TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Noi 2010, 20:47

Larry..cu farmecul, am inteles, nu il avem , doar Gigi, clar sunt de acord. Dar ce te face sa te excluzi si sa vorbesti la voi..tot asa nu ai farmec nici tu , cum nu am nici eu...odata zici, ca nu te intereseaza..odata il rectifici pe Gigi , ca a uitat ca si tu esti clona(ca si eu sunt , chiar nu are nici o importanta), suntem toti aici , intr-o oala, ne "vaicarim in cocina asta" cu totii, care citeste zilnic, si daca posteaza mai rar, decat altii, umbla in aceasi papuci..daca vrei "ne-a facut ", dar pe noi..unde esti si tu prezent.

Urmareste-l , mai deaproape..cum zice unul pe aici, ceva contra userilor de aici si ceva favorabil despre el...imediat il lauda , mai mult , mai putin ...depinde cat de pro-gerula a fost postarea respectiva.

Apropo, ca ne enerveaza...si tu si eu ..si mai toti , de pe aici, care ii mai dam la coaste...demult am trecut de faza cu nervii, da e drept a fost o vreme , cand m-am enervat la culme...dar A FOST..nu mai e, a ramas doar un interes macabru sa zic asa , fata de ce minunatii mai poate sa debiteze o minte bolnava...atat.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Noi 2010, 21:22

ULK , daca ai observat , eu m-am retras de ceva vreme in a mai posta ceva despre Gerula . Pur si simplu imi pierd vremea aiurea....nu o sa ajung niciodata la un consens cu el . Eu sunt una si aceeasi persoana cu Modigliani , e clar pentru el . :lol: Ce rost are sa bat campii la infinit ?
Intre timp s-a oprit si el , s-a terminat balciul si gata.
DAR , bag seama ca unii il atata intentionat , doar doar mai sar scantei . Nu ma refer strict la Gigi . El o face in asa fel incat ma bufneste rasul de fiecare data . :lol: Si umorul lui Gerula imi place ce-i drept...nu e prost .
Dupa cum ti-am mai spus , se arunca sulita cam peste tot , in timp ce el se abtine si mai da cate o perversa ca pe Targu' Ocna , de va juleste pe toti . :lol: :lol: Tii la gluma , nu ?
Ce-ar fi sa va abtineti vreo doua saptamani ? :lol: De... ispita-i mare .

Si eu imi faceam nervi , dar la un moment dat am realizat ca ma consum degeaba...si l-am lasat pe valuri . Eee, unii nu se lasa deloc nene , zici ca-s spiridusi . :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Noi 2010, 21:23

Nene , venim pe forumuri sa discutam despre pescuit , sa socializam intre noi , sa ne calmam seara dupa o zi de aiureli si dupa nu stiu cate WE-uri ratate din nu stiu ce motive . Am fi fost la peste dar a intervenit ..... aia , si aialalta , si cealalta , si asa mai departe . Si-atunci ne indreptam catre forumuri care se constituie initial intr-un surogat de pescuit . Auzi o vorba , un zvon , vezi o poza , una-alta , intervii initial discret in discutii , unu'-ti raspunde , altu' te critica , si tot asa . ..... Tocmai te-ai trezit ca faci , vrei-nu vrei , parte din comunitate , deja cunosti oamenii , deja si ei te cam stiu , intervin aliante sau antipatii , invitatii la pescuit , scule de vanzare .... samd .

Prins fiind in vartejul discutiilor , rasfoind prin forum curios fiind la ceea ce deja s-a discutat pana la venirea ta descoperi siderat cate-un Agarici , miez , fraier , frustrat sau de-a dreptu' oligofren cum se da cu capu' de toti peretii incercand in van , dar cu o energie dezarmanta sa-i convinga pe toti ca el detine adevarul absolut si ca ei , restul multimii , sunt facuti din masturbare . El , neghiobu' , este gata sa bage mana-n foc ca e ca el . Citind un asemenea topic te apuca pandaliile ! Cat ai vrea sa te poti abtine , orice considerente firesti ar trebui sa te tina pe loc , nu o poti face si gata ! Intri in discutii ! Cretinoidul te enerveaza si-ti pui serios problema necesitatii examenului de a avea dreptul la net .

Trec si astea ca multe altele si mai descoperi o alta neghiobie pluriacceptata : Conturile clone ! Care cum si-o ia in gura de la comunitate isi fabrica instant un cont pe care-l trimite la luat apararea , la spalat rufe , sau la incercat prosteala multimii ( tot pe considerentul ca ,, e prosti !" ) . Problema este mult prea complexa ca s-o pot eu despica d-a fir a par , insa cert este ca se constituie intr-o dovada de josnica existenta ! Mie , nu stiu daca si voua , imi provoaca de-a dreptul sila cand simt intr-o postare personalitatea sau interesele ascunse ale unei entitati mult mai mult decat celebra . Celebra prin masa de ineptii vomitate de-a lungul timpului pe forum !

Problema cea mai mare este ca sunt acceptate de catre colectivul de moderare si alimentate de catre restul userilor ! Nu merita mai mult decat o basina-n fata si banarea contului ! Un jeg de om ce se dezice de raspundere prin punerea cuvintelor in gura clonelor e mai josnic ca un kkt in ploaie . Parerea mea ! Nu vreau sa ofensez pe nimeni , nu vreau sa judec pe nimeni , doar expun modul in care gandesc . Dincolo de orice considerente ( de trafic , de interes , de etc ) , prezenta unui asemenea personaj fals nu face decat sa duca la un fals general asupra imaginii intregului forum !

Sunt .... peste 9000 de diferite tipuri de oameni pe acest forum , care cu ce nebunii are-n cap ! Dar sunt nebunii reale ! Pareri exacte , comportamente clare ! ..... Este de ajuns pentru coloratura forumului si intretinerea discutiilor .

Din tot circul asta cu si despre ,, lupta " cu clonele bolnave ale unor dementi lasi te trezesti ca te-ai indepartat pe nesimtite de propria-ti personalitate , de propria-ti mentalitate . Te trezesti ce te-ai denaturat si ca te-ai degradat intr-un fel inimaginabil , tarat fiind in valtoarea bazaconiilor retardului , caruia i se fix rupe de cursul discutiei ! Are prostu' alte interese ! Te prinzi tarziu , abia dupa ce te-ai expus deja . Si odata expus este foarte greu sa reusesti sa-ti recladesti imaginea , sa poti veni catre oameni asa cum ti-ai propus la prima accesare a forumului .

................................................

Concret , decid sa incetez orice dialog cu orice cont ce-mi poate inspira un cat de mic semn de intrebare asupra veridicitatii acestuia . Facandu-i jocul , raspunzandu-i la aberatii si provocari bolnave ma voi simti ca si cum as vorbi in punga .

Va sugerez acelasi mod de abordare a acestor ,, indivizi " . Repet , mai suntem peste 9000 de oameni cu care sa se poata discuta chestii interesante si odihnitoare ( la primul paragraf aminteam de motivatia inscrierii pe un forum ) .

................................................

Nu stiu ce rabdare ati avut pana la sfarsit , dar daca ati ajuns la acest rand va asteapta multumirile mele ! Cele bune , fratilor , si hai la peste !!!

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 17 Noi 2010, 21:27

Parerea mea este, ca treaba este cat se poate de fair play..nu se pot bana useri , pur si simlu...FAN-u deja a ajuns , sa aiba destule pe cap sa fie clara treba...ADy inca nu, pentru ca vorbeste calm,nu vine cu calomnii, deocamdata nu sunt dovezi , fata de identitatea lui, deci nici nu este etic sa il banezi, doar pe banuieli...

------- :lol:
aprob pozitiv! :lol: Domnule ULK,sunteti foarte amabil.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 21:37

...cind isi ia pastilutele este de-a dreptul simpatic...Mi-a soptit mie o pasarica ca,in viata reala este mult mai simpatic decit pe forumuri... :lol:

Si tot o pasarica mi-a soptit ca si-a propus ca ,deacum incolo "sa dea un sut" odata pe saptamina.Si ca sa reziste tentatiei,cind il mina dorinta sa posteze,isi baga degetele pe rind la usa si stringe pina se invineteste unghia.... :lol: Asa ca ,poarta de pe acum manusi... :lol:

Gerulo,pe 9decembrie vii la Timisoara??Vii bre,ca -ti fac cinste..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Noi 2010, 22:21

Imi pare bine ADy, ca putem vorbi , fara sa ne atacam unii pe altii si sa ducem un dialog normal...unde ambele parti pot sau nu, sa aiba dreptate..si in caz , ca au cumva...cealta parte sa aiba barbatia sa aprobe, daca ajungem la asaceva...si sunt semne ca da...atunci eu ma simt in stare sa ma conformez...zau asa .

modigliani...ai zis-o lung dar drept...atat doar, ca eu nu am ajuns sa ma denaturez sau cum te-ai exprimat..eu ma simt exact aceasi persoana, ca inainte , sa intru in cocina :)...Nu am ajuns , sa injur sau sa scriu ceva, de care ulterior citind sa constat ca "eu nu asta sunt"..
Am intrat benevol in joc...cum zici tu...exact in momentul cand nu mai rezista omul sa isi tina pliscul, cand vede atata nedreptate si rautate din partea cuiva.....Ulterior a devenit , doar o curiozitate provenita din plictiseala..asa este.
Cum vezi, nu sunt singurul , care inca crede, ca in toti zace si un dram de bunatate, pitit undeva ascuns adanc...dar care poate adus la un moment dat la suprafata...stiu, visez :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Noi 2010, 22:29

ULK scrie: in toti zace si un dram de bunatate, pitit undeva ascuns adanc...dar care poate adus la un moment dat la suprafata...stiu, visez :)

Nu visezi , chiar asa este . Nu intotdeauna , o nick de pe forum este acelasi cu persoana in realitate . Am cunoscut persoane live si ulterior le-am vazut postand pe forumuri . Daca nu stiam cine este in spatele acelor usere , juram ca sunt niste idioti/prosti/inculti/etc . Intre forum si realitate este o diferenta , de cele mai multe ori....imensa . :idea:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Noi 2010, 23:26

ADY WUNDERKIND scrie:Parerea mea este, ca treaba este cat se poate de fair play..nu se pot bana useri , pur si simlu...FAN-u deja a ajuns , sa aiba destule pe cap sa fie clara treba...ADy inca nu, pentru ca vorbeste calm,nu vine cu calomnii, deocamdata nu sunt dovezi , fata de identitatea lui, deci nici nu este etic sa il banezi, doar pe banuieli...

Adrian, pot sa iti spun Adrian, sper ca nu te deranjeaza, stai linistit ca nu te baneaza nimeni, dar hai baga niste pesti la galerie ca asta e farmecul unui forum care are galerie....te mai lauzi cu un peste ii mai oftici pe unii, pe altii....daca ai fi pescar...si sigur esti tre' sa fi fost incercat de acest sentiment placut, cand toti se uita la pestele tau cu admiratie...Io zic sa te dezlantui, sunt sigur ca ai poze mishto! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 17 Noi 2010, 23:41

Adelin scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:Parerea mea este, ca treaba este cat se poate de fair play..nu se pot bana useri , pur si simlu...FAN-u deja a ajuns , sa aiba destule pe cap sa fie clara treba...ADy inca nu, pentru ca vorbeste calm,nu vine cu calomnii, deocamdata nu sunt dovezi , fata de identitatea lui, deci nici nu este etic sa il banezi, doar pe banuieli...

Adrian, pot sa iti spun Adrian, sper ca nu te deranjeaza, stai linistit ca nu te baneaza nimeni, dar hai baga niste pesti la galerie ca asta e farmecul unui forum care are galerie....te mai lauzi cu un peste ii mai oftici pe unii, pe altii....daca ai fi pescar...si sigur esti tre' sa fi fost incercat de acest sentiment placut, cand toti se uita la pestele tau cu admiratie...Io zic sa te dezlantui, sunt sigur ca ai poze mishto! :wink:
-------

Stai linistit,Adelin,...ca stau foarte linistit. :lol:
nu pot sa-mi incalc promisiunea facuta lui nea gigi,aceea de a nu pune poze cu pestii pe care i-am prins(spre disperarea lui :lol: ).
vrea el sa se convinga ca sunt Gerula si ma tot "intarata". acuma vad ca a dat-o in pastilute si pasarele(ca i-au soptit lui vreo doua la ureche nu stiu ce ...). :lol:
nea gigi,treaba este cam asa: daca vei demonstra ce doresti matale,vei fi un "erou" pe acest forum . :lol:
dar daca nu vei demonstra,ce vei fi ? :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 17 Noi 2010, 23:47

Mai baieti, nu vi se pare ca prea luarati in serios personajul Gerula? V-ati aprins pana intr-atata? Il credeti capabil de planuri machiavelice, de a va atrage in tarantele, cu te miri ce intentii indelung calculate? Si apoi va faceti procese de constiinta? Hmm...
Eu zic ca prea o luati in tragic. Personajul e doar amuzant si... atat... Il supraestimati. Si eu am avut la un moment dat tentatia asta, de a-l credita cu oaresce calitati pe care, inexplicabil, individul sa incerce sa si le ascunda intentionat. Eram convins, ca undeva, in sinea lui, poate exista, totusi, un pic de luciditate, de bun simt, de fair-play... Asta a fost si motivul pt. care mi-am facut cont la el pe forum. Credeam ca, incercand sa dialogam si altfel decat in bascalie, vom reusi si sa comunicam cumva... Si toata aceasta naivitate venea din bun simt. Nu-mi puteam imagina ca un grobian de teapa lui poate exista in realitate... Era prea perfect in nebunia lui. Eram convins ca imi scapase ceva...
Timpul mi-a demonstrat ca ma inselasem... Individul asta chiar este ceea ce se vede. Nu e nimic ascuns... E adevarul nud... E chestiune de timp pana va veti convinge. Si acuma vorbesc cu voi, cei cativa, care ati luat contact relativ recent cu individul. Ceilalti, cei care il cunosc de ceva vreme, nu cred ca mai vad vreo noutate in observatiile mele.
Asa ca nu vad de ce nu m-as amuza in continuare.
Mai spusesem undeva, cu ani in urma, tot cu referire la getodacu' nostru: il urmaresc cu acelasi sentiment pe care il incerc atunci cand, butonand televizorul, dau peste vreun post cu manele. Raman siderat pret de cateva clipe, minunandu-ma pana unde poate cobori speta umana... Incredibil spectacol al vietii...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Închis