Ooooooo,nu mai pot da splina..

Ce am zis eu ca nu se mai rabda mult Gerula?
Bre tarabostes .iar te maninca chelea???Ok,sa nu zici ca nu te-am avertizat.Si mai vreau sa zic ca nenea ala din poza,se simte deosebit de flatat,ca ii studiezi cu lupa fiecare postare.Daca mai uit ceva te pot intreba???Nu de alta da devii expert in scrierile mele..Atita tot,ca respectivul film l-am vazut prima data pe HBO.Cam in preajma datei cind am postat ,e drept.Totusi,filmul n-a fost prezentat prima data in toamna cum zici tu,ci in vara cum zic eu.Nu stiu pe unde te-ai informat, da te-ai informat gresit.
Acuma despre subiect ce sa zic,fiecare este impresionat de ce-i trece prin cap...In cazul tau fobii homoerotice...Stii cum este, ce-i in gusa si in capusa...Mie intotdeauna mi-au placut filmele cu subiect istoric...ca pe vremea aia erau cam saraci de haine nu-i vina mea,cum nu-i vina ta pentru vidul dintre urechile tale....natura si ale ei geseli...
Acuma dom profesor in calculatoare poate ne explici tu,cum pe baza ratinamentelor domniei tale bazate pe ip.-uri si alte cele, care pe mine ma depasesc,ai reusit sa-l scoti clona pe V.V.??Si cum ar arata pescuitul de competitie ,directionat incoace si incolo de baietii destepti din afacerile cu balastru??Si cum ai reusit sa fii banat pe toate forumurile pe unde umbli??Si cum esti asa de viteaz,o tu champion of capua,de ai simtit nevoia sa mergi la intilnirea cu Adelin cu fizicul tau dublu catalizat de pistol si maciuca de un metru??Si cum de la tirg s-a facut pustiu in jurul tau pe o raza de 100de metri??Ai???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.