Tibanu la braconat

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 03 Noi 2010, 18:31

aia nu e emisiune de pescuit , e de gurmanzi , batranul ala senil cu arderile cat 3 oameni normali nu face altceva decat sa se delecteze cu preparatele din peste , el incearca sa fie pescar da nici intr-un lighean cu apa nu prinde peste urmariti-l odata ca nu este emisiune la care sa nu se planga: "Din pacate o partida slaba dar..."
C&R

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 03 Noi 2010, 18:34

Adrian SB scrie:Fratilor am incurcat-o. :D
In urma postarii de pe National TV, am primit un e-mail de la Tibanu, prin care ma anunta ca voi fi dat in judecata pentru injurii, si avocatul lui imi va cere daune de 100.000 Lei noi. Asa ca, daca printre pescari avem si vreun avocat, il rog sa ma asiste . Intre timp, ma duc sa incep sa numar euroii, sa fie pregatiti.
HAHAHAh... nu-ti face probleme, o fi mancat icre de somn si delireaza.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Noi 2010, 18:52

O ghicitoare luata de pe infopescar:

GHICITOARE:
E betiv dar nu-i pescar!
Trage la masea de zor,
Cand se-mbata e hoinar,
Dar nu e, nici... vanator!
Baga-n burdihai prosteste
Onoarea isi murdareste,
Cracanat dar si tembel
Stim oare cine e el ?

Flamand precum cormoranu
Presupun ca e ...anu! :D
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 03 Noi 2010, 19:14

da-l in bip de fomist ca ala daca ia de pe tine 100.000 mananca pana plezneste,cred ca o facut foamea cand era mic altfel nu-mi explic
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 03 Noi 2010, 19:38

In urma postarii de pe National TV, am primit un e-mail de la Tibanu, prin care ma anunta ca voi fi dat in judecata pentru injurii, si avocatul lui imi va cere daune de 100.000 Lei noi. Asa ca, daca printre pescari avem si vreun avocat, il rog sa ma asiste . Intre timp, ma duc sa incep sa numar euroii, sa fie pregatiti.
e pe bune ??? :shock: , nu glumesti ?
daca treaba-i serioasa , tre' sa luam atitudine :!:
nu putem permite unui ''profesor braconier'' sa hartuiasca pescarii sportiv cu bun simt care au atras atentia asupra comportamentului indecent si imoral din asazisele emisiuni de ''pescuit pt. pescari''
acele emisiuni sunt urmarite si de tineri , sau pescari in devenire , va dati seama ce invata ei despre ''pescuitul sportiv'' din aceste emisiuni :!:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Noi 2010, 19:49

nagy victor scrie:
e pe bune ??? :shock: , nu glumesti ?
daca treaba-i serioasa , tre' sa luam atitudine :!:
nu putem permite unui ''profesor braconier'' sa hartuiasca pescarii sportiv cu bun simt care au atras atentia asupra comportamentului indecent si imoral din asazisele emisiuni de ''pescuit pt. pescari''
acele emisiuni sunt urmarite si de tineri , sau pescari in devenire , va dati seama ce invata ei despre ''pescuitul sportiv'' din aceste emisiuni :!:
care se pricepe la crearea unui tex,t care sa sune oficial, pt o petitie impotriva acestei "emisiuni"
Ca de o compun eu o sa trebuiasca sa ma judec pt mai mult de 100.000

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Noi 2010, 19:51

Nu glumesc deloc. Iata o parte din primul e-mail primit astazi. Al doilea e in aceeasi nota:

Domnule inginer Adrian Miclaus.

dumneata chiar n-ai loc de mine? Dupa un schimb de mailuri in 2009 ...pe care le am si o sa le aduc ca dovezi in instanta imi aduci necontenit injurii cu caracter personal...elaborezi o petitie, faci valuri, consideri ca te aflii in posesia adevarului absolut. Ce fel de rol ai? de justitiar? Si cum de te implici asa de mult? Ai avantaje financiare? de imagine? vrei finantare la proiectele tale? vrei sa-mi iei locul pe sticla? Esti sanatos mental?
La toate acetea trebuie sa raspunszi in urma unei citatii. Vad ca amiabil, noi nu rezolvam nimic.
Esti dumneata si prietenii tai un fel de gentelmani ai baltilor? Mi-ai verificat alcolemia? Am baut impreuna? etc??????
Vezi ca am postat ceva pe comentariile de pe pagina online a emisiunii mele.

Este simplu -  din tonul folosit, din inconstanta de care dai dovada dumneata (*ziceai ca nu te mai uiti la emisiunea mea, ca ai inteels mesajul) reiese clar/logic pe cale de consecinta ca e un atac personal. 
Esti dezamagit? Dar de criza asta nu esti? Si ce masuri iei ca cetatean activ?

Astept raspuns oficial.
Felicitari ca ai mult timp pentru forumuri. Mia mult ca  sigur ca pretul aceste satisfactii poate fi negociat. Danuele le va estima avocatul meu in jurul a 100.000 lei noi.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 22:03

Domnu Adrian nu va ingrijorati,cineva a facut mult mai mult contra domnului Tibanu-i-a deschis un topic-poate faptul va ajuta :wink:
http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... -t798.html
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 03 Noi 2010, 22:21

Daca o puneti de-o petitie , dau si eu cu pixu' .

Si cand ma gandesc ca are si Tarus un topic dedicat....e parfum pe langa roaba asta de balegar , cu tente de pescar . :oops:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Noi 2010, 22:33

Adrian SB scrie: o parte din primul e-mail primit
Tati , daca tot va dati mail-uri da-i , te rog mult , si ce scriu eu aici ( inclusiv link-ul catre discutie )

..........................................................................

Mai Tibane ! Uite cum sta treaba din punctul de vedere al marii majoritati a pescarilor din tara asta , si-o luam pe capitole ( ca eu sa nu ma-ncurc iar tu sa poti urmari si asimila cu usurinta ce spun ) :

1 - Esti de departe cel mai nepotrivit individ pentru a prezenta/modera o emisiune TV ( de orice profil vrei )

2 - Nu ai dat deloc dovada , nu ai convins vreodata prin ceva ca ai putea gandi despre pescuit ca despre un hobby si mai ales ca despre un sport ( asa cum ne place noua sa tratam pescuitul )

3 - Intelegem , fireste , rostul unor sponsorizari , ale unor aporturi financiare ce se constituie in suport pentru emisiune , insa esti cel mai putin dibaci sau diplomat in a masca elegant acest lucru . De la cine-ti vin bani ..... nu mai stii cum sa elogiezi , cum sa ridici in slavi , atingand de multe ori pragul penibilului , al limitei maxime pe care-o putem suporta .

4 - La fel de firesc este sa prezinte o asemenea emisiune si capitolul culinar . Insa ar trebui atins doar voalat , discret , si pret de putine minute situate undeva spre sfarsitul montajului . De la asta pana la festinuri grotesti , vorbit in microfon cu gura plina , la ,, temenele " fortate si gratuite ce ti le aduce acel individ pitic penibil ..... e cale lunga !

5 - Din tot ce inseamna pescuit in Romania promovezi ABSOLUT ceea ce inseamna carpodroame sau balti aflate-n posesia unor indivizi cu bani ( se cam leaga asta de puntul 3 ) . Niciodata nu vorbesti despre locatii salbatice , despre conditiile la care sunt supusi atat pescarii cat si pestii , nu filmezi braconieri ( curentaci , plasari si ..... , afla de la mine , chiar si dinamitisti !!!!! ) . Ca sa intelegi si mai clar ( se pare ca nu esti atat de la curent pe cat ti-ai dori ) cred ca in jur de 75 % din pescarii din Romania pescuiesc exclusiv ( sau ocazional ) pe ape salbatice . Si aici da-mi voie un mic sfat : vorbesc despre pescari ! Ipotetic ei ar trebui sa-ti fie public la emisiune , nu matusile mele care invata despre crap la cuptor . Si culmea ..... sunt fericite si total implinite ! Cat e crapu' la cuptor se vor uita la vreo telenovela . In ziua aia nu dau pe la ele sa nu deranjez )

6 - Nu incearca nimeni dintre noi sa-ti ia postul . Avem alte alea de facut . Insa cand avem si noi o pauza si nu suntem la peste chiar ne dorim sa fim delectati , nu torturati , cu o emisiune frumoasa despre pescuit .

7 - La punctul 7 nu spun decat c-ar mai fi vreo suta de puncte , dar cum spun la punctul 6 ,, avem si alte alea de facut " . Te las cu astea 6 + 1 sa reflectezi serios la ceea ce faci . Si daca vrei s-o faci in continuare ..... fa-o , nene , cum trebuie . Ca sa nu te mai miri ca te afli-n dizgratie .

7 bis - Inca unul si inchei : renunta definitiv la bucuriile astea copilaresti de care dai dovada cateodata , ca cea cu alergat crapii prin stufi cu maciuca . Pe bune , daca ma straduiesc putin aduce a masochism treaba asta . Parca ,, ti-o cauti " , sa dea dracu' !

.....................................................

Cele bune !

p.s. Imi place sa cred ca sunt in asentimentul multor colegi pescari din tara asta .

p.p.s - 8 - Faci ce vrei ! Ca opinie personala , daca te intereseaza fireste , si-asa nu ma uit la emisiunea ta . Prefer sa ma duc ..... la peste ( chit ca nu prind mereu ! )

Scrie răspuns