Sfaturi pentru un mic helesteu.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
sfaturi:
-nu suprapopula (eu as baga maxim 30 de crapi)
-gaseste o metoda sa improspatezi apa :ideal e sa ai un supraplin si o sursa permanenta de alimentare
-ai grija la panza freatica deoarece vara poate sa scada cu 50cm
-nu betona fundul iazului(sau nu-l betona in intregime)
-poti sa faci sprijiniri cu lemn (lemnul daca este complet sub apa are o durata de viata poate mai mare decat betonul.Venetia e pe piloni de lemn )
-nu baga caras ca se inmulteste foarte repede si o sa-ti inhibe cresterea crapului(daca vrei sa cresti crapi)
-crapul nu va creste mare daca nu are volum mare de apa
balta mea are 280mp si vreau sa o fac de 1000mp tocmai din aceasta cauza.mare , adica peste 5kg.
-nu suprapopula (eu as baga maxim 30 de crapi)
-gaseste o metoda sa improspatezi apa :ideal e sa ai un supraplin si o sursa permanenta de alimentare
-ai grija la panza freatica deoarece vara poate sa scada cu 50cm
-nu betona fundul iazului(sau nu-l betona in intregime)
-poti sa faci sprijiniri cu lemn (lemnul daca este complet sub apa are o durata de viata poate mai mare decat betonul.Venetia e pe piloni de lemn )
-nu baga caras ca se inmulteste foarte repede si o sa-ti inhibe cresterea crapului(daca vrei sa cresti crapi)
-crapul nu va creste mare daca nu are volum mare de apa
balta mea are 280mp si vreau sa o fac de 1000mp tocmai din aceasta cauza.mare , adica peste 5kg.
- PescarNebun
- senior
l ai terminat
ai terminat helesteul? ti sa adunat apa dac da sciene si daca esti drgaut pune si o poza cu apa in el
don"t drink &drive just smoke&fly!