Daca inca il dau pe Tibanu inseamna ca au audienta , oricum cantitatea de gunoi care exista pe malu apelor de la noi ne indreptateste sa avem asa un exemplar pe sticla , cadreaza din pacate

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Decat sa i-o trimit pe mailul privat, mai bine posteaz-o direct pe pagina de feedback a emisiunii, sa o citeasca si altii, poate chiar cei de la NTV:modigliani scrie:Tati , daca tot va dati mail-uri da-i , te rog mult , si ce scriu eu aici ( inclusiv link-ul catre discutie )Adrian SB scrie: o parte din primul e-mail primit
..........................................................................
Mai Tibane ! Uite cum sta treaba din punctul de vedere al marii majoritati a pescarilor din tara asta , si-o luam pe capitole ( ca eu sa nu ma-ncurc iar tu sa poti urmari si asimila cu usurinta ce spun ) :
1 - Esti de departe cel mai nepotrivit individ pentru a prezenta/modera o emisiune TV ( de orice profil vrei )
2 - Nu ai dat deloc dovada , nu ai convins vreodata prin ceva ca ai putea gandi despre pescuit ca despre un hobby si mai ales ca despre un sport ( asa cum ne place noua sa tratam pescuitul )
3 - Intelegem , fireste , rostul unor sponsorizari , ale unor aporturi financiare ce se constituie in suport pentru emisiune , insa esti cel mai putin dibaci sau diplomat in a masca elegant acest lucru . De la cine-ti vin bani ..... nu mai stii cum sa elogiezi , cum sa ridici in slavi , atingand de multe ori pragul penibilului , al limitei maxime pe care-o putem suporta .
4 - La fel de firesc este sa prezinte o asemenea emisiune si capitolul culinar . Insa ar trebui atins doar voalat , discret , si pret de putine minute situate undeva spre sfarsitul montajului . De la asta pana la festinuri grotesti , vorbit in microfon cu gura plina , la ,, temenele " fortate si gratuite ce ti le aduce acel individ pitic penibil ..... e cale lunga !
5 - Din tot ce inseamna pescuit in Romania promovezi ABSOLUT ceea ce inseamna carpodroame sau balti aflate-n posesia unor indivizi cu bani ( se cam leaga asta de puntul 3 ) . Niciodata nu vorbesti despre locatii salbatice , despre conditiile la care sunt supusi atat pescarii cat si pestii , nu filmezi braconieri ( curentaci , plasari si ..... , afla de la mine , chiar si dinamitisti !!!!! ) . Ca sa intelegi si mai clar ( se pare ca nu esti atat de la curent pe cat ti-ai dori ) cred ca in jur de 75 % din pescarii din Romania pescuiesc exclusiv ( sau ocazional ) pe ape salbatice . Si aici da-mi voie un mic sfat : vorbesc despre pescari ! Ipotetic ei ar trebui sa-ti fie public la emisiune , nu matusile mele care invata despre crap la cuptor . Si culmea ..... sunt fericite si total implinite ! Cat e crapu' la cuptor se vor uita la vreo telenovela . In ziua aia nu dau pe la ele sa nu deranjez )
6 - Nu incearca nimeni dintre noi sa-ti ia postul . Avem alte alea de facut . Insa cand avem si noi o pauza si nu suntem la peste chiar ne dorim sa fim delectati , nu torturati , cu o emisiune frumoasa despre pescuit .
7 - La punctul 7 nu spun decat c-ar mai fi vreo suta de puncte , dar cum spun la punctul 6 ,, avem si alte alea de facut " . Te las cu astea 6 + 1 sa reflectezi serios la ceea ce faci . Si daca vrei s-o faci in continuare ..... fa-o , nene , cum trebuie . Ca sa nu te mai miri ca te afli-n dizgratie .
7 bis - Inca unul si inchei : renunta definitiv la bucuriile astea copilaresti de care dai dovada cateodata , ca cea cu alergat crapii prin stufi cu maciuca . Pe bune , daca ma straduiesc putin aduce a masochism treaba asta . Parca ,, ti-o cauti " , sa dea dracu' !
.....................................................
Cele bune !
p.s. Imi place sa cred ca sunt in asentimentul multor colegi pescari din tara asta .
p.p.s - 8 - Faci ce vrei ! Ca opinie personala , daca te intereseaza fireste , si-asa nu ma uit la emisiunea ta . Prefer sa ma duc ..... la peste ( chit ca nu prind mereu ! )