TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Noi 2010, 00:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Noi 2010, 10:47

Dar oare unde o fi Fan-ul?!....cica e plecat departe sa aduca dovezi. :lol: :lol: :lol: Cu toate ca acasa cand o plecat a zis ca mere la sedintza LRS... :roll: Sa fi disparut asa fara sa dea binetze?!....poate ca nu o fi gasit dovezile de care avea nevoie...noa, noi avem rabdare, daca se merita... :lol: :lol: :lol:
Iia, iia, ... :lol: :lol: :lol:

....acuma are treaba cu serialul Spartacus, e indignat pe fizicul baietilor...noa lui ii placea Flinston. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 10:57

Io cred ca FAN-UL, apropus la L.r.s..ca de la anul sa se foloseasca veliere :wink: ,in concurs.Numai ca baietii destepti,aia cu termicele,i-au dat in freza...auzi tu veliere.....pe cind pirogi???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 11:01

Gerulica ,faptul ca tu nu ai remarcat decit transpiratia si chilotii de piele,demonstreaza foarte clar ce te intereseaza.Daca urmareai putin si intriga,ai fi vazut ca actiunea se petrece in interiorul scolii de gladiatori,iar cind aceasta se petrece prin oras sau arena ,acolo majoritatea sint imbracati conform uzantelor epocii.Si ce ai vazut tu in septembrie a fost seria a 2-a.Prima a fost prin vara...Asa ca informeaza-te corect daca scrii ceva concret ca te faci de ris.De fapt te faci tu oricum....sau te-ai facut acolo .....in tufis....

.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 17 Noi 2010, 11:23

Hallo, Du bist OLAF? Wo bist du gewesen weg? :lol: :lol: :lol:
Du schuldest einige Bilder des Delta. :roll:[/quote]

------

Ich weiß nicht, OLAF.Ich bin sicher, Sie verwechseln mich mit jemand anderem.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2010, 11:54

Alex , totusi de ce insisti cu germana daca ii un chin pentru tine :lol: , amintirile de la granita cu Olanda is chiar asa de reale ,Olaf era fratele tau , sau cum era , ca nu-mi mai amintesc :lol:
Nu mai bine ne pui niste poze :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 12:45

Ala-i dialectul vorbit cind te imbraca aia in chimesa alba,cu minecile cusute pe linga corp,detalii pe care terminatorul,frustrat la culme ,le proiecta asupra lui Musti... :lol: :lol:

Copchile minunat, felul tau de a te fofila aduce pina la confuzie cu comportamentul lui"chiloti de piele"......Hai bre ,baga o poza si spulbera-ne indoielile....

.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 17 Noi 2010, 12:52

SF scrie:Alex , totusi de ce insisti cu germana daca ii un chin pentru tine :lol: , amintirile de la granita cu Olanda is chiar asa de reale ,Olaf era fratele tau , sau cum era , ca nu-mi mai amintesc :lol:
Nu mai bine ne pui niste poze :lol:
----

era mai bine sa fi raspuns in germana ,sa ma....uimesti :lol:
inteleg ca esti un cunoscator.hai bre,ce naiba ?! e film ...SF! :lol:

explica-mi cine e Alex de care vorbesti,ca nu stiu.pe bune !

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 17 Noi 2010, 12:56

semlecangheorghe scrie:Ala-i dialectul vorbit cind te imbraca aia in chimesa alba,cu minecile cusute pe linga corp,detalii pe care terminatorul,frustrat la culme ,le proiecta asupra lui Musti... :lol: :lol:

Copchile minunat, felul tau de a te fofila aduce pina la confuzie cu comportamentul lui"chiloti de piele"......Hai bre ,baga o poza si spulbera-ne indoielile....
------

bre nea gigi,matale n-ai ce face si-ti exersezi logoreea pe aici? ziceai ca esti la pescuit in timpul saptamanii? ti-am spus eu ca pescuiesti pe internet.
postezi ca nebunu' tot felul de ineptii aici. :lol:
daca o sa pun poze o sa te oftici rau ,dar daca nu pun o sa te oftici ...si mai rau :lol:
asa ca ,nu postez :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 13:02

Amice, logoreea mea (expresie tipica de ziarist,hmmmm :roll: )este efectul actiunilor unei anume persoane.Da acu ce-ti sare imediat chifteaua??Nu stii de gluma?Cu atit mai mult cu cit eu am treaba cu Gerula....Si apoi nu vaz,de m-as duce la pescuit la ore cind nu maninca...da poate la voi pe Dunare este altfel....Cit despre oftica.. :lol: :lol: ti-ai gresit persoana...iti urez numai capturi capitale...eu ma multumesc cu ce prind eu...DAR ,o poza cu augusta dumitale persoana,chiar si fara captura ar fi tre binevenita,altfel te paste o banare,zic eu,si asta pentru ca eu cred ca esti clona lui Gerula.Daca ma insel,si asta se poate,nu zic ,te rog sa ma ierti pentru banuielile nejustificate,dar ai toate ocaziile sa dovedesti ca nu esti,numai ca te faci ca n-auzi ,ca si Gerula...Aita tot... :lol: :lol: Fir intins,...prietene...

.

Închis