semlecangheorghe scrie:[quote="ADY WUNDERKIND
=========hai bre nea gigi,chiar e pe bune asta cu salaii si stiucile intre 2 si 6kg .fara misto!
vad ca matale pescuiesti mai mult (sau doar ) pe internet.mergi si matale la dunare si vei prinde.
Amice ,io ti-o zic asa, amical,Muresul este la 5-10minute de mine ,cu masina,si nu pescuiesc dintr-o saptamina,cam o zi maxim doua,si tocmai din acest motiv,stiu ce spun....Cind aud ca tu ,n-ai audiente la mai mici de 2kg,ma umfla risul...

Bre ,tu crezi ca s-a intilnit hotu cu prostu???Cit despre "pescuitul pe internet"este un cliseu rasuflat ce ascunde multa frustrare.....mi s-a mai spus....Ti-as pune niste poze recente,dar.....te las sa-ti admiri capturile tale intre 2-6 kg.Si poate esti atit de bun si ne pui si noua o poza in care sa fie inclusa si augusta dumitale persoana,sau,....nu ramine decit varianta ca este mai mult gura decit captura......Uite, eu nu apuc sa pescuiesc la Dunare, nu am timp sa plec mai mult de 2-3 ore seara,asta-i viata,dar prin "piriul" asta ce ne trece prin oras,mai dam si de cite un salau ,somn,avat,...Asa ca fii matale bun, si arata-ne tuturor cam spre ce culmi danubiene ar trebuii sa tindem.....sau.....nu esti decit o clona care se invirte dupa deget...

[/quote]
=====
bre nea gigi,suparacios mai esti ! una -doua iti sare chifteaua!
gigi boy,chiar am prins peste anul acesta pe dunare.stiuca.multa stiuca! cat nici nu gandesti matale.iti inteleg frustrarea,insa nu confunda dunarea cu muresul.