SPUNE NU DESFINTARII SMURD

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Ian 2012, 13:35

SMURD-ul asa cum este acum functioneaza bine spre foarte bine. Si ar fi pacat sa distrugem ceva ce merge bine doar ca sa punem in loc altceva care nu se stie cum va functiona.
Ca exista si servicii de ambulanta privata e f bine. Dar sa mearga 5 masini (vorba unui coleg) si care ajunge prima sa ia banii de la stat e non sens.
Serviciul de ambulanta (SMURD) ar trebui sa ramana ca si pana acum ba chiar sa-si creasca raza de acoperire si dotarile. Iar la serviciile private de ambulanta sa apeleze cine vrea si are banii necesari; ca daca se ajunge ca un dispecer 112 sa decida care ambulanta (de stat sau privata) sa trimita mi-e frica ca cele de stat vor intra in somaj :cry:
Sigur vor fi cativa smecheri care o sa-si faca flota de ambulante si sa vezi atunci la interventii... poate chiar fictive

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 09 Ian 2012, 21:45

Semnat.
totul pentru ape si pesti

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Ian 2012, 13:44

http://www.realitatea.net/raed-arafat-s ... 02658.html

Oare asta inseamna si sfarsitul SMURD ului ?

Daca nu este coordonare stricta, se duce totul pe apa sambetei sau ... nu ?

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 10 Ian 2012, 14:36

eeee vin alegerile si hai sa ingrasam porcul... :(

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Ian 2012, 18:30

kzoli scrie:http://www.realitatea.net/raed-arafat-s ... 02658.html

Oare asta inseamna si sfarsitul SMURD ului ?

Daca nu este coordonare stricta, se duce totul pe apa sambetei sau ... nu ?
Pacat ca a plecat un Roman (Raed Arafat) pe care chiar il interesa soarta sistemului sanitar din Romania. Faptul ca avem (inca) SMURD i se datoreaza...
Dar e clar ca au primat interesele politice/personale in toata tarasenia asta.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Ian 2012, 18:38

inca o dovada ca degeaba se semneaza petitii.
nu semnand astfel de lucrurui se rezolva problemele si nu ar trebui sa va linistiti constiinta cu acest lucru.
cea mai importanta semnatura este cea de la votare, atuncea cascati bine ochii, ganditi de 100 ori inainte si puneti-va votul pe cei care credeti ca va reprezinta interesele voastre. in ziua de astazi politicul a ajuns sa aibe o prea mare influenta si insemnatate in societatea civila ca sa nu cascam foarte bine ochii sau sa lasam la mana destinului viitorul nostru.
dovada??
uite ce poate face politicul si interesele lui de grup
:evil:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 10 Ian 2012, 23:22

Hai, mai Adi, la ce dracu sa fim atenti la vot. Ne-am fript si cu unii si cu altii. Care or fi aia din politica noastra care is mai breji? Singurul motiv sa votez cu Alianta contra naturii PSD PNL ar fi ca poate ii mai baga la racoare pe astia. Ca altfel la cat is de flamanzi dupa 8 ani de opozitie, nici nu vreau sa ma gandesc. HREBENCIUC? Brrrrrrr :evil:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Ian 2012, 00:00

adi,

departe de mine gandul de a spune ce, cum si cu cine sa se voteze, nu am dat absolut nici o indicatie, ba din contra, daca citesti mai bine am spus :
politicul a ajuns sa aibe o prea mare influenta si insemnatate in societatea civila ca sa nu cascam foarte bine ochii sau sa lasam la mana destinului viitorul nostru.
dovada??
uite ce poate face politicul si interesele lui de grup
parerea mea sincera este ca in actuala forma de conducere a societatii civile, cu asa zisi "oameni politici" nu mai este viabila si nu prezinta un viitor.
nici la noi si nici in alte tari.
din punctul meu de vedere, omenirea se indreapta cu pasi extrem de rapizi catre propia extinctie, sau catre un dezastru major, iar actualele clase conducatoare, oamenii politici, nu sunt in stare sa opreasca acest declin, ba din contra.
cred ca ar fi timpul ca prerogativele si puterile politicului sa fie diminuate si societatea civila prin diverse organisme si organizatii sa preia din fraiele destinului sau.
dar.....................visez, nu'i asa??

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Ian 2012, 00:13

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2012, 09:45

Scrie răspuns