Sfaturi pentru un mic helesteu.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pestii o sa ii bag la primavara. Pana atunci o sa mai dispara din toxicitatea betonului. M-am gandit sa bag caras, platica si poate lin.
Stiu ca este cam mic dar nu o sa suprapopulez, cateva exemplare sunt de ajuns. O sa fie mai mult un iaz decat helesteu. Plante am reusit sa gasesc prin diferite balti si lacuri din apropiere asa ca nu o sa fie probleme cu acomodatul acestora.
Stiu ca este cam mic dar nu o sa suprapopulez, cateva exemplare sunt de ajuns. O sa fie mai mult un iaz decat helesteu. Plante am reusit sa gasesc prin diferite balti si lacuri din apropiere asa ca nu o sa fie probleme cu acomodatul acestora.
Era mult mai greu sa il fac rotund sau oval (trebuia multa munca la cofrage). Cand o sa aiba trestie, papura si alte plante puse in el altfel o sa arate. Ideea cu treptele este foarte buna daca era mai mare suprafata. Al meu nu are decat 4 m L si 2,7 l.ULK scrie:spooky deadreptul..nu vreau sa te supar, dar arata exact ca un mormant..nu ar fi stricat putina imaginatie daca tot ai facut munca asta colosala..o forma ovala, betonat in trepte mici spre mijloc..nu stiu...doar o parere.
Respect pentru munca depusa....dar....
blackside scrie:Era mult mai greu sa il fac rotund sau oval (trebuia multa munca la cofrage). Cand o sa aiba trestie, papura si alte plante puse in el altfel o sa arate. Ideea cu treptele este foarte buna daca era mai mare suprafata. Al meu nu are decat 4 m L si 2,7 l.ULK scrie:spooky deadreptul..nu vreau sa te supar, dar arata exact ca un mormant..nu ar fi stricat putina imaginatie daca tot ai facut munca asta colosala..o forma ovala, betonat in trepte mici spre mijloc..nu stiu...doar o parere.
Respect pentru munca depusa....dar....
Atentie mare la copii !!! .... nu cumva sa devina " mormant" .... in rest distractie placuta ....
-
- veteran
Eu daca mi-as face un helesteu ca al tau, si as baga apa de la robinet, adica cu clor... si toate porcariile, as putea sa tin vreo 5 pesti specia rapitor ... ? pe o suprafata de 2m lungime 1 latime si 1 m Inaltime. ar muri pesti de la apa de la robinet, . Nu betonez, as pune o folie, si pamant peste folie, sau nisip, insa rapitorul Clean si Stiuca nu stiu daca agreeaza nisipul... oxigenarea.. gasesc eu cu o pompa ceva... si plante..
scuza-ma pentru topic, insa intrebarea asta nu stiu daca a pu-s cineva, daca a pus-o imi cer scuze.
scuza-ma pentru topic, insa intrebarea asta nu stiu daca a pu-s cineva, daca a pus-o imi cer scuze.