TIgara Electronica (ET)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bau.bau
- utilizator constant
TIgara Electronica (ET)
Sunt curios daca mai sunt si alti pescari ce folosesc acest tip de tigara. Eu personal am intrat in ziua 81 fara analoage cu ajutorul unui Ego-T.
Celor ce vapeaza,
Vapori de calitate !!
Celor ce vapeaza,
Vapori de calitate !!
elev pescar

Totusi, daca imi permiti doo pareri din experienta personala...
Esti unul dintre putinii pe care ii aud fara recidiva.
8o zile nu.i mult, Si daca le numeri asa sa stii ca inca te gandesti prea mult la tutun

Spor inainte !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- mihai izbiceni
- veteran
- bau.bau
- utilizator constant
MuskMd scrie:la mai mult.
Totusi, daca imi permiti doo pareri din experienta personala...
Esti unul dintre putinii pe care ii aud fara recidiva.
8o zile nu.i mult, Si daca le numeri asa sa stii ca inca te gandesti prea mult la tutun.
Spor inainte !
Nu tin eu evidenta zilelor fara analoaga, sunt membru si pe forumul vaporizatorilor, acolo este o evidenta a "fumatorilor de elctronice" zile trecute fara analoage, suma economisita. Ceva de genul "I have been vaping for 81days and 7hours, 30eu saved and 1219 avoids" e un sistem de contorizare automat. Cat despre tigari, o singura tentatie am avut, dupa 3sapt am incercat de curiozitate sa vad cum mi se pare dupa electronica, mi-a venit sa-mi vars si matele din mine, nu-mi vine sa cred cat de incuiat am putut fi 15ani. Sa ma reintorc la analoage, niciodata!! Sa renunt la electronice, nu cred ca reusesc, se pare ca mi-am gasit o noua dragoste, atat de diversificate in arome ca nu ma mai satur de ea.

elev pescar
sunt patru concentratii de lichid;
high\medium\light si zero
fiecare are o concentratie de nicotoina in compozitie, mai putin cel "zero"
eu am tinut-o o luna pe high, acum sunt pe medium si deja uneori mi se pare tare, acum doar ce termin rezerva si trec pe low.
Plus ca rar simt nevoia sa mia fumez....la o cafea, sau uneori doar, cand se fumeaza langa mine. Mai adulmec mirosul colegilor fumatori, si mai cer cate un fum, dar mi se pare de fiece data scarbos si ma autofelicit
high\medium\light si zero
fiecare are o concentratie de nicotoina in compozitie, mai putin cel "zero"
eu am tinut-o o luna pe high, acum sunt pe medium si deja uneori mi se pare tare, acum doar ce termin rezerva si trec pe low.
Plus ca rar simt nevoia sa mia fumez....la o cafea, sau uneori doar, cand se fumeaza langa mine. Mai adulmec mirosul colegilor fumatori, si mai cer cate un fum, dar mi se pare de fiece data scarbos si ma autofelicit

ne vedem pe balta...