TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2010, 19:09

ADY WUNDERKIND scrie:
semlecangheorghe scrie::lol: :lol: :lol:
Gaerula,se face ca-i plecat prin tari straine...Haida de,asta-i ca si asta cu salaii si stiucile intre 2-6kg,,siguuuuur ca da... :lol:

Brae Gaerula,in alta ordine de idei,se mai face mai,federatia aceea??Ca asa se zicea ca pina pe sfirsitul lui octombrie este gata...Bine, n-a zis care an......
=========hai bre nea gigi,chiar e pe bune asta cu salaii si stiucile intre 2 si 6kg .fara misto!
vad ca matale pescuiesti mai mult (sau doar ) pe internet.mergi si matale la dunare si vei prinde.
Baga mai ADY neste poze sa nu mai zica bajetii ca nu is pesti mari la Dunare. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 19:11

:D :D :D Deci se poate bana pe fan...ca tot nu scapam de teoria banarii in lipsa...ca atunci deja e clar ca pe asta o sa o scoata , dupa eject.
Cum si-a taiat singur craca..daca nu vine cu niste raspunsuri lui pikeman..El s-a oferit singur :) :) :)...Acum ce mutare mai ai cu fan-u? Inafara sa il scoti din priza, cu din astea, ca sa nu se mai bage? :) :) :)...Auto-gol gerules..Ti-ai dat singur un sut in coaie. :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Noi 2010, 19:11

Wunderkind....................where are you...?????Ai ramas mut ,am vrut sa zic in offsaid???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Noi 2010, 19:14

Nu mai, ca el s-a scos...i-a cerut lui Fan sa nu mai posteze,cica,.........Pun pariu ca dupa articolul din W.S.B.,nu se poate abtine,sub o forma sau alta,mai mult de miine,Si daca se abtine , :D inseamna ca isi ia pastilutele :D ,brava Gaerula.... :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Noi 2010, 19:22

'popescu stefan scrie:

Scopul nostru este de a-i sprijini si promova, intrucat, dupa parerea mea, actuala forma elitista a pescarilor sportivi este in fapt o secta care va disparea si nu se va mai sti de ea. Parerea mea personala este ca acesti domni au transformat pescuitul sportiv intr-o afacere din care se infrupta cu succes unii, in defavoarea altora si implicit in defavoarea pescuitului ca sport. Aici vrem noi sa facem corectiile necesare si sa asezam pescuitul sportiv acolo unde ii este locul. Iti garantez ca vom reusi.

Mai Gaerula,tu oracol,F.F.F.,oracol......iacata ca "secta"n-a disparut,iacata si raspunsul la provocarea ta postata imediat sub aceasta declaratie la tine pe site...Eeee,daca nu ma banai ....Da sa revenim,mai ,voi nu aveti asa ,ca doctorii,o comisie de ancheta?Ca oracol,oracol da sa o dai asa in bara....jenant....Exista cumva "Comisia pentru verificarea implinirilor oracolelor.S.A.??""???

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 14 Noi 2010, 21:31

ADY WUNDERKIND scrie:Guten Morgen, Herr ULK! :lol:
Misto de tot ! Da' , nu te supara ca intreb , asta-i cumva-n Germana ? Nu de alta , da' seamana nitel cu o injuratura ce-am auzit-o eu la bastinasii din Tara de Foc cand am fost la peste in '96. Eu dadeam la fixe , ei dadeau cu batu' , eu dadeam la spinn , ei dadeau cu bolovani ! Si la un moment dat i-am injurat de ma-sa . Intrucat ei facusera cursuri de Romana la liceul de la ei din sat au inteles injuratura mea . S-au uitat urat pe mine , au scuipat in san , s-au luat de maini cam ca-ntro hora moldoveneasca numa ca stateau pe vine si pomeneau ceva ce parca aducea cu ce scrii tu mai sus . In timpul asta dadeau ochii peste cap . Ce mi s-a parut ciudat in treaba asta e faptul ca hora lor se invartea invers acelor de ceasornic . Cand i-am intrebat de ce au spus ca pe vremuri se aciuasera la ei niste elvetieni pe invers , si d-aia ! P-orma a devenit un obicei impamantenit si transmis din tata-n fiu . Intelegi ?

Acu .... e posibil sa fi tastat din greseala cand te-ai sprijinit pe tastatura . In cazul asta nu-mi mai raspunde . Inteleg ca n-ai vrut .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 14 Noi 2010, 21:34

ULK scrie:..dupa aia poate urmezi tu ..poate...
Nu vezi ca nu sta la coada ? S-a bagat in fata ! Asta-i reminiscenta comunista , sa dea dracu' !

Atata doar , sa nu-i incurcam !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2010, 13:01

Welcome GERULICA,te-ai intors??Unde-ti sint clonele?Le-ai retras ,taman cind sa capete un ban??Fan-ul s-a ascuns adinc ,adinc in misteriosul club din care face parte,iar "copilul minunat" a plecat sa aduca o poza cu pesti intre 2si 6kg,si a disparut cu poze cu tot.. :cry: Naspa.Da nu-i corect ca lor li s-a dat ocazia sa dovedeasca ca nu sint clone,ADICA AU BENEFICIAT DE PREZUMTIA DE NEVINOVATIE,iar eu am fost banat instant la tine pe forum.Ba inca prima data mi-ai dat ban temporar si dupa aia l-ai facut permanent desi nu am mai facut nimic....Da nu-i bai ,ca aici am toata libertatea...Asa ca,tine:

"Afacerea torquedo"-"baietii destepti"au creat o "PIATA"pentru motoarele torquedo,da ce sa zic din aproximativ 150 de concurenti(open plus master),citi la suta au torquedo??Zic asa ,20 la suta?Mda, "afacere grea de tot " sa vinzi 20 de motoare... :lol: Interesant ca nu a apelat nimeni la vele..Iti dai seama cita ,pinza,parime si ...ata alba...era de vinzare pe piata???Plus manopera...MULTE LOCURI DE MUNCA...ce mai ,nici nu intram in criza... :lol: :lol:
Asadar,conspiratii,afaceri,arene,degete indreptate in ...jos,si marele oracol ziaristic aratind" adevarul "acolo unde nimeni nu il vede.... :lol: :lol: :lol:

Gerula i-ati pastilutele,realitatea este cruda,stiu, nu am murit asa cum vor unii si atita te piscalesc la sinapse pina recunosti ca nu sint clona ,si-mi ridici banul,ce zici ,mai poti???Eu ma distrez de minune...Vezi ca am mult de lucru pe calculator toata saptamina,ne auzim ,da...?? :wink:

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Noi 2010, 13:14

... Fiindca de pe forum
Clonul lui iubit
A plecat la poza
Si n-am mai venit...

HAHAHAHAHAHAHAHA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Noi 2010, 14:23

ADY WUNDERKIND scrie: as merge doar "inarmat" cu un DSLR si cu barca cu motor ca sa ma plimb pe acolo
mooaaama si va dati seama ce poze a facut omu cu aparatu ala Canon profesional..... io creca mai degraba nu vrea sa ne arate, sa nu inebunim cumva.... sa nu ne cada ochii in gura si sa ne uitam printre masele dupaia :wink:

Închis