ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Iun 2008, 10:12

Ionut the carp scrie:
Fario_nebunu scrie:Turcia-Rusia, ar fi cea mai extravaganta finala din cele posibile! Si sa bata iar turcii in ultimele 4 minute, sa intoarca scorul de la 1-2 la 3-2, sa se frece la ochi rusii sa vada daca e real. Dar uite ca asta arata ca si Romania ar fi putut - o Romanie cu Bratu, Danciulescu, de ce nu si Trica, oameni combativi, cu spirit de invingatori, nu vedete hollywoodiene gen Mutu si Chivu!

(te cam racaie ca esti dinamovist :lol: );
Ioane, Fario e stelist 100% :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Iun 2008, 11:51

Sorin scrie:
Germania - Rusia e finala
Sper si eu sa bata rusii , chiar si turci ( da cam greu , prea au avut bulan in trei partide consecutive ) . In primu meci din grupe Rusia o pierdut 4-1 cu Spania , de aia voiam si eu sa se repete meciu :lol:

Fir Intins!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 23 Iun 2008, 12:31

stiti ce mi-e ciuda?
ca ai nostri (jucatori, staff tehnic+administrativ) nu au crezut ca au sanse de a trece de grupe si s-au comportant in consecinta :cry: Adica au fost sub orice limita. Si ma refer in special la prima repriza din meciul cu olanada. Pur si simplu nu au fost in stare sa marcheze :cry:
in finala as vrea sa-i vad pe turci sau rusi :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Iun 2008, 01:48

Daca trec si de nemti turcii , ii minune de minune :lol: . citeam azi ca pe ntru meci turcii au doar 12 jucatori de cimp disponibili ( restu raniti sau admonestati - Nihat ii ranit , pierde CE de tot oricum , cel putin asa zice presa de specialitate ) . Fatih Terim exerseaza cu al treilea portar pe post de atacant :lol: . Daca-i bat asa pe nemti Pitzi al nostru ar putea uita de fotbal pentru restu vietii , insa ar fi prea de tot :lol:

Fir Intins!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Iun 2008, 12:04

SF scrie:Daca trec si de nemti turcii , ii minune de minune :lol: . citeam azi ca pe ntru meci turcii au doar 12 jucatori de cimp disponibili ( restu raniti sau admonestati - Nihat ii ranit , pierde CE de tot oricum , cel putin asa zice presa de specialitate ) . Fatih Terim exerseaza cu al treilea portar pe post de atacant :lol: . Daca-i bat asa pe nemti Pitzi al nostru ar putea uita de fotbal pentru restu vietii , insa ar fi prea de tot :lol:

Fir Intins!!!
Hahaha, pe bune, daca bat turcii pe nemti cu echipa asta improvizata, chiar si la penalti-uri, cred ca Pitzi da in depresie, Mutu se reapuca sa prizeze cocaina, Banel se albeste la fatza fara Ariel si dupa aceea fac cu totii o formatie de....rock alternativ! Chiar ca se vor lasa de meserie!
Deci ne trebuie la nationala neaparat antrenor olandez si macar 1-2 turci naturalizati! :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Iun 2008, 12:07

Adi_ scrie:Fario, dupa avatarul tau as fi zis ca tii cu mama Rusia :D
Nu tin cu Rusia, desi imi place cum joaca. Decat sa ia Germania cupa mai bine Rusia sau Turcia. Sa fie altii, nu tot aia consacrati!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Iun 2008, 12:44

...dar de spanioli nu a-tzi uitat si astia pot sa castige inpotriva rusiei ca au singe de cochistadori si nu se lasa pana nu pun taurul in bot :lol: si dupa meciul cu italia au c-am prins aripi :wink:

bomba ar fi spania-turcia in finala :P

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Iun 2008, 15:08

Uitati stire de azi in presa:
"nii stau la baza unui nou scandal care dinamiteaza atmosfera la nationala de fotbal a Romaniei. Jucatorii se considera nedreptatiti de suma primita pentru participarea la Europene - aproximativ 6.000 de euro -, dar si pentru ca au fost pusi sa-si plateasca singuri racoritoarele consumate la antrenamente!

Scandalul izbucnit in vestiarul tricolorilor dupa necalificarea Romaniei in „sferturile“ Europenelor este departe de a se fi incheiat. Dupa revenirea in tara, fotbalistii si-au mutat tirul spre FRF. Conform unor surse credibile din anturajul primei reprezentative, jucatorii sunt suparati mai ales pe Ionut Lupescu, fiindca au luat mai putini bani decat li se promisese.

Pentru remizele cu Franta si cu Italia, tricolorii au primit doar 6.000 de euro. In aceasta suma s-ar include si diurna. „Fiul meu este foarte suparat. Cei de la federatie si-au batut joc de acesti baieti. Le-au dat 6.000 de euro pentru meciurile jucate la turneul final. Au avut diurna de 100 de euro! Asta-i suma de jucator al echipei nationale? Fiul meu mi-a zis: «Ia, mama, banii, ca astia sunt toti, si cumpara-i ceva bunicii!». Cu acesti bani, i-am mobilat casa mamei mele de 80 de ani. Atat m-a costat mobila: fix 6.000 de euro pentru trei camere“, dezvaluie, pentru EVZ, mama unui fotbalist titular la nationala Romaniei, care a dorit sa isi pastreze anonimatul."

Oare ce ar fi de zis? Materialism josnic? Mentalitate de cersetor? Adica cine sa le plateasca racoritoarele? Eu, voi, statul roman? Pai eu cand beau un suc in pauza la serviciu mi-l da cineva gratis? Si ceu au cei 6000 euro? E chiar asa suma de nimic? Eu ii castig in 10 luni....iar ei dupa doua egaluri si o infrtangere....aici se observa adevarata fata a echipei nationale,noi dam bani sa mergem sa ii vedem in austria si elvetia iar ei in loc sa joace,sa fim mandri de echipa nationala se intrec care alearga mai mult de 12 km,care i-a mai multi bani,care face pe victima mai bine,si tot asa...dar in nici un caz nu se concentreaza asupra meciului...pacat
Ce sa mai zica intelectualii (profi, doctori simpli, ingineri) care castiga 6000 euro in 2 ani? Oare si ei se plang ca vadanele satului? Mi se pare rusinos.... :evil:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Iun 2008, 16:09

Pai daca ei considera ca meritau mai mult de 6000 de euro pt cum au jucat, sa le fie rusine. Pt cum au jucat ar trebui sa-si plateasca ei toate cheltuielile, nu numai sucul. Ar trebuii sa fie mandri ca au jucat la nationala, cand altii care ar fi meritat sa ajunga acolo au ramas acasa.
Ce fraieri suntem cand visam la performanta si ei viseaza la bani, bani pe care pana la urma tot noi ii platim. In loc sa taca ca au fost de toata jena, ei cer bani mai multi.
Chiar asa au ajuns? Materialisti convinsi :cry:
RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINEeeeeeeeeeeeeeee!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Iun 2008, 14:58

ed scrie:.. ca au singe de cochistadori si nu se lasa pana nu pun taurul in bot :lol:
Ce conchistadori :lol: :lol: , ca i-o varzalit pe indienii aia sudamericani , ca aia cind o vazut un cal o luat-o la fuga :lol: :lol: , si sefu de pe acolo i-o primit ca oaspeti si ei o facut lovitura de palat ,dupa care , mai tirziu ii faceu oricare pe zona :lol:, including portughezii :lol: . Englezii in speta , in Europa le-au tras-o la greu , Marea Armada s-o pierdut inainte de intra in lupta de-a binelea , Nelson suferea de rau de mare , motiv pentru care baga alcool la greu , era grogy tot timpu , adica beat , de aia avea victorii asa fabuloase , ca statea cu pistolu intr-o mina , daca era cazu isi impusca personalu daca nu voiau sa intre in lupta, si in cealalta mina avea alcool :lol: Cam asta cu bravii conquistadori .
Daca inscrie Rusia prima ar fi beton :lol: , in 90% din situatii au tendinzta sa faca rapidos in nadragi :lol: , nu zic ca nu poate cadea de data asta restu de 10% :lol:

Spaniolii au cistigat un CE , insa pe vremea aia treburile nu erau deloc clare , erau tari care nu participasera pentru ca se considera ca nu exista :shock: un CE , singuru care exista era WC , se jucau meciuri tur-retur , intre cei care voiau sa participe ( RFG de ex. au considerat ca nu exista un CE , si nu au participat ) , s-au jucat doar semifinalele si finala in Spania , iar cockeri :lol: au cistigat la ei acasa . Cine stie cum o fost arbitraju :lol: Halal conquistadori :lol:
Cu alte cuvinte , nu se pune :lol: , deci is motivati , si se vad aproape de titlu. Oricum , acuma is bucurosi , aveau un fel de frustrare generale ca tot timpu ramin prin sferturi :lol:
Mi-ar placea sa cistige Rusia , insa nu vad nici un favorit clar , chiar daca spaniolii au batut cu 4-1 in prima faza .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns