Daca inca il dau pe Tibanu inseamna ca au audienta , oricum cantitatea de gunoi care exista pe malu apelor de la noi ne indreptateste sa avem asa un exemplar pe sticla , cadreaza din pacate
Tibanu la braconat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

Decat sa i-o trimit pe mailul privat, mai bine posteaz-o direct pe pagina de feedback a emisiunii, sa o citeasca si altii, poate chiar cei de la NTV:modigliani scrie:Tati , daca tot va dati mail-uri da-i , te rog mult , si ce scriu eu aici ( inclusiv link-ul catre discutie )Adrian SB scrie: o parte din primul e-mail primit
..........................................................................
Mai Tibane ! Uite cum sta treaba din punctul de vedere al marii majoritati a pescarilor din tara asta , si-o luam pe capitole ( ca eu sa nu ma-ncurc iar tu sa poti urmari si asimila cu usurinta ce spun ) :
1 - Esti de departe cel mai nepotrivit individ pentru a prezenta/modera o emisiune TV ( de orice profil vrei )
2 - Nu ai dat deloc dovada , nu ai convins vreodata prin ceva ca ai putea gandi despre pescuit ca despre un hobby si mai ales ca despre un sport ( asa cum ne place noua sa tratam pescuitul )
3 - Intelegem , fireste , rostul unor sponsorizari , ale unor aporturi financiare ce se constituie in suport pentru emisiune , insa esti cel mai putin dibaci sau diplomat in a masca elegant acest lucru . De la cine-ti vin bani ..... nu mai stii cum sa elogiezi , cum sa ridici in slavi , atingand de multe ori pragul penibilului , al limitei maxime pe care-o putem suporta .
4 - La fel de firesc este sa prezinte o asemenea emisiune si capitolul culinar . Insa ar trebui atins doar voalat , discret , si pret de putine minute situate undeva spre sfarsitul montajului . De la asta pana la festinuri grotesti , vorbit in microfon cu gura plina , la ,, temenele " fortate si gratuite ce ti le aduce acel individ pitic penibil ..... e cale lunga !
5 - Din tot ce inseamna pescuit in Romania promovezi ABSOLUT ceea ce inseamna carpodroame sau balti aflate-n posesia unor indivizi cu bani ( se cam leaga asta de puntul 3 ) . Niciodata nu vorbesti despre locatii salbatice , despre conditiile la care sunt supusi atat pescarii cat si pestii , nu filmezi braconieri ( curentaci , plasari si ..... , afla de la mine , chiar si dinamitisti !!!!! ) . Ca sa intelegi si mai clar ( se pare ca nu esti atat de la curent pe cat ti-ai dori ) cred ca in jur de 75 % din pescarii din Romania pescuiesc exclusiv ( sau ocazional ) pe ape salbatice . Si aici da-mi voie un mic sfat : vorbesc despre pescari ! Ipotetic ei ar trebui sa-ti fie public la emisiune , nu matusile mele care invata despre crap la cuptor . Si culmea ..... sunt fericite si total implinite ! Cat e crapu' la cuptor se vor uita la vreo telenovela . In ziua aia nu dau pe la ele sa nu deranjez )
6 - Nu incearca nimeni dintre noi sa-ti ia postul . Avem alte alea de facut . Insa cand avem si noi o pauza si nu suntem la peste chiar ne dorim sa fim delectati , nu torturati , cu o emisiune frumoasa despre pescuit .
7 - La punctul 7 nu spun decat c-ar mai fi vreo suta de puncte , dar cum spun la punctul 6 ,, avem si alte alea de facut " . Te las cu astea 6 + 1 sa reflectezi serios la ceea ce faci . Si daca vrei s-o faci in continuare ..... fa-o , nene , cum trebuie . Ca sa nu te mai miri ca te afli-n dizgratie .
7 bis - Inca unul si inchei : renunta definitiv la bucuriile astea copilaresti de care dai dovada cateodata , ca cea cu alergat crapii prin stufi cu maciuca . Pe bune , daca ma straduiesc putin aduce a masochism treaba asta . Parca ,, ti-o cauti " , sa dea dracu' !
.....................................................
Cele bune !
p.s. Imi place sa cred ca sunt in asentimentul multor colegi pescari din tara asta .
p.p.s - 8 - Faci ce vrei ! Ca opinie personala , daca te intereseaza fireste , si-asa nu ma uit la emisiunea ta . Prefer sa ma duc ..... la peste ( chit ca nu prind mereu ! )
http://www.nationaltv.ro/emisiuni/tiban ... -si-natura
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- modigliani
- veteran

ce idiot, cum ameninta-n stanga si-n dreapta cu avocatu lui
asta e, daca te expui publicului, tre sa "tii pieptu" si la toate comentariile aduse de acesta, daca nu esti in stare, pa! aaaa si chestia cu "pagube de 100.000ron".....
pentru un comentar pe net??? hai sa fim seriosi, povesti deastea poa sa-i povestesca el lu cucu!!!
- andriipopa75
- veteran