TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 16 Noi 2010, 13:44

ULK scrie:Gerula tata...te-ai ramolit rau....wundere..nu de tine vorbesc...nu te simti iar..
----

ULK Sir, ich genoss die Bilder, die Sie vorgenommen haben.
Ich liebe den deutschen Schäferhund.
:D :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 13:55

vom Salzburg, oder?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 16 Noi 2010, 14:05

ULK scrie:vom Salzburg, oder?
--
ULK Sir, ich sprach sehr ernst. :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 14:07

Ok...ma bucur atunci , ca avem ceva in comun :) Dar sa nu deviem topicul..poti sa postezi pe al meu acolo direct...ca suntem off pe aici si nu e frumos.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2010, 19:58

Ooooooo,nu mai pot da splina.. :lol: Ce am zis eu ca nu se mai rabda mult Gerula?

Bre tarabostes .iar te maninca chelea???Ok,sa nu zici ca nu te-am avertizat.Si mai vreau sa zic ca nenea ala din poza,se simte deosebit de flatat,ca ii studiezi cu lupa fiecare postare.Daca mai uit ceva te pot intreba???Nu de alta da devii expert in scrierile mele..Atita tot,ca respectivul film l-am vazut prima data pe HBO.Cam in preajma datei cind am postat ,e drept.Totusi,filmul n-a fost prezentat prima data in toamna cum zici tu,ci in vara cum zic eu.Nu stiu pe unde te-ai informat, da te-ai informat gresit.
Acuma despre subiect ce sa zic,fiecare este impresionat de ce-i trece prin cap...In cazul tau fobii homoerotice...Stii cum este, ce-i in gusa si in capusa...Mie intotdeauna mi-au placut filmele cu subiect istoric...ca pe vremea aia erau cam saraci de haine nu-i vina mea,cum nu-i vina ta pentru vidul dintre urechile tale....natura si ale ei geseli...

Acuma dom profesor in calculatoare poate ne explici tu,cum pe baza ratinamentelor domniei tale bazate pe ip.-uri si alte cele, care pe mine ma depasesc,ai reusit sa-l scoti clona pe V.V.??Si cum ar arata pescuitul de competitie ,directionat incoace si incolo de baietii destepti din afacerile cu balastru??Si cum ai reusit sa fii banat pe toate forumurile pe unde umbli??Si cum esti asa de viteaz,o tu champion of capua,de ai simtit nevoia sa mergi la intilnirea cu Adelin cu fizicul tau dublu catalizat de pistol si maciuca de un metru??Si cum de la tirg s-a facut pustiu in jurul tau pe o raza de 100de metri??Ai???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2010, 20:16

Si Gerulica draga,nici mie nu-mi vine sa cred ca unul ca tine ce :lol: :lol: face c....a in tufis ,este ditamai ziaristul terminator... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2010, 21:56

Si zici ca pe atunci lumea nu umbla despuiata pe strazi??Pai nu ,nu umbla.Aia in chiloti de piele erau in interiorul unei scoli de gladiatori,si, in timpul antrenamentelor erau sumar imbracati.Iar in timpul luptelor din arena,inafara de armura nu se prea puratu haine care sa permita o priza facila adversarului.Cit despre nuditate in antichitate ,da-i voie unui timplar sa te invete,afla ca la jocurile olimpice atletii erau goi,sau aproape.Statuile grecesti surprind aspecte anatomice ale corpului uman luindu-i ca model pe atleti.Da unde sa stie ei saracii,ca peste veacuri,un pretins ziarist,cu inclinatii homofobe,dadea cu smintina pe tastatura,vizionind filme care incercau sa reprezinte cit mai fideli ,epoca antica....Iar apoi isi proiecta tarele personalitatii asupra unora pe care ii ura pentru ca aveau tot ceea ce el nu are.Da tot ii bine ,pentru ca peste milenii filmele de atunci,vor reprezenta funduri goale in tufis,si astfel vei intra pentru totdeauna in istorie,amuzind la culme urmasii timplarilor iubitori de istorie.... :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Noi 2010, 23:55

Pisiiii, unde esti???
Ba, am perdut AC in caru cu FAN GERULA :lol: :lol: :lol:
hai dreq ca intre timp mi-am luat sac de 100L sa ma bash in el, sa ai ce mirosi cand il deschizi :lol: :lol: :lol:
ai di grija ca mane ii mercuri, daca nu dai , ti-o iei :twisted: recunosc ca mio fu lene sa sap dupa cine o plecat in delta din LRS , da' nu-mi pasa, ca sigur nu ai mai fi asa viteaz daca nu ai fi anonim, nu? :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Noi 2010, 00:09

ADY WUNDERKIND scrie:
ULK scrie:vom Salzburg, oder?
--
ULK Sir, ich sprach sehr ernst. :lol:
Hallo, Du bist OLAF? Wo bist du gewesen weg? :lol: :lol: :lol:
Du schuldest einige Bilder des Delta. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2010, 00:17

Was zum Teufel gehte es hier los :lol: :lol:

Alex , hai ma , te rog , o poza cu Olaf :lol: , in amintirea vremurilor bune , ce naiba :D

Închis