Welcome GERULICA,te-ai intors??Unde-ti sint clonele?Le-ai retras ,taman cind sa capete un ban??Fan-ul s-a ascuns adinc ,adinc in misteriosul club din care face parte,iar "copilul minunat" a plecat sa aduca o poza cu pesti intre 2si 6kg,si a disparut cu poze cu tot..

Naspa.Da nu-i corect ca lor li s-a dat ocazia sa dovedeasca ca nu sint clone,ADICA AU BENEFICIAT DE PREZUMTIA DE NEVINOVATIE,iar eu am fost banat instant la tine pe forum.Ba inca prima data mi-ai dat ban temporar si dupa aia l-ai facut permanent desi nu am mai facut nimic....Da nu-i bai ,ca aici am toata libertatea...Asa ca,tine:
"Afacerea torquedo"-"baietii destepti"au creat o "PIATA"pentru motoarele torquedo,da ce sa zic din aproximativ 150 de concurenti(open plus master),citi la suta au torquedo??Zic asa ,20 la suta?Mda, "afacere grea de tot " sa vinzi 20 de motoare...

Interesant ca nu a apelat nimeni la vele..Iti dai seama cita ,pinza,parime si ...ata alba...era de vinzare pe piata???Plus manopera...MULTE LOCURI DE MUNCA...ce mai ,nici nu intram in criza...
Asadar,conspiratii,afaceri,arene,degete indreptate in ...jos,si marele oracol ziaristic aratind" adevarul "acolo unde nimeni nu il vede....
Gerula i-ati pastilutele,realitatea este cruda,stiu, nu am murit asa cum vor unii si atita te piscalesc la sinapse pina recunosti ca nu sint clona ,si-mi ridici banul,ce zici ,mai poti???Eu ma distrez de minune...Vezi ca am mult de lucru pe calculator toata saptamina,ne auzim ,da...??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.