SPUNE NU DESFINTARII SMURD

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Ian 2012, 20:17

In ultimii ani oriunde in lume era vreo revolta unii au profitat de moment , deja ii banal !
Ideea ii ca poate se intampla ceva !

Apropos , am vazut ieri un film care il recomand , "The Incident" (1967) , cu Martin Sheen si Beau Bridges , incercati sa-l vedeti :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Ian 2012, 20:25

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 15 Ian 2012, 22:30

M-am intors acum 30 min.din Piata Universitatii, unde am fost impreuna cu sotia. Am vazut ca protestatarii,in mare masura sunt oameni in varsta si demonstreaza pasnic.Odata cu venirea serii media de varsta a scazut simtitor.Au aparut o gramada de tineri,unii clar erau suporteri ai echipelor de fotbal(am dedus asta din discutile lor si din comportament).Sunt pusi pe scandal. M-am intalnit cu mai multi cunoscuti printre care si politisti. Din spusele lor am inteles ca la lasarea serii un grup de agitatori a facut in asa fel sa justifice venirea scutierilor(diversiune). Piata s-a umplut de jandarmi care au ocupat pozitii cheie incercand sa intimideze protestatarii. Masina PSD ului care a trecut prin piata a fost huiduita cu aceasi intensitate ca si partidul puterii.TVRul a avut partea lui de huiduieli. In zona sunt mult mai multi oameni decat s-a spus la tv. Am intalnit oameni din toate categoriile sociale care isi strigau nemultumirile in mod pasnic. Ma bucur ca mai sunt si romani care "traiesc". Am renuntat la caldura fotoliului meu si,impulsionat de sotie si cativa prieteni am plecat la "lupta". Stiu ca revolutiile nu se fac in strada(nici una nu s-a realizat in acest mod)dar totusi ,raman la parerea mea ca le mai dam ceva emotii nesimtitilor care ne conduc. Oportunisti vor fi tot timpul dar este bine sa stie ca pot ajunge in situatii similare. Este usor sa judeci o situatie uitandu-te la televizor din comoditatea caminului si pentru asta am iesit in strada.
Sunt expuse parerile mele personale si am relatat numai ce am observat si imi doresc sa se tina cont de acest lucru in eventualitatea comentariilor.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Ian 2012, 23:30

deltaic scrie:Masina PSD ului care a trecut prin piata a fost huiduita cu aceasi intensitate ca si partidul puterii
Incep sa nu ma mai simt singur in tara asta :D 'tui in gura de ordinari. De toate culorile.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Ian 2012, 08:25

geppetto scrie:
deltaic scrie:Masina PSD ului care a trecut prin piata a fost huiduita cu aceasi intensitate ca si partidul puterii
Incep sa nu ma mai simt singur in tara asta :D 'tui in gura de ordinari. De toate culorile.
io is calm.
asta inseamna ca am gasit cauzele belelei, fie ele si multiple.
Totusi ma gandesc ca nu prea avem solutie la problema.
Si deja nu mai sunt la fel de calm .... :?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Ian 2012, 10:10

")dar totusi ,raman la parerea mea ca le mai dam ceva emotii nesimtitilor care ne conduc." :D :D :D
hai ca astai buna....astia au soricu si slanina groasa ....greu,parerea mea, sai emotionezi :D ,interesele sunt prea mari ptr ei
oricum,ma mir ca sa hotarat romanasul nostru sa iasa in strada,noi suntem o natie care procedam asa doar la disperare.....probabil nu sunt singurul in tara aceasta care isi da toti bani pe taxe,papa si motorina....
asta cu sanatatea a umplut paharu si a dat omului motiv sasi exprime si si restu de nemultumiri
dar cu violentele "programate'nu pot fi deacord
ceva trebuie (in urmatori 100 de ani) sa se schimbe si in sistemul de sanatate.....doar stim cu toti cum functioneaza :cry:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 16 Ian 2012, 15:10

Astazi zicea boc, la conferinta de presa, ca stie ca situatia ii grea, dar le cere romanilor sa mai reziste un pic.
Ma gandesc la asta si mie imi rezulta ca romanii trebuie sa mai reziste pana la terminarea mandatului lor, ca dupa ei oricum dispar si nu mai auzim de ei.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 16 Ian 2012, 18:34

Seara trecua am auzit pe un post TV termenul de decredebilizare. L-am cautat si... am ramas la fel de bou ca si cu o zi inainte de asta :lol:
Bucuresti

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 16 Ian 2012, 18:38

Poate decredibilizare...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Ian 2012, 23:40

adica...e debili... :D ?

Scrie răspuns