TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Dar oare unde o fi Fan-ul?!....cica e plecat departe sa aduca dovezi.
Cu toate ca acasa cand o plecat a zis ca mere la sedintza LRS...
Sa fi disparut asa fara sa dea binetze?!....poate ca nu o fi gasit dovezile de care avea nevoie...noa, noi avem rabdare, daca se merita...
Iia, iia, ...
....acuma are treaba cu serialul Spartacus, e indignat pe fizicul baietilor...noa lui ii placea Flinston.
Iia, iia, ...
....acuma are treaba cu serialul Spartacus, e indignat pe fizicul baietilor...noa lui ii placea Flinston.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Gerulica ,faptul ca tu nu ai remarcat decit transpiratia si chilotii de piele,demonstreaza foarte clar ce te intereseaza.Daca urmareai putin si intriga,ai fi vazut ca actiunea se petrece in interiorul scolii de gladiatori,iar cind aceasta se petrece prin oras sau arena ,acolo majoritatea sint imbracati conform uzantelor epocii.Si ce ai vazut tu in septembrie a fost seria a 2-a.Prima a fost prin vara...Asa ca informeaza-te corect daca scrii ceva concret ca te faci de ris.De fapt te faci tu oricum....sau te-ai facut acolo .....in tufis....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

- semlecangheorghe
- veteran

Ala-i dialectul vorbit cind te imbraca aia in chimesa alba,cu minecile cusute pe linga corp,detalii pe care terminatorul,frustrat la culme ,le proiecta asupra lui Musti...
Copchile minunat, felul tau de a te fofila aduce pina la confuzie cu comportamentul lui"chiloti de piele"......Hai bre ,baga o poza si spulbera-ne indoielile....
Copchile minunat, felul tau de a te fofila aduce pina la confuzie cu comportamentul lui"chiloti de piele"......Hai bre ,baga o poza si spulbera-ne indoielile....
.
.
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

----SF scrie:Alex , totusi de ce insisti cu germana daca ii un chin pentru tine, amintirile de la granita cu Olanda is chiar asa de reale ,Olaf era fratele tau , sau cum era , ca nu-mi mai amintesc
![]()
Nu mai bine ne pui niste poze
era mai bine sa fi raspuns in germana ,sa ma....uimesti
inteleg ca esti un cunoscator.hai bre,ce naiba ?! e film ...SF!
explica-mi cine e Alex de care vorbesti,ca nu stiu.pe bune !
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

------semlecangheorghe scrie:Ala-i dialectul vorbit cind te imbraca aia in chimesa alba,cu minecile cusute pe linga corp,detalii pe care terminatorul,frustrat la culme ,le proiecta asupra lui Musti...![]()
![]()
bre nea gigi,matale n-ai ce face si-ti exersezi logoreea pe aici? ziceai ca esti la pescuit in timpul saptamanii? ti-am spus eu ca pescuiesti pe internet.
postezi ca nebunu' tot felul de ineptii aici.
daca o sa pun poze o sa te oftici rau ,dar daca nu pun o sa te oftici ...si mai rau
asa ca ,nu postez
- semlecangheorghe
- veteran

Amice, logoreea mea (expresie tipica de ziarist,hmmmm
)este efectul actiunilor unei anume persoane.Da acu ce-ti sare imediat chifteaua??Nu stii de gluma?Cu atit mai mult cu cit eu am treaba cu Gerula....Si apoi nu vaz,de m-as duce la pescuit la ore cind nu maninca...da poate la voi pe Dunare este altfel....Cit despre oftica..
ti-ai gresit persoana...iti urez numai capturi capitale...eu ma multumesc cu ce prind eu...DAR ,o poza cu augusta dumitale persoana,chiar si fara captura ar fi tre binevenita,altfel te paste o banare,zic eu,si asta pentru ca eu cred ca esti clona lui Gerula.Daca ma insel,si asta se poate,nu zic ,te rog sa ma ierti pentru banuielile nejustificate,dar ai toate ocaziile sa dovedesti ca nu esti,numai ca te faci ca n-auzi ,ca si Gerula...Aita tot...
Fir intins,...prietene...
.
.