sa fim mandrii ca suntem romani?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 14 Dec 2007, 17:21

D`le Puiu stati linistit ca nu sunteti singurul care suferiti din cauza sistemului.Am avut si eu o patanie de vre`o 5 ani de zile prin tribunale si judecatorii.Credeti`ma ca am vheltuit sute de milioane in toti acesti ani pe niste avocati care nu doreau decat sa`ti ia cat mai mult.Cinci ani le`a luat judecatorilor sa`si deschida ochii injectati si sa vada ca practic ei condamnau pe cine nu trebuia.Eh,asta e...dar asta nu inseamna ca ne aflam intr`o stricaciune de tara.Aici ne`am nascut,asa am cunoscut`o si tot aici vor creste si copii nostrii.Nu avem ce face,trebuie sa o acceptam.

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 14 Dec 2007, 17:22

bau.bau scrie:Fratilor s`au ridicat vizlele,aveti liber la paradis dk nu va e bine in tara voastra.
Pai, in mod logic eu ma gandesc asa:
1. ca, daca nu mi-e bine in tara altuia, plec de acolo
2. ca, daca nu mi-e bine in tara mea sa se care dracu' aia din cauza carora nu mi-e bine...
Si, adevarul, cam asta e ... se cam cara... Ce-i drept, nu si asupritorii nenorociti... Insa, cred ca, daca se merge in ritmul asta de scadere si migrare, s-ar putea ca, in vreo 10-15 ani, sa devenim majoritari, si atunci vom putea avea si noi un cuvant greu de spus, inclusiv in alegeri.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Dec 2007, 17:32

[quote="stelian"][quote="bau.bau"]Fratilor s`au ridicat vizlele,aveti liber la paradis dk nu va e bine in tara voastra.[/quote]

Oameni buni....dak si moldovenilor li s-a scarbit de noi...stim noi, romanii adevarati de ce? Asta nu-i confuzie? A aparut Maotocicleanu pe sticla sa spuna ceva? Cioroianu dela EXTREME stie oare de ce? Stie macar pe ce lume e? In ce tara? In ce oras? Pe ce strada? Stau si ma uit ca boul la tembelizor si vad doar dezbateri de geopolitica. Asa, cu parerea toti putem sa ne dam fratilor!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Dec 2007, 22:58

bau.bau scrie:Nu avem ce face,trebuie sa o acceptam.
Balada "Mioritza" iti spune ceva?

dan popa scrie:Diferenta intre Romania si alte tari este aceea ca la noi se mediatizeaza imediat tot ce e mai urat si murdar....si afara exista asa ceva dar nu vezi vreo stire la tv. sau in presa.....doar pe ici pe colo cateva...asta e.
nu ma intereseaza ce se mediatizeaza, ma intereseaza ce vad pe strada zi de zi :x
"viatza bate filmul" si bate chiar si stirile...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 15 Dec 2007, 23:11

Unde bateti d`le adi cu "miorita" asta?

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 16 Dec 2007, 19:08

[quote="bau.bau"]Unde bateti d`le adi cu "miorita" asta?[/quote]

Miorita, luata drept lait motiv al transhumantei, puternic metaforizata si devenita in contemporaneitate un model national al migratiei politice la moda pentru unii "demolati" pe seturi de criterii, a erijat intr-o "muioritza" transparenta adresata derect unei natiuni care s-a saturat de atata prostitutie in gashca. Prostitutie cu iz politic. Pe banii nostri! Am insa, o intrebare: noi nu f---m nimic?
A doua-ntrebare: io cu cine votez...coane?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Dec 2007, 19:27

Am insa, o intrebare: noi nu f---m nimic?
Parca te lasasei de fumat... :lol: :lol: :lol:

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 16 Dec 2007, 21:36

Puiu.BZ scrie:
bau.bau scrie:Unde bateti d`le adi cu "miorita" asta?
Miorita, luata drept lait motiv al transhumantei, puternic metaforizata si devenita in contemporaneitate un model national al migratiei politice la moda pentru unii "demolati" pe seturi de criterii, a erijat intr-o "muioritza" transparenta adresata derect unei natiuni care s-a saturat de atata prostitutie in gashca. Prostitutie cu iz politic. Pe banii nostri! Am insa, o intrebare: noi nu f---m nimic?
A doua-ntrebare: io cu cine votez...coane?
Felicitari d`le Puiu pt rasp,a fost atat de complex ca eu nu am inteles nimic.Si nu e vina d`voastra ca sunt eu putin mai in urma(greoi).Oricum,impresionant si foarte placut cititului. :lol:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 16 Dec 2007, 22:02

[quote="dan bobei"][quote]Am insa, o intrebare: noi nu f---m nimic? [/quote]

Parca te lasasei de fumat... :lol: :lol: :lol:[/quote]

Fu tare asta!...ete...m-am luat iara...de necaz...

Sa fiti iubiti si sa va bucurati de viata!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Dec 2007, 22:16

La fel ! :wink:

Scrie răspuns