Tibanu la braconat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Jonin, vad ca esti plin de glume dar incearca sa intelegi ca am votat intr-o dimineata dupa ce am primit pe mess de la un amic un mesaj cu adresa paginii cu petitia online. Habar nu am avut de faza din emisiunea asta si am crezut ca votati pentru continuarea emisiunii stiind faptul ca sunt doar cateva pt pescari. Iti este chiar asa greu sa intelegi sau iti place sa faci comentarii fara rost? Nu ma supar dar faptul ca nu ma cunosti te rog sa te abtii de la glume fata de mine. Merci. Fir intins.
Corbu,ok,greseala e omeneasca si oameni suntem,nu e nici o suparare.Daca gluma mea ti s-a parut deplasata imi cer scuze si pe viitor am sa evit asa ceva pt ca ai dreptate,glumele se fac intre prieteni.
Fir intins!
Fir intins!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
si daca rezultatul votului depinde de UN SINGUR VOT si ala dat din greseala ? ti se pare ca nu meriti glumele ? ai primit adresa paginii dar mai trebuia sa si citesti ce scrie pe pagina ... dar se pare ca esti unul din cei care voteaza la indicatiile partidului si nu citeste niciodata ce scrie pe buletinul de vot.Corbu scrie:Jonin, vad ca esti plin de glume dar incearca sa intelegi ca am votat intr-o dimineata dupa ce am primit pe mess de la un amic un mesaj cu adresa paginii cu petitia online. Habar nu am avut de faza din emisiunea asta si am crezut ca votati pentru continuarea emisiunii stiind faptul ca sunt doar cateva pt pescari. Iti este chiar asa greu sa intelegi sau iti place sa faci comentarii fara rost? Nu ma supar dar faptul ca nu ma cunosti te rog sa te abtii de la glume fata de mine. Merci. Fir intins.
editat de Michael datorita limbajului agresiv...te rog sa ai o atitudine prietenoasa fata de ceilalti coforumisti, omul voteaza cum crede de cuviinta, nu are de ce sa-ti dea socoteala.
S'altare și bunăstare !
si daca rezultatul votului depinde de UN SINGUR VOT si ala dat din greseala ? ti se pare ca nu meriti glumele ? ai primit adresa paginii dar mai trebuia sa si citesti ce scrie pe pagina ... dar se pare ca esti unul din cei care voteaza la indicatiile partidului si nu citeste niciodata ce scrie pe buletinul de vot.
editat de Michael datorita limbajului agresiv...te rog sa ai o atitudine prietenoasa fata de ceilalti coforumisti, omul voteaza cum crede de cuviinta, nu are de ce sa-ti dea socoteala.
mai degraba valabil(si) pentru tine
mai degraba valabil(si) pentru tine