TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Dec 2010, 11:33

semlecangheorghe scrie:...Pogorit din inaltele sfere ale jurnalisticii internationale printre muritorii de rind,tarabostes al nostru

Ce jurnalistica internationala , stai sa vedem ultimu articol a terminatului , cred si io ca nu vede ce scriem aici , da vede ce posteaza Leba la anunturi (rubrica care io chiar nu o citesc ) :lol:

Deci Gerula , de ce nu esti si tu trecut pe acolo in lista aia cu toti jurnalistii Gandul , din cate am vazut si semnatarii de articole internationale is tot acolo :shock:
Lucrezi cumva fara contract , sau care ii explicatia ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2010, 12:15

SF scrie:
semlecangheorghe scrie:...Pogorit din inaltele sfere ale jurnalisticii internationale printre muritorii de rind,tarabostes al nostru

Ce jurnalistica internationala , stai sa vedem ultimu articol a terminatului , cred si io ca nu vede ce scriem aici , da vede ce posteaza Leba la anunturi (rubrica care io chiar nu o citesc ) :lol:

Deci Gerula , de ce nu esti si tu trecut pe acolo in lista aia cu toti jurnalistii Gandul , din cate am vazut si semnatarii de articole internationale is tot acolo :shock:
Lucrezi cumva fara contract , sau care ii explicatia ?

daaaaaaaa, face evaziune fiscala...lucreaza la negru
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Dec 2010, 12:43

poi bine bre gerula, daca io avusai IP de Germania din Romania, gigi de ce nu poate avea IP de Bucuresti? :lol: :lol: :lol: jenantule :lol: :lol: :lol:

http://www.ip-adress.com/hide_my_ip/

sti ce face asta? te las pe tine sa ghicesti :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Dec 2010, 13:14

pikeman scrie:poi bine bre gerula, daca io avusai IP de Germania din Romania, gigi de ce nu poate avea IP de Bucuresti?
noooo, la aipiu ala a tau se vedea clar ca e aipiu de camionangiu mah! a citit iel printre cifre si litere. nu stii nimica! :lol: :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Dec 2010, 13:16

Pikeman,"monumentul istoric" (era sa zic isteric) asta nu pricepe ca o clasa de IP-uri este localizata de "sistemul" ( :lol: ) lui ip2location in urma unei simple consultari a unei baze de date, unde ISP-istii declara locatia geografica in care folosesc IP-urile respective. E o simpla conventie. Nu e radiogoniometrie sau pozitionare GPS. Daca ISP-istul este riguros, respectand strict alocarea declarata sau daca structura retelei nu permite relocarea facila a unui IP, un motor de cautare ca ip2location poate stabili cu un grad multumitor de precizie cam pe unde vine folosit IP-ul considerat. Daca nu... te muti virtual... Unele retele, cum este RDS, retea switch-uita (aici baietii de la RDS au fost geniali prin solutia tehnica aleasa, care le reduce exponential costurile de administrare, cu tot ceea ce decurge din asta), permit ISP-istului sa aloce un IP indiferent unde in retea. Asa se face ca uneori, temporar, functie de necesitatile de moment ale RDS, te poti trezi ca ai IP de Bucuresti, in loc de IP de Arad, ca sa luam un exemplu la intamplare :) .
Nu-i nici o minune. Minune ar fi daca Pufi ar intelege argumente logice sau daca n-ar mai fi atata de sigur pe el in domenii despre care habar n-are. Cum ar fi pescuitul, de exemplu... :twisted:
Da' nu-i bai! Noi toti exact de asta il iubim... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Dec 2010, 13:52

semlecangheorghe scrie:...Pogorit din inaltele sfere ale jurnalisticii internationale printre muritorii de rind,tarabostes al nostru il ajuta pe un user incepator sa-si aleaga un echipament u-l las bani putini...Toate bune si frumoase,am citit topicul asa, din curiozitate, pentru ca si pe mine ma intereseaz un u-l,pina cind dupa numai 2 postari parca,terminatorul loveste din nouCum?Ei bine ,referindu-se la pret ,el zice ca la criza asta ar trebuii sa gaseasca lansete bune la preturi mici,nu ca si lanseta avid vinduta de Leba.Si posteaza screeenschotul cu anuntul.
Acuma ca il are el pe Leba la suflet ,inteleg,dar nu inteleg afirmatia conform careia intra pe forumul asta foarte rar...din ce in ce mai rar.Intra o data la 2 saptamini si citeste taman anuntul lui Leba,sau citeste tot ce s-a scris si apoi iar baga 2 saptamini capul in nisip?
Fan Gerula ne ajuti sa lamurim misterul??Satapintu,zice ca intra rar pe la noi,muritorii de rind.dar faptele lui dovedesc contrariul.[...]
Stii de fapt cand a inceput sa ma urasca din tot sufletul sau? Cand i-am zis sa posteze niste pesti prinsi de el. :) Aici am gresit, se pare. Am atins niste corzi sensibile, am starnit furtuni contradictorii ce au condus la mitocanii voalate, la atacuri mizerabile.
Acum ma face nesimtit, poate-poate il bag in seama si ne mai contram nitel, eu cu palme la orgoliu sau de pseudo-om de presa si cogeamitea pescarul iar el cu grosolaniile repetate obsesiv, cu care ne-a obisnuit, izvorate din ura patologica pomenita mai sus.
Nu, nu-l urasc, cum poti sa-i faci asta unui om bolnav?
:roll:

Ventilatorule, tu prinzi pesti?
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Dec 2010, 14:09

Musti scrie:Pikeman,"monumentul istoric" (era sa zic isteric) asta nu pricepe ca ............... :
- El nu pricepe , sau nu este capabil sa discearna , faptul ca a atins un nivel al penibilului de-a dreptul cosmic .

- El nu pricepe , sau pur si simplu nu e-n stare , sa vada in ce hal e luat la misto si la perpulis de catre toata lumea .

- El nu pricepe , sau e orb si nu vede , jenanta pozitie a sa de care , parca din nevoi masochiste , se agata cu o inversunare stupida .

- El nu pricepe , sau nu-i spune nimeni adevarul , referitor la ,, cariera sa internationala " ca de fapt l-au dat aia afara si l-au trimis in lume .

- El nu pricepe , sau nu ,, ajungem " noi la el , ca ne amuza peste masura si ne ilustreaza perfect ce fel de om e maniera lui de a bate campii la el in forum .

- El nu pricepe , sau e mai cretin decat credeam , ca si daca cineva mai sta de vorba cu el o face din plictiseala sau ca sa se amuze si mai tare .

- El nu pricepe , sau se minte singur , ca traficul ce-l are pe forum este acoperit in proportie de minim 98 % de catre el .

- El nu pricepe , sau asa-i place sa fie tratat , ca orice incercare a lui sau a ,, Fanilor " lui sunt jalnice sfortari de a se ,, cocota " pe situatie si pe noi .

- El nu pricepe , sau e racit si nu-i miroase , ca ce-am spus mai sus de fapt mai rau il afunda-n kkt .

- El nu pricepe , sau nu intelege de ce , zbatandu-se si mai rau in acel kkt nu face decat sa provoace hula , si-n kkt pan-la gat fiind ii ajunge-n buze .

- El nu pricepe , sau refuza sa accepte , ca printre foarte multi ,, inamici " de-ai lui de pe acest forum IQ-ul lui este undeva intr-o ,, mizerie " crasa .

- El nu pricepe , sau se simte bine facand asta , ca inventand clone peste clone , care , vezi Doamne , vin sa-l apere pe el nu face decat sa si-o dea singur cu-n dildo destul de grosut si cam neslefuit .

- El nu pricepe , ( hai ca m-am saturat sa scriu si am altele de facut ) ..... mai nimic .

..............................................................

Ce nu pricep eu :

- Nu pricep ..... cum se poate asa ceva de la unu' de cica e jurnalist ,

- Nu pricep ..... , in acceptiunea lui , ce-o fi ala un ziar ,

- Nu pricep ..... cam nimic din tot ce scrie ,

- Nu pricep ..... cum de chiar crede in ceea ce scrie ( indiferent ca eu nu inteleg sau nu ineptiile lui )

- Nu pricep ..... cine l-a lamurit pan-la urma ca io-s io si Indianu'-i Indianu ,

- Nu pricep ..... chiar probabil vazand niste poze cu noi ..... cum de-a crezut asta in final .

- Nu pricep ..... CE PLM PIERDEM VREMEA CU ASTA ????????????????????

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Dec 2010, 14:17

leba scrie:Stii de fapt cand a inceput sa ma urasca din tot sufletul sau? Cand i-am zis sa posteze niste pesti prinsi de el. :) Aici am gresit, se pare. Am atins niste corzi sensibile, am starnit furtuni contradictorii ce au condus la mitocanii voalate, la atacuri mizerabile...
Cred ca aici ai dreptate. Si eu am avut o exeperienta asemanatoare, la el pe forum. Discutam la un moment dat cu cativa baieti (pe vremea aia eram peste doi :) useri) despre pescuitul cleanului. Care cum stia si-l ducea experienta. La un moment dat, nefiind el de acord cu ceea ce scriam eu pe-acolo, mai cu seama ca s-a gasit si Ilie sa-mi dea dreptate, m-a somat, cu un aer de superioritate de care numai el e capabil, sa vin cu dovezi. Sa postez fotografii cu cleni prinsi de mine, ca altfel nu sunt credibil. A jucat la cacialma. Nu se astepta Pufi ca eu voi plati pe loc, sec. I-am umplut albumul cu fotografii. Cu cleni, nu cu clenuti. Ei, de atunci s-au dus naibii discutiile despre pescuit. M-a atacat pe toate caile, m-a jignit, etc. Stiti voi prea bine...
Chiar cred ca-l ustura rau subiectul...
No, dar asta-i deja istorie...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Dec 2010, 14:23

modigliani scrie: - El nu pricepe...
Ana are mere...
modigliani scrie:- Nu pricep ..... CE PLM PIERDEM VREMEA CU ASTA ????????????????????
Ca sa citez o celebritate:
"Afara ploua."
:D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 14:38

Tavi scrie:"Colectivul de initiativa infiintat in vederea infiintarii FRPS a obtinut avizele necesare constituirii ca federatie sportiva. Dupa sedinta grupului de initiativa pentru evaluare a documentelor depuse de cluburile sportive care au subscris la constituirea federatiei sportive, se va convoca adunarea constitutiva ce va avea loc la Alba Iulia in prima jumatete a lunii inanuarie 2011.
Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii.
Comitetul de initiativa."

:P

Nu-i nici o problema ,daca lucrurile vor sta astfel,F.F.F.,v-a avea de dus niste lupte grele cu A.J.V.P.S..Da nu ma tem pentru el....precedentul creat de procesul A.P.S.Alba-A.J.V.P.S.,precum si cupa F.N.P.S.R.-Baracuda,ii confera toate atuurile acestuia din urma...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis