ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Iun 2008, 18:45

haideti mai nu fiti rai... in Elvetia am avut o poveste frumoasa... un geppeto si freo 20 de pinochio...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iun 2008, 00:09

Stati mah calm , exista si teoria conspiratiei :lol: , nu se poate event sportiv fara asa ceva :lol:
Umbla vorba ca anumite echipe , printre care si Olanda :wink: , vazind cum se aranjeaza treburile pe la mansarda , in speta faptu ca Austria , Elvetia plus Grecia au sa fie intr-o urna , si banuind o ipotetica grupa a mortii , au jucat clasificarile in consecinta . Nimeni dintre barosani nu prea se inghesuia la primu loc in grupa , exista banuiala ca unii au jucat in asa fel incit sa adune minimu coeficient uefa , in speranta sa ocoleasca o problema in grupe .
Daca va uitati la clasificari , la fosta noastra grupa , si tineti cont de faptu ca am pictat un 2-2 cu bulgarii acasa , si se tine cont de teoria conspiratiei , ar trebui sa zicem mersi Olandei si faptului ca am avut bulan in cea ce priveste ordinea in care s-au desfasurat ostilitatile in grupe , daca la ora la care Olanda trebuia sa-si faca punctele care sa o tina in viata se intilneau cu noi si nu cu bulgarii , pleaca domnu castravete ceafa lata la CE .
Deci daca se ia in considerare astea de mai sus , trebe inventat un cuvint mai mult decit penibil , mai ales pentru cuvintarile lui Piturca , alea in care zicea ca la o adica , cum o cistigat Grecia putem si noi , mare scofala :lol: , cind de fapt , dintr-un capriciu al sortii ( credeti ca-i bateam pe bulgarii la ei acasa dupa 2-2 din tara ? , intr-un meci cu miza !, in cazu in care Olanda juca star trecku asta de-l joaca acuma in calificari , si bateau in toate meciurile)) , am ajuns si noi la CE 2008 . Unde , Olanda ne-a mai dat o sansa . Perfizi olandezi , mai bine ne bagau un 6-0 , poate cu bataia in doze suficiente ne mai trezim si noi , altcumva nu vad cum :lol:

Nu tre insa sa va infierbintati , asta nu-i decit o teorie ( citita de mine in presa straineza ) , chiar daca ii a conspiratiei :lol: :lol:

Nu stiu cit de penibil se simte Chivu , dupa porumbelu ala cu "generatia de aur cu fund in poarta" , ii drept ca o trecut ceva timp de atunci :lol: . Pacat de el ( manager de **** , cunoscator de habar nu am ce ) ca o mers la Inter , de acolo no o iesit nimeni bine , ii un fel de cimitir al jucatorilor , au intrat o gramada buni acolo si au ajuns ....cam niste ratati ( ultimu Adriano , brazilianu ) . Sper sa faca ceva Mou , the special one :lol: :lol: , poate cu un pic de noroc ajunge la alt club ( si manageru lui mai baga un ban in buzunar ) si se reface , inca ii tinar :lol:

Urmeaza clasificari la mondial , alta distractie :lol: .

Fir Intins!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Iun 2008, 16:22

Dica parca doarme, Mutu are toane, Contra are treaba Tot cade prin iarba, Banel tot alearga Mingea s-o culeaga, Si face marcaj La kilometraj, Iar bietul Piturca E satul de turca, Schimba disperat Dar s-a terminat! Meciul s-a sfârsit, Rau ne-au umilit, Jucând cu rezerve Iar noi cu conserve. Vor veni în tara, Pentru a câta oara? Spunând raspicat: IARASI AM RATAT! :wallbash: :headbash: :datz: :censored: :cry:
p.s. cred ca se poate inchide topicu. Prea ne-am facut sange rau cu CE

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 20 Iun 2008, 19:02

...si o analiza interesanta asupra natzionalei familiei Becali scrisa de "unul dintre noi":
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... 37;2725827

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Iun 2008, 00:03

Nu stiu ce naiba minca turcii ...da le functioneaza :shock: . Ii a treia oara cind intorc un rezultat , asta chiar la limite a :shock: . Ce o avea antrenoru Croatiei acuma in cap , ca aveau meciu in mina pina la sec. 58 de la prelungirea prelungirilor :shock: , stiind ca in semi urma sa-i intilneasca pe nemti pe care i-au batut odata .

Fir Intins !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Iun 2008, 07:54

pai turcii or crezut pana in ultima clipa in sansa lor si uite ca au reusit.
cinste lor :P

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Iun 2008, 09:33

La nationala, si nu numai, firmele de impresariat decid din umbra cine joaca si poate si cine antreneaza.
Daca am elimina influenta nefasta a Becalilor , am vedea alt film.
Decat obositii aia,Petre-Codrae-Chivu-contra- si altii, mai bine aduci de 25 de ani si vezi ce iese.
Si ca sistem de joc, pai noi jucam combinativ, astia numai cu pae lungi.. aiurea.

Eu zic ca daca pun un antrenor strain, care sa nu cunoasca Romania deloc , ar face o echipa pentru performanta.

Ete la Poli, poti sa ai talent cu carul, cine nu pune osu' isi cauta alta echipa .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 21 Iun 2008, 10:15

Ete la Poli, poti sa ai talent cu carul, cine nu pune osu' isi cauta alta echipa .
asa faceti de cativa ani si de fiecare data terminati campionatu pe locurile 5-6

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Iun 2008, 10:32

tali scrie:
asa faceti de cativa ani si de fiecare data terminati campionatu pe locurile 5-6
In primul rand esti pe langa subiect. Aici se vorbea despre CE iar eu dadeam un exemplu de profesionalism.

In al doileqa rand nu esti deloc obiectiv .
Fara BUTOANE si alte mijloace specifice , prin care s-au luat aproape 90% din titluri din 1950 incoa , noi suntem multumiti dasteptule .

Daca va simtiti mai buni, atunci va lasam voua butoanele si alte marsavii precum si primele locuri !
Ce vrei tu sa insinuezi miroase a logica de cocalari si suna cam asa : "nu conteaza cum mi-am "produs" mertzanul si haurul conteaza ca eu il am mancahtziash si tu nu fraiere " .

Nu-mi replica , ca nu ma cobor in a polemiza cu cineva ce gandeste manelistico-cocalar.

Asa ca , bucura-te in saracia ta cu titluri furate, cumparate ,manarite samd.

Asta va place , asta sa aveti !

Pentru Tali si altii ce gandesc ca el va recomand cu caldura : www.cocalari.com !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Iun 2008, 10:38

@mugur
nu trebuia sa te aprinzi in halul asta. Tu dadeai un exemplu cu poli si elk ti-a aratat partea cealalta a exemplului tau.
si da aici discutam despre CE nu ne rafuim din cauza simpatiilor pt o echipa sau alta.
vorbeam despre evolutia/dezastrul Romaniei la ce

Scrie răspuns