Frate , cineva mi-a postat spusele la ,, Tibanu , pescuitul si natura " . Nu stiu cene a facut-o insa-i multumesc pentru faptul ca a incercat sa fie discret si sa-mi protejeze identitatea ( chiar nick de net fiind ) . Odata intrat acolo , intr-o criza de masochism am dat click pe o editie a astuia . M-au siderat doua lucruri :
1 - ..... Inca are multi adepti si admiratori !!!!! M-a luat inima vazand asta !
2 - Emisiunea are o coloana sonora ce aminteste de ,, Mihaela " sau de ,, Balanel si Miaunel "
..........................................................
Fac eforturi iesite din comun sa ,, translatez " in Romana spusele lu' ,, Cretacic " .
Va invit sa vedem impreuna ca fiind scris ceea ce el baiguie-n microfon ( am sa scot din text spusele sau raspunsurile celorlalti ):
Watch and try to understand :
- ,, Incepem cu o ..... pregatire ..... ( cum se spune ... Danutze .... ??? ) ... o prezentare ..... a viitorului concurs saptamana viitoare va avea loc editia a doua a Cupei .... la Conac la Putineiu ..... la varga ..... la varga asta-i clar ca ...... d-aia si e un concurs ...... cu totul mai aparte .... il avem alaturi si pe Otto cel ce organizeaza concursu' el e cel care va primi ... ca la orice concurs de pescuit vor fi si nemultumiti .... mai ales ca la varga tre' sa ai si dexteritate dar e bine la varga in primu' rand sa cunosti regulile si astazi o sa filmam si cateva cum sa spun io .... aaaaa ..... aaaaa ..... cateva imagini despre cum se pescuieste aici pe balta la Putineiu , pentru ca multi , daca vreti puteti sa veniti sa va antrenati , dar daca nu aveti timp il urmariti pe Otto si vedeti exact cum se pescuieste aici , pentru ca el e Fair Play si n-o sa va arate chiar totul , pentru c-o sa ..c-o sa .. c-o sa .. o sa concurezi si tu ? .... Deci da , o sa concureze si el asadar sa nu va luati chiar dupa el c-o sa va arate si niste mosmoande care .... nu se castiga si atunci fiecare va veni si cu stilu' lui de pescuit si bineanteles regulile care ni le va spune Otto ..... exact cum va decurge .... pescuitu' , ..... orele , ..... pauzele , si ..... asa mai departe ......
..........................................
Aveti cuvantul meu de om ca am facut eforturi iesite din comun sa incerc sa scriu ce ingaima Tibanu ..... in fata microfonului si-a camerei de luat vederi ! Daca si-asta-i expunere fluenta , cursiva si logica pentru un inceput de emisiune ..... io-s Bill Clinton ! N-are , nene , niciun Dumnezeu ce bate asta campii ..... ( or fi unii de-l inteleg , da' io nu stiu limba aia ) . Am vrut sa scriu tot ce spune-n emisiune ..... dar e peste cat pot eu face . Si-asa sunt in prag de suicid !!!
Doamne fereste , ...... cel mai agramat si incoerent prezentator TV .... ever !!!
Bai nene , care va place de el ( astia de va place ) , ..... ce dracu' va place ? Chiar va place ? Mutati-va-mpreuna si trageti-va gard , nene ! Luati-l si pe Guta , pa Adi ,, Miracol " , pe Becali , pe Vadim ........ si faceti-va tara ! Stati acolo pana la adanci batraneti ! Promit eu solemn ca nu va deranjaza nimeni !!! Trageti-va un post TV si bagati ,, Tibanu si Natura " non stop ! Cel mai eficient mod de a trece la cultura ....... Iar in pauzele publicitare bagati Guta ,, la greu " . Si cand v-o cadea curentu' mergeti la Ziare si luati-va un ,, Gandu' " . Stiu io un ziarist de-i place sa vorbeasca singur .......

p.s. George Pruteanu , fie-ti tarana usoara si vegheaza in continuare la poporul Roman . De-acolo de unde esti acum vei putea face mai multe pentru noi decat ai facut traind printre noi ........