SPUNE NU DESFINTARII SMURD

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Ian 2012, 07:43

Razvan V. scrie:Astazi zicea boc, la conferinta de presa, ca stie ca situatia ii grea, dar le cere romanilor sa mai reziste un pic.
Ma gandesc la asta si mie imi rezulta ca romanii trebuie sa mai reziste pana la terminarea mandatului lor
Corect ! Deci Boc nu minte, doar lumea e rautaciasa ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 17 Ian 2012, 08:59

Libertatea de exprimare...zicea Boc despre libertatea de exprimare, e garantata de Constitutie...imediat dupa conferinta de presa i-am trimis pe Facebook urmatorul mesaj pe peretele "domniei" sale Boc-Boc :
"Domule Boc,ati spus ca cea mai buna forma este dialogul.Care dialog?Nu va mai vrea nimeni la putere,dar vad ca va lasati asteptat cu demisia.Ati spus ca nu violenta este cea mai buna forma.Condamnam violenta, si eu, si toti protestatarii pasnici.Insa, pe langa acei huligani,golani,ultrasi,si Jandarmeria Romana a actionat violent,chiar si cu protestatarii pasnici, si mai mult decat atat, au dat dovada de cea mai crasa incompetenta pe care o poate da o INSTITUTIE A STATULUI ROMAN!Noi nu suntem impotriva voastra, voi sunteti impotriva noastra, iar cu permiterea accesului in Pietele Universitatii si Unirii a ultrasilor s-a dovedit,s-a vazut ca Jandarmeria nu a avut nici cea mai mica intentie sa ii opreasca.A auzit cineva despre PREVENIRE?Studentii au fost blocati sa intre in Piete,dar ultrasii au fost acolo!!!Ce demonstreaza asta?Ca Jandarmeria, in incompetenta ei,si la ordinul unor incompeteni, au decis sa lase aceste violente sa scape de sub control!Iar incompetenul de sef al Jandarmeriei are si el ordinele lui, daca nu direct de la dvs, atunci de la Ministrul de Interne,care sigur s-a consultat cu dvs!Si spun asta, pentru ca in declaratia de presa pe care ati dat-o la 12:08 ati spus ca ati coordonat activitatile!!!Unde?!De acasa?Trebuia sa fiti acolo, sau daca nu dvs, un reprezentant!RUSINE GUVERNULUI BOC!DE TOATA JENA."
Ia ghiciti dupa cate minute a fost sters?Doua mai putin de 2 minute...treaba s-a repetat de 4 ori in 10 minute :lol:
Nici nu ma asteptam la altceva din partea lor...
Sunt solidar cu toti romanii care au iesit in frig,sa protesteze pasnic.Si desi nu am fost prezent, de azi ma voi duce si eu, pentru ca ma numar si eu printre oamenii carora le-a ajuns cutitul la os...
Insa se pare ca lumea nu este solidara...Tineti minte in 2007 cand am avut, aici, in Bucuresti cel mai mare brad de Craciun?Lumea s-a dus cu mic cu mare sa vada minunea, iar acum, pentru drepturile lor,abia ies cateva sute...uitati si imaginea, in caz ca cineva a uitat
Imagine
Intotdeauna C&R

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Ian 2012, 09:02

in mod normal SMURD nu se desfiinteaza daca se merge mai departe cu legea.dar cum stim cu totii cum se implementeaza in romania un sistem copiat de afara e mai mult ca sigur ca o sa fie distrusa munca a mii de oameni care au pus osul la acest sistem, si nu numai doctorul arafat.tot ce s-a achizitionat s-a achizitionat din bani publici,acolo lucreaza mii de voluntari,cel putin la inceput din cate stiu asa a fost.oricum in sistemul sanitar din romania e cam printre putinele lucruri care functioneaza si asta si datorita doctorului arafat.el a plecat la bucuresti pt ca a avut un vis frumos sa aplice la nivel national ideile sale.numai ca a sperat sa fie lasat in pace sa faca asta.stim cu toti ca nu este asa.sistemul privat de sanatate este aproape la fel cu cel privat,ba uneori mai fomist.spun asta din prorie experienta.in ceea ce priveste cotributia e cam tot asa ti se trage din salariu in fiecare luna.toate spitalele sunt detinute de concerne.totul se manevreaza sub lupa banului.daca se poate face economie de 5 centi se face.nu mai este medicina va spun asta din prorie experienta.se opereaza tot indiferent daca o solutie neinvaziva este recomandata.nu conteaza parerea pacientului reusesc ei sa ii convinga.cand se interneaza un pacient dement se abordeaza apartinatorul si ala semneaza un act iar medici fac ce vor cu pacientul respenctiv.il plimba prin toate sectiile si il supun la sute de investigatii inutile dar care aduc bani spitalului.asta este un exemplu de sistem de sanatate privat si anume cel din germania.acuma cine stie despre ce este vorba isi pune o intrebare simpla: cum rezista si nu se prabuseste.pai raspunsul e simplu.creste in fiecare an contributia.se baga tot felul de taxe in plus la contributia obligatorie.diferenta este ca aici sunt bai si omul isi permite.in romania bani deja nu mai ajung pt o mare parte a populatiei.aici problema cea mai importanta este lipsa cronica de personal medical.dar lasa ca are baselu grija sa trimita cat mai multi medici tineri si nu numai afara.intr-un an jumate de cand sunt aici ne-am dublat ca si numar de romani in spital.de la 10 la 20 si tot mai vin asta in conditiile in care zona nu este una atractiva nici macar pt nemti
in alta ordine de idei si aici sunt asa numitele asigurari private.acei pacienti sunt tratati la fel de acelasi personal medical ca si cei care contribuie normal.numai ca ei au anumite optiuni de genul singur in camera sau daca seful de sectie il trateaza personal si alte chestii de genul asta.dar calitatea serviciului medical e aceeasi.si aici exista firme private care asigura transportul.un exemplu este ADAC.ei au masinile lor,elicopeterele lor dar este atat de bine integrat incat nu este concurenta intre ei.cel care suna isi poate alege cine vine.si in plus comunicare este foerte buna adik nu vin 2-3 masini doar pt un pacient.iar daca sistemul public este suprasolicitat atunci se cere ajutorul fimelor private dar pt asta se plateste la greu
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Ian 2012, 12:17

BygDaddy scrie:toate spitalele sunt detinute de concerne.totul se manevreaza sub lupa banului.daca se poate face economie de 5 centi se face.nu mai este medicina va spun asta din prorie experienta.se opereaza tot indiferent daca o solutie neinvaziva este recomandata.nu conteaza parerea pacientului reusesc ei sa ii convinga.cand se interneaza un pacient dement se abordeaza apartinatorul si ala semneaza un act iar medici fac ce vor cu pacientul respenctiv.il plimba prin toate sectiile si il supun la sute de investigatii inutile dar care aduc bani spitalului.asta este un exemplu de sistem de sanatate privat si anume cel din germania.acuma cine stie despre ce este vorba isi pune o intrebare simpla: cum rezista si nu se prabuseste.pai raspunsul e simplu.creste in fiecare an contributia.se baga tot felul de taxe in plus la contributia obligatorie.diferenta este ca aici sunt bai si omul isi permite.in romania bani deja nu mai ajung pt o mare parte a populatiei.aici problema cea mai importanta este lipsa cronica de personal medical.
unde asta? in germania? scrii cam talmes-balmes, pacat, foarte obositor de citit si greu de intzeles.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Ian 2012, 12:50

da in germania.si nu am chef sa scriu o teza de doctorat.daca te intereseaza citesti daca nu treci mai departe.e doar un forum.sau daca vrei sa intrebi ceva la subiect te rog! si daca pot raspunde o fac cu placere.

acuma daca vrei o concluzie la ce este aruncat mai sunt: un sistem privat de sanatate nu este cu mult mai bun decat unul public.degeaba sunt bani daca nu stii ce sa faci cu ei.si la noi au fost dar s-au furat de catre cine a stiut.ii vedeti azi cu jeepane si in functii sus puse.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Ian 2012, 12:51

Adi G scrie:
BygDaddy scrie:toate spitalele sunt detinute de concerne.totul se manevreaza sub lupa banului.daca se poate face economie de 5 centi se face.nu mai este medicina va spun asta din prorie experienta.se opereaza tot indiferent daca o solutie neinvaziva este recomandata.nu conteaza parerea pacientului reusesc ei sa ii convinga.cand se interneaza un pacient dement se abordeaza apartinatorul si ala semneaza un act iar medici fac ce vor cu pacientul respenctiv.il plimba prin toate sectiile si il supun la sute de investigatii inutile dar care aduc bani spitalului.asta este un exemplu de sistem de sanatate privat si anume cel din germania.acuma cine stie despre ce este vorba isi pune o intrebare simpla: cum rezista si nu se prabuseste.pai raspunsul e simplu.creste in fiecare an contributia.se baga tot felul de taxe in plus la contributia obligatorie.diferenta este ca aici sunt bai si omul isi permite.in romania bani deja nu mai ajung pt o mare parte a populatiei.aici problema cea mai importanta este lipsa cronica de personal medical.
unde asta? in germania? scrii cam talmes-balmes, pacat, foarte obositor de citit si greu de intzeles.
se pare ca pe cineva deranjeaza adevarul ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Ian 2012, 12:54

nu! este adevarat ce a zis ca este greu de citit.si eu sunt constient de asta.sau poate plictisitor.ma rog fiecare are dreptul la parerea lui.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Ian 2012, 13:10

ohooooooo.... :lol: :lol: :lol: usurel baietzii... :lol: pai tocmai pentru ca este "numai un forum", banuiesc ca vrei sa citeasca lumea ce ai de zis, si sa te mai si intzeleaga, nu e vorba de teze de doctorat.... e vorba de un pic de "respect" fatza de ceilaltzi useri... pentru care scrii, de fapt, nu?
intrebarea mea a fost la subiect, serios, chiar nu am intzeles daca zici de germania sau de romania. n-am mai stat de mult prin spital si eram curios...

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Ian 2012, 13:18

eu ma refeream la germania.incercam sa explic cum se vede un sistem privat de sanatate.am lucrat numai 6 luni in romania si despre spitalele din ro nu cred ca trebuie sa explic la multa lume cu arata.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Ian 2012, 13:25

Adi poti te rog sa spui care parte te intereseaza si o sa detaliez.am incercat sa adun totul intr-un post pt ca aici este vorba despre SMURD.dar are sens sa detaliem sistemul privat deoarece a zis cineva ca un sistem privat este mai bun,ca o mai mare concurenta sporeste competivitatea si deci calitatea actului medical in sine.cu asta nu sunt de acord!

Scrie răspuns