SPUNE NU DESFINTARII SMURD

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Ian 2012, 19:13

Alcoolul S.A. numarul unu al tarii, mai mai ca ar fi in stare de asa ceva :lol: :lol:

PS noroc ca articolul e unul umoristic :wink:

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 11 Ian 2012, 19:17

Tavi din Sibiu si Maya (new member)

Nu iti doresc urmatorul scenariu:

Te loveste o masina si te face praf. Cineva de langa tine suna in disperare la 112 dar salvarea nu apare. ...deznodamant tragic.

Salvarea nu a venit pt ca la buget nu au fost suficienti bani sa se plateasca facturile restante catre societatatea comerciala ce in baza contractului presteaza servicii de urgenta medicala pe raza comunei in care tu ai fost lovit de masina.

Imi pare rau, nu ai avut nici o sansa.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 11 Ian 2012, 23:31

adiwolf scrie: departe de mine gandul de a spune ce, cum si cu cine sa se voteze, nu am dat absolut nici o indicatie...
Adi, nici nu te-am banuit ca vrei sa influentezi pe cineva, dar ai zis sa cascam ochii. Eu i-am cascat de ma dor urechile si nu vad pe cine as putea vota, sa simt ca ma reprezinta. Oricum bataia se da intre 2 puteri si degeaba as vota cu partidul fotomodelelor, ca tot nu voi simti mai bine dupa vot.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Ian 2012, 23:55

Radu din Tg. Mures
Iti dau dreptate. Probabil nu ai citit mesajul meu anterior.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Ian 2012, 00:55

Radu G H scrie:Tavi din Sibiu si Maya (new member)

Nu iti doresc urmatorul scenariu:

Te loveste o masina si te face praf. Cineva de langa tine suna in disperare la 112 dar salvarea nu apare. ...deznodamant tragic.

Salvarea nu a venit pt ca la buget nu au fost suficienti bani sa se plateasca facturile restante catre societatatea comerciala ce in baza contractului presteaza servicii de urgenta medicala pe raza comunei in care tu ai fost lovit de masina.

Imi pare rau, nu ai avut nici o sansa.
Pe aici pe unde-s io ii cam asa .
Muncesti , contract , automat asigurat medical ! Vine salvarea ca te loveste vaca neagra , nu te costa nimic .
Esti smecher si bazat , platesti ,vreo 700 de euro. Pur si simplu esti bun de plata !
In acest mod tot timpu sant bani pentru salvari ! Si aici s eintrec intre ei sa ajunga la accident , tot 112 ii si aici pe piatra asta in Mediterana unde-s io .

Nu-s asigurat insa pentru cazuri extreme , ori pescuitu ii considerat ca atare , daca o patesc intr-un loc inaccesibil si ii nevoie de elicopter o sa ma coste !
Sau , pot sa-mi fac o asigurare pentru cazuri din astea , vreo 30-40 euro pe an ,si in caz de probleme ma scot !
Insa din ce am bagat de seama nu am cum sa ma salvez nici asa , nu este acoperire in locuri din astea mai extreme , mi-ar trebui un kit miltar ca sa pot suna (alti 200 de euro ) .

In puii mei , de n-ar fi banii astia ......

bumbu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bumbu » 12 Ian 2012, 08:38

semnat

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Ian 2012, 09:07

Adrian SB scrie:
adiwolf scrie: departe de mine gandul de a spune ce, cum si cu cine sa se voteze, nu am dat absolut nici o indicatie...
Adi, nici nu te-am banuit ca vrei sa influentezi pe cineva, dar ai zis sa cascam ochii. Eu i-am cascat de ma dor urechile si nu vad pe cine as putea vota, sa simt ca ma reprezinta. Oricum bataia se da intre 2 puteri si degeaba as vota cu partidul fotomodelelor, ca tot nu voi simti mai bine dupa vot.
stiu adi,
in aceasi situatie sunt si eu, dar incerc sa caut sa votez cu omul nu cu partidul (urasc partidele, urasc clasele politice, dar asta este o alta discutie si poate o facem amical la viitoarea intalnire - da doamne mai repede ca imi e dor de mor :D )

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 12 Ian 2012, 14:39

Semnat...

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 12 Ian 2012, 23:37

in ultimele zile m-am tot uitat la tot felul de emisiuni tv si la reactiile alesilor nostri si credeti-ma ca am ramas uimit ,nu inteleg de ce sa schimbi un sistem de urgenta care functioneaza, cel putin SMURD-ul si care a fost dezvoltat de-a lungul anilor inbunatatindu-se continuu si culmea cu aprobarea guvernantilor in ultimii ani , acum vin si dau cu piciorul muncii unor oameni care au dat tot ce au avut mai bun ca sa puna sistemul pe picioare. Daca unii cred ca servicile ambulantelor private vor fi mai ieftine se insala pentru ca personalul care deserveste ambulantele SMURD si aici ma refer la paramedici sunt platite de MAI si pe linga faptul ca deservesc ambulantele mai au si alte indatoriri deci nu sunt platiti doar ca paramedici iar intretinerea ambulantelor se face tot de MAI,doar materialele medicale sunt date de catre UPU.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Ian 2012, 10:27

In seara aceasta se organizeaza un miting în București, cu strângerea de la ora 18.30, în Piața Universități !!!

http://voxpublica.realitatea.net/politi ... 72470.html

Scrie răspuns