Parerea mea este, ca treaba este cat se poate de fair play..nu se pot bana useri , pur si simlu...FAN-u deja a ajuns , sa aiba destule pe cap sa fie clara treba...ADy inca nu, pentru ca vorbeste calm,nu vine cu calomnii, deocamdata nu sunt dovezi , fata de identitatea lui, deci nici nu este etic sa il banezi, doar pe banuieli...Deci, in caz ca este clona LUI...tot el este in offside, ca nu poate sa atace, pe fata, ca isi da arama pe fata...Deci, nu stiu daca ii convine , sa fie prezent aici, sa faca trafic..dar sa nu poata ataca , direct pe cine vor muschii lui....Orice zici, eu nu il vad in avantaj in momentul asta, chiar deloc...eu il vad , in asteptare, cu noua clona(daca e el, si nu unul care se distreaza , prefacandu-se ca e clona lui), care pe moement are calusul in gura.
Cu Fan, s-a facut de rahat, nu a putut dovedi nimic , din ce a tot promis , la mai multi, ca face si drege..efectiv s-a dat la fund , ca nu i-a iesit cum is-a inchipuit el...Deci, s-a facut de tot rahatul...Nu il vad, in pozitie favorabila...nici macar cu treaba cu banarea, nu are avantajul sa se dea victima banata pe nedrept(ca sunt sigur ca nu e banat inca).
Cat ma chinui de mult, nu observ, unde este peste noi...dinpotriva, ne face un favor, cum zici tu, trafic , dar dintr-o postura total neplacuta lui...asa ca , eu zic ca noi ne mai tinem bine

Mai citesc pe aici, dar incepe sa fie scarbos, ca apare vorba despre el in orice topic...si in general offtopicul, ce apare mai mereu.