TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 15 Noi 2010, 15:48

semlecangheorghe scrie:[quote="ADY WUNDERKIND
=========hai bre nea gigi,chiar e pe bune asta cu salaii si stiucile intre 2 si 6kg .fara misto!
vad ca matale pescuiesti mai mult (sau doar ) pe internet.mergi si matale la dunare si vei prinde.
Amice ,io ti-o zic asa, amical,Muresul este la 5-10minute de mine ,cu masina,si nu pescuiesc dintr-o saptamina,cam o zi maxim doua,si tocmai din acest motiv,stiu ce spun....Cind aud ca tu ,n-ai audiente la mai mici de 2kg,ma umfla risul... :lol: :lol: :lol: Bre ,tu crezi ca s-a intilnit hotu cu prostu???Cit despre "pescuitul pe internet"este un cliseu rasuflat ce ascunde multa frustrare.....mi s-a mai spus....Ti-as pune niste poze recente,dar.....te las sa-ti admiri capturile tale intre 2-6 kg.Si poate esti atit de bun si ne pui si noua o poza in care sa fie inclusa si augusta dumitale persoana,sau,....nu ramine decit varianta ca este mai mult gura decit captura......Uite, eu nu apuc sa pescuiesc la Dunare, nu am timp sa plec mai mult de 2-3 ore seara,asta-i viata,dar prin "piriul" asta ce ne trece prin oras,mai dam si de cite un salau ,somn,avat,...Asa ca fii matale bun, si arata-ne tuturor cam spre ce culmi danubiene ar trebuii sa tindem.....sau.....nu esti decit o clona care se invirte dupa deget... :lol: :lol:[/quote]

=====

bre nea gigi,suparacios mai esti ! una -doua iti sare chifteaua!
gigi boy,chiar am prins peste anul acesta pe dunare.stiuca.multa stiuca! cat nici nu gandesti matale.iti inteleg frustrarea,insa nu confunda dunarea cu muresul.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2010, 18:04

Hai ma ADY baga niste poze nu fi timid, ca ne-ai facut deja curiosi pe toti. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Noi 2010, 18:14

Cum a ramas cu fanu?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2010, 18:15

"e" in delta . :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2010, 19:11

Mai copchile de unde ai scos-o ca sint suparacios???" :lol: "-Chestia asta ,arata ca rid ,iti raspund amical...nu??Frustrari legate de pescuit?Nooo,n-am dece ,deoarece ies zilnic ,aproape.Iar de stiuca asa ma intereseaza,ca daca toti ar da dupa pestele asta cit dau eu,ar fi mai mari si mai multe ca si in Suedia...Apreciez totusi eleganta cu care ai ocolit esenta,adicatelea o poza cu minunatele capturi precum si capturatorul in sine... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2010, 09:04

Gerula tata,asa cuminte nu te-am vazut de cind te stiu ...Esti bolnav? :cry: Ca si fiumeu daca tace ,nu sare,nu rastoarna,inseamna ca e bolnav....E greu sa te abtii ,nu-i asa????Mai ales ca n-a murit deloc cine vrei tu... :lol: :lol: De mine nu scapi decit intr-un singur fel,stii tu care...
Si baga neste poze cu stiucile alea imense de Dunare sa ma oftic oleaca... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Noi 2010, 11:08

Poate trece printr-un moment de depresie, simptom firesc al afectiunii de care sufera. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 16 Noi 2010, 12:36

razvan m. scrie:Poate trece printr-un moment de depresie, simptom firesc al afectiunii de care sufera. :D
Sau mai ia lectii de calculatoare, networking, VPN-uri si IP-uri... :twisted: Doar, doar, demonstreaza ca Gigi e din Bucuresti... Si ca, de fapt, pestii aia sunt din Dambovita, nu din Mures... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 16 Noi 2010, 13:33

semlecangheorghe scrie:Gerula tata,asa cuminte nu te-am vazut de cind te stiu ...Esti bolnav? :cry: Ca si fiumeu daca tace ,nu sare,nu rastoarna,inseamna ca e bolnav....E greu sa te abtii ,nu-i asa????Mai ales ca n-a murit deloc cine vrei tu... :lol: :lol: De mine nu scapi decit intr-un singur fel,stii tu care...
Si baga neste poze cu stiucile alea imense de Dunare sa ma oftic oleaca... :lol:
ia de acilea neste stuci imense sa-ti mearga la inema... :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=TNY0_47WJ3M

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 13:38

Gerula tata...te-ai ramolit rau....wundere..nu de tine vorbesc...nu te simti iar..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis