa-i pot indrepta cocoasa lui 3xF :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2010, 09:08

Si eu m-as inscrie da el zice ca nu ma primeste.. :cry:

.

Închis