''INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de taicanoe pe Decembrie 5th, 2010, 5:26 pm
cum dreaqu pot constitui o federatie sportiva niste cluburi sportive care functioneaza doar pe hartie, n-au membri sau au membri care nici nu stiu ca fac parte dintr-un club sportiv, n-au rezultate in competitii, n-au competitii etc. et'''
Aaaa, acelea sint lucruri banale...Problema v-a fi cu competitiile desfasurate fara girul Federatiei,adicatelea alea ,de amatori,ilegale...Si atunci vor face un fel de "politie a competitiilor"Si cind ne vom simti noi mai bine la amicalul de pe Taut,editia 2011,hop o sa apara un jeep,in colori da camuflaj si ,in toata splendoare staturii sale da "champion of Rhogojesti",o sa -si expuna fizicul din spatele unui puscoci cu tava de un metru,si pantaloni trei sferturi,seriful supranumit "chiloti da piele"Si cu glasul lui de tunet,v-a racni de o sa dea Cigherul pe afara:
_Beei,care faceti concursuri neautorizate pe aici ,ca va ia mama dracu>>??Stiti cine sint io??Ala ,bei,care te gaseste dupa i.p.si-n gaura de sarpe..Ia ziceti cine a organizat pe aici...
Desigur ,noua "politie a competitiilor"va avea nevoie de logistica,calculatoare,masini de teren,barci rapide,a caror finantare va fi o bagatela pentru acela care,cu un talent iesit din comun,este specializat in a face afaceri cu banii altora,si a carui unic scop in viata,fara nici un interes ascuns,desigur,este sa asigure bunastarea pescarilor..asa in general.De exemplu ,mie personal,mi-a promis o "gonflabila" din colectia proprie si daca nu ma insel si lui taica noe,considerind probabil ca toti se multumesc cu SUROGATTE, ca si domnia sa.Acuma io nu ca nu apreciez gestul,dar ii sugerez sa foloseasca gonflabila ce mi-a oferit-o cu atita marinimie,ca prim obiect dintr-un lung sir ce v-a intra in dotarea"politiei competitiilor",canalizindu-si astfel cit mai optim efortul pentru mentinerea unui cadru competitional "curat"fara competitii de amatori,ilegale.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.