TIgara Electronica (ET)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 12 Iun 2011, 19:14

MuskMd scrie:ok.. si de electrica cum va lasati :P ?

De lasat nici vorba, poate peste alti 15ani :lol:
elev pescar

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 12 Iun 2011, 19:21

tehnic scrie:sunt patru concentratii de lichid;
high\medium\light si zero
fiecare are o concentratie de nicotoina in compozitie, mai putin cel "zero"
eu am tinut-o o luna pe high, acum sunt pe medium si deja uneori mi se pare tare, acum doar ce termin rezerva si trec pe low.
Plus ca rar simt nevoia sa mia fumez....la o cafea, sau uneori doar, cand se fumeaza langa mine. Mai adulmec mirosul colegilor fumatori, si mai cer cate un fum, dar mi se pare de fiece data scarbos si ma autofelicit :twisted:

zero, low (11mg), medium (18mg), high (24mg), xhigh (36mg)
Eu prefer sa-mi fac singur lichidele baza din nicotina lichida 50mg, glicerina vegetala, apa distilata si arome...fac taria si aroma dorita. arome complexe, sunt peste 60arome, in 80zile am incercat vreo douazeci si ceva, ce mi-a placut pana in momentul de fata wiski in combinatie cu redbull. ca tigara folosesc un ego-t ce alternez uneori si cu un 510, dar ma tot gandesc sa ma trec pe un screwdriver mk2 desi nu prea imi place designul...
Ce model detii?
elev pescar

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Iun 2011, 20:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce nu as da sa vad un DH newby cu o tigare de asta electronica lipita in buza inferioara.
Apropo, lulea nu se face?? Sa se asorteze mai bine cu Stilul :lol: :lol: :lol:

C'mon ma......voi chiar vorbiti seriosi?
Cum ar arata cowboy-ul ala in montana cu o tigara de asta electronica in bot? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Iun 2011, 21:02

m-am lasat bre si de pipa
acu fun an....

si azi o fo o revelatie cu doo manuri sa vezi pe don dotor scuipand nijte fir ;)

ce faci maine la 3 jumate ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Iun 2011, 21:31

esti p'acilea pe la mine? :D

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 15 Iun 2011, 21:37

Hell du cu tine camera ca vreau sa-l vaz pe Andrei cum scopeste firul ala ... de ma faci mult curios conduc mia de kilometrii si te surprind ! ai grija ! :)

in legatura cu fumatul ... eu m-am lasat brusc si nu mai simt nevoia . la pescuiala fumam lejer 1 pachet / 3-4 ore. pt mine e mult si nu cred ca-mi facea bine .... am pus in balanta plusurile si minusurile si am decis . tin sa va zik ca in ultima tura fumam tigari facute cu tutun unguresc stiti voi deala eftin si bun . nu porcarii . tutunul roamnesc e prea scump .... il vindem la unguri si-l cumparam inapoi ...panarame de oameni ce suntem .

gat am aberat destul .

Hell nu uita sa iei camera sa-l surprinzi pe bandit cu DH-u :)

p.s. felicitari tehnic. sa nu te reapuci ca e pacat .

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 15 Iun 2011, 23:39

HellRAISER scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce nu as da sa vad un DH newby cu o tigare de asta electronica lipita in buza inferioara.
Apropo, lulea nu se face?? Sa se asorteze mai bine cu Stilul :lol: :lol: :lol:

C'mon ma......voi chiar vorbiti seriosi?
Cum ar arata cowboy-ul ala in montana cu o tigara de asta electronica in bot? :lol:

Unde lipseste ambitia de a spune "Stop de astazi nu mai fumez" exista tigara electronica si atat, nu nicoreturi, plasturi, gume si alte inginerii.
Intradevar, aici sunt pareri impartite, nu toti vad cu ochi buni "fumatul" electronic care de fapt este o inhalare de vapori. Tot aici sunt foarte putini care stiu ca la o tigara electronica totul este vegetal. Nicotina lichida ar fi singurul impediment care da de gandit dar tot atat de putini stiu ca NICOTINA NU ESTE CANCERIGENA. Este cancerigena doar in asociere cu gudronul.
Deci vapati fratilor electronic fara griji. Pentru sanatatea voastra, a celor din jur si costuri mai reduse lasati-va de tutungereala, tababaceala...mi-e scarba numai cand inhalez involuntar fumul de la o tigara ordinara.
elev pescar

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 16 Iun 2011, 06:02

Felicitari tuturor celor care ati reusit sa va lasati de fumat cu sau fara electronice. Si eu mi-am pus in gand sa ma las de saptamana viitoare, nu de alta dar am devenit tatic si luni vine al' mic acasa. Cred ca cel mai greu imi va fi la pescuit, dar sper sa rezist.

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 16 Iun 2011, 07:44

@Zuckala , depinde ce stil practici. daca esti pe stationar mai mult , sau spning o sa iti fie mai greu .... ca deh poti sa pescuiesti cu tigara in coltu gurii , pe cand la fly e destul de greu si risti sa arzi ce nu trebuie . deci solutia e sa bagi numai fly :)

multa bafta .

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 16 Iun 2011, 07:52

:lol: :lol: :lol:

o.k. multumesc frumos

Scrie răspuns