e tot dependenta de nicotina. drog.
si eu am bagat 20 de zile cu electronica dar gandul tot la tutun imi statea.
TIgara Electronica (ET)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bau.bau
- utilizator constant
Spring scrie:e tot dependenta de nicotina. drog.
si eu am bagat 20 de zile cu electronica dar gandul tot la tutun imi statea.
Probabil nu ai gasit ceea ce trebuia, sau ai inceput cu un fake. Pentru inceput, lichidul + tigara electronica completa (1luna de zile) te costa in jurul a 200lei, daca ai dat mai putin ar trebui sa ai niste urme de indoiala.
Si apropo de lichid (cel pe baza de VG), alcatuit din nicotina+glicerina vegetala (supliment alimentar pentru sugari)+apa distilata (99.9% puritate)+arome (extracte naturale).
Ce ne spune batranul google despre nicotina --> "Cercetările actuale au demonstrat faptul că nicotina singură nu poate dezvolta cancerul, nu are proprietăți mutagene"
elev pescar
ET
Cred ca este o chestie la moda, in schimb, foarte comerciala... Fumatorii inraiti, constienti cat rau isi fac pe bani multi, o incearca...
Parerea mea ca este prea de curand in piata ca sa poti urmari efectele pe termen lung.
Fara discutie, ca si costuri este cam la 1/10 daca fumezi pana in 1 , 1/5 pachete pe zi.
Am prieteni care nu au mai pus tigara in gura de cand au incercat-o.
In mod normal, ar trebui sa fie o alternativa de a renunta la fumat, dar din cate vad aici, se indreapta spre un nou hobby...mai stau un timp...si beau tutun...
Fir intins!
Parerea mea ca este prea de curand in piata ca sa poti urmari efectele pe termen lung.
Fara discutie, ca si costuri este cam la 1/10 daca fumezi pana in 1 , 1/5 pachete pe zi.
Am prieteni care nu au mai pus tigara in gura de cand au incercat-o.
In mod normal, ar trebui sa fie o alternativa de a renunta la fumat, dar din cate vad aici, se indreapta spre un nou hobby...mai stau un timp...si beau tutun...
Fir intins!
Re: TIgara Electronica (ET)
Deja am 5 saptamani de cand am inceput sa aburesc. Mi se pare fain comparativ cu tigarea clasica (analogica). Am incercat cu tigare si gustul este naspa rau. Tot ma mai prostesc cand si cand sa-mi aduc aminte de gustul lor rau dar fara a le simti lipsa. Am 40 de ani de fumat trecuti de fix. In astea 5 saptamani nu m-am ingrasat, nu mananc mai mult decat de obicei.
Sunt convins ca si electronicele sunt nesanatoase, dar... macar ma otravesc mai ieftin...
Sunt convins ca si electronicele sunt nesanatoase, dar... macar ma otravesc mai ieftin...

Bucuresti
Re: TIgara Electronica (ET)
daca o sa ai grija sa controlezi cantitatea de chestii rontaite mai incolo nici nu o sa prea ingrasi 
In rest , lasare cat mai grabnica si de electronica iti doresc

In rest , lasare cat mai grabnica si de electronica iti doresc

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...