Musti scrie:Pikeman,"monumentul istoric" (era sa zic isteric) asta nu pricepe ca ............... :
- El nu pricepe , sau nu este capabil sa discearna , faptul ca a atins un nivel al penibilului de-a dreptul cosmic .
- El nu pricepe , sau pur si simplu nu e-n stare , sa vada in ce hal e luat la misto si la perpulis de catre toata lumea .
- El nu pricepe , sau e orb si nu vede , jenanta pozitie a sa de care , parca din nevoi masochiste , se agata cu o inversunare stupida .
- El nu pricepe , sau nu-i spune nimeni adevarul , referitor la ,, cariera sa internationala " ca de fapt l-au dat aia afara si l-au trimis in lume .
- El nu pricepe , sau nu ,, ajungem " noi la el , ca ne amuza peste masura si ne ilustreaza perfect ce fel de om e maniera lui de a bate campii la el in forum .
- El nu pricepe , sau e mai cretin decat credeam , ca si daca cineva mai sta de vorba cu el o face din plictiseala sau ca sa se amuze si mai tare .
- El nu pricepe , sau se minte singur , ca traficul ce-l are pe forum este acoperit in proportie de minim 98 % de catre el .
- El nu pricepe , sau asa-i place sa fie tratat , ca orice incercare a lui sau a ,, Fanilor " lui sunt jalnice sfortari de a se ,, cocota " pe situatie si pe noi .
- El nu pricepe , sau e racit si nu-i miroase , ca ce-am spus mai sus de fapt mai rau il afunda-n kkt .
- El nu pricepe , sau nu intelege de ce , zbatandu-se si mai rau in acel kkt nu face decat sa provoace hula , si-n kkt pan-la gat fiind ii ajunge-n buze .
- El nu pricepe , sau refuza sa accepte , ca printre foarte multi ,, inamici " de-ai lui de pe acest forum IQ-ul lui este undeva intr-o ,, mizerie " crasa .
- El nu pricepe , sau se simte bine facand asta , ca inventand clone peste clone , care , vezi Doamne , vin sa-l apere pe el nu face decat sa si-o dea singur cu-n dildo destul de grosut si cam neslefuit .
- El nu pricepe , ( hai ca m-am saturat sa scriu si am altele de facut ) ..... mai nimic .
..............................................................
Ce nu pricep eu :
- Nu pricep ..... cum se poate asa ceva de la unu' de cica e jurnalist ,
- Nu pricep ..... , in acceptiunea lui , ce-o fi ala un ziar ,
- Nu pricep ..... cam nimic din tot ce scrie ,
- Nu pricep ..... cum de chiar crede in ceea ce scrie ( indiferent ca eu nu inteleg sau nu ineptiile lui )
- Nu pricep ..... cine l-a lamurit pan-la urma ca io-s io si Indianu'-i Indianu ,
- Nu pricep ..... chiar probabil vazand niste poze cu noi ..... cum de-a crezut asta in final .
- Nu pricep ..... CE PLM PIERDEM VREMEA CU ASTA ????????????????????