Tibanu la braconat

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Dec 2008, 21:56

133

Dan Corbu,nu te supara ca te intreb,dar unde esti primar?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Corbu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Corbu » 05 Dec 2008, 21:45

Jonin, vad ca esti plin de glume dar incearca sa intelegi ca am votat intr-o dimineata dupa ce am primit pe mess de la un amic un mesaj cu adresa paginii cu petitia online. Habar nu am avut de faza din emisiunea asta si am crezut ca votati pentru continuarea emisiunii stiind faptul ca sunt doar cateva pt pescari. Iti este chiar asa greu sa intelegi sau iti place sa faci comentarii fara rost? Nu ma supar dar faptul ca nu ma cunosti te rog sa te abtii de la glume fata de mine. Merci. Fir intins.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 05 Dec 2008, 22:35

Dan Corbu....imi cer scuze. Nu am vrut sa se ajunga aici. Oricum simpatica faza :D

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 06 Dec 2008, 01:03

Corbu,ok,greseala e omeneasca si oameni suntem,nu e nici o suparare.Daca gluma mea ti s-a parut deplasata imi cer scuze si pe viitor am sa evit asa ceva pt ca ai dreptate,glumele se fac intre prieteni.

Fir intins!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Dec 2008, 07:35

Corbu scrie:Jonin, vad ca esti plin de glume dar incearca sa intelegi ca am votat intr-o dimineata dupa ce am primit pe mess de la un amic un mesaj cu adresa paginii cu petitia online. Habar nu am avut de faza din emisiunea asta si am crezut ca votati pentru continuarea emisiunii stiind faptul ca sunt doar cateva pt pescari. Iti este chiar asa greu sa intelegi sau iti place sa faci comentarii fara rost? Nu ma supar dar faptul ca nu ma cunosti te rog sa te abtii de la glume fata de mine. Merci. Fir intins.
si daca rezultatul votului depinde de UN SINGUR VOT si ala dat din greseala ? ti se pare ca nu meriti glumele ? ai primit adresa paginii dar mai trebuia sa si citesti ce scrie pe pagina ... dar se pare ca esti unul din cei care voteaza la indicatiile partidului si nu citeste niciodata ce scrie pe buletinul de vot.

editat de Michael datorita limbajului agresiv...te rog sa ai o atitudine prietenoasa fata de ceilalti coforumisti, omul voteaza cum crede de cuviinta, nu are de ce sa-ti dea socoteala.
S'altare și bunăstare !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Dec 2008, 12:15

Hai sa-l impuscam ,acuma ... :lol: :lol: :lol:

GigiBM
junior
junior

Mesaj de GigiBM » 06 Dec 2008, 16:36

Sa-l greblam cred ca ar fi mai in concordanta cu apucaturile lui (a tibanului):D

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Dec 2008, 18:23

:lol: nu trebuie sa-l impuscam doar sa-l facem mai receptiv la glume
S'altare și bunăstare !

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 06 Dec 2008, 19:04

Taica,taica,ca bine le mai zici tu,ca din Sfatul Batranilor. :cooler:

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 25 Dec 2008, 18:52

si daca rezultatul votului depinde de UN SINGUR VOT si ala dat din greseala ? ti se pare ca nu meriti glumele ? ai primit adresa paginii dar mai trebuia sa si citesti ce scrie pe pagina ... dar se pare ca esti unul din cei care voteaza la indicatiile partidului si nu citeste niciodata ce scrie pe buletinul de vot.

editat de Michael datorita limbajului agresiv...te rog sa ai o atitudine prietenoasa fata de ceilalti coforumisti, omul voteaza cum crede de cuviinta, nu are de ce sa-ti dea socoteala.

mai degraba valabil(si) pentru tine

Scrie răspuns