TIgara Electronica (ET)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Iun 2011, 10:37

...OK , is your choice
...dar ma gandesc ca lichidul acela , "formule chimice", n-o fi chiar apa plata :?

Sanatate ! sau vorba ta : "Vapori de calitate !!"
:lol:

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 18 Iun 2011, 13:31

old_radu scrie:...OK , is your choice
...dar ma gandesc ca lichidul acela , "formule chimice", n-o fi chiar apa plata :?

Sanatate ! sau vorba ta : "Vapori de calitate !!"
:lol:

pai ecuatia lichidului este foarte simpla, mi le prepar singur. ca si alcatuire folosesc nicotina lichida in concentratie de 50mg, glicerina vegetala, apa distilata, arome naturale. cam atat, ce poate fi atat de cancerigen, toxic? nicotina nu este cancerigena care oricum nu este pura, este diluata, apa distilata are o puritate de 99.9%, glicerina vegetala este folosita ca si baza, supliment pentru sugari, aromele sunt toate extracte naturale. (gen arome dr qetker)
Cum poti incheia un astfel de reportaj cu mesajul "anual mor 8mil de oameni din cauza fumatului", care e legatura cu electronica?
elev pescar

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 19 Iun 2011, 18:42

As dori si eu sa incerc treaba asta cu tigarile electronice, dar sunt curios de preturi si de una alta. Pe la cat se gasesc tigarile astea, cat dureaza o rezerva, cat costa o rezerva sau ce costuri mai implica fumatul de electronice?

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 19 Iun 2011, 20:58

pescardeclean scrie:As dori si eu sa incerc treaba asta cu tigarile electronice, dar sunt curios de preturi si de una alta. Pe la cat se gasesc tigarile astea, cat dureaza o rezerva, cat costa o rezerva sau ce costuri mai implica fumatul de electronice?

Pai te-as sfatui sa te documentezi inainte de a incerca electronica. Piata este plina de fakeuri. Sunt N modele de tigari electronice, trebuie sa stii ce anume vrei, unele scot in evidenta th-ul, alta aroma, altele aburi intensi unele tin mai putin adica solicita o incarcare mai desa, altele te duc si la 2zile...
Eu personal recomand ego-tank, de inceput 2baterii 1000mah, 2 atomizoare standard, 1-2 Lr, 2atomizoare 510 standard, lichid 2stclute pe luna de 30ml, incarcator priza, usb, con de protectie, cartuse...si cam atat.
investitie, nu stiu dar iti pot calcula sau iti pot da site cu produse calitative din tara sau strainatate. Tot ce ai mai sus cam 2-3luni (daca nu mai bine) nu ar mai trebui sa faci nici o investitie.
Durata de viata a bateriei este de 360incarcari x 2zile cam 2ani bateria
atomizoarele cam intre 7zile si 3luni, pe mine de regula unul ma tine 1,5-2luni, lichid depinde cat vapezi, eu ma duc si la 4ml zi dar am de unde, mi le prepar singur nu le cumpar.
In fine...ar fi o intreaga poveste de spus, daca ai ceva intrebari nu ezita sa o faci.
elev pescar

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 19 Iun 2011, 21:40

Mersi, mult, am intrat pe ceva forum care are ca tema tigarile electronice si ma tot documentez sa vad ce zic unii si altii, ma mai gandesc, dar in principiu cred ca am sa le incerc.

tehnic
junior
junior

Mesaj de tehnic » 01 Iul 2011, 19:07

fac 3 luni de electronica, (sau am depasit, nu mai stiu), mananc ca porcu' da' ma simt bine..... :lol: si la plaman si la efort....Inainte gafaiam ca un astamatic in crize cand faceam ceva efort, acuma.... :lol:

Si am mai prostit unu'
Indian Larry e "electronist" de vreo 3 saptamani.... :oops:
ne vedem pe balta...

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 02 Iul 2011, 23:12

tehnic scrie:fac 3 luni de electronica, (sau am depasit, nu mai stiu), mananc ca porcu' da' ma simt bine..... :lol: si la plaman si la efort....Inainte gafaiam ca un astamatic in crize cand faceam ceva efort, acuma.... :lol:

Si am mai prostit unu'
Indian Larry e "electronist" de vreo 3 saptamani.... :oops:

Ma bucur sa aud, cat despre sanatate nu incape indoiala, este limpede ca te simti mult mai energic. Acum pot spune ca am o alimentatie regulata, pe vremea analoagelor mancam cand ma treceau fiorii stomacului.
PS: am 102 zile si 14h numai cu ET.

Vapori de calitate!
elev pescar

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 02 Iul 2011, 23:15

Si cam asa arata "arsenalul" meu :oops:

Imagine
elev pescar

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 03 Iul 2011, 00:01

@PESCARDECLEAN: Vezi ca pt pescarii de rapitori exista o problema! Nu mai poti lansa/recupera cu tigara in coltul gurii.... Exista si baterii automate dar nu prea sunt fiabile. In delta, in 4 zile pline de pescuit am vapat cam 4 ml de lichid; pe vremea "clasicelor" aveam 6-7 pachete in timpul asta....
RX6 & Daiwa SS owner!

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 03 Iul 2011, 00:56

fanelul scrie:@PESCARDECLEAN: Vezi ca pt pescarii de rapitori exista o problema! Nu mai poti lansa/recupera cu tigara in coltul gurii.... Exista si baterii automate dar nu prea sunt fiabile. In delta, in 4 zile pline de pescuit am vapat cam 4 ml de lichid; pe vremea "clasicelor" aveam 6-7 pachete in timpul asta....

Pentru asta exista tocul (husa) ce se tine la gat :lol:
elev pescar

Scrie răspuns