ROMANAI la CE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
Adevarat SF, spaniolii erau conquistdori mai mult prin budoarele senioritelor.
Pe campul de lupta faceau in nadragi. Prin America de sud au avut avantajul ca localnicii ii vedeau ca pe stramosii lor albi, si ca aveau superioritatea armelor de foc.
La fotbal, .... slabutz, eu am vazut si campionatul din Spania din 1982, si pot spune ca cu toata silinta arbitrilor au fost jenanti.
Bine, noi vorbima acum dar sa nu uitam ca pana si Rusia pe care am batut-o in amical e peste nationala noastra acum.
preferinta mea e :...
Nu conteaza, oricum va castiga o echgipa ce nu-mi place de ea .
Cum puii mei iar a ratat etern olanda si croatia nu ma prind.
Mai ales Olanda, care practica un fotbal de luat notitze.
Pe campul de lupta faceau in nadragi. Prin America de sud au avut avantajul ca localnicii ii vedeau ca pe stramosii lor albi, si ca aveau superioritatea armelor de foc.
La fotbal, .... slabutz, eu am vazut si campionatul din Spania din 1982, si pot spune ca cu toata silinta arbitrilor au fost jenanti.
Bine, noi vorbima acum dar sa nu uitam ca pana si Rusia pe care am batut-o in amical e peste nationala noastra acum.
Nu conteaza, oricum va castiga o echgipa ce nu-mi place de ea .
Cum puii mei iar a ratat etern olanda si croatia nu ma prind.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Mugurstefan scrie:Adevarat SF, spaniolii erau conquistdori mai mult prin budoarele senioritelor.
Iar la Campionatula sta au inceput vijelios si au cam pierdut o viteza.,
Nu conteaza, oricum va castiga o echipa ce nu-mi place de ea .
Cum puii mei iar a ratat etern olanda nu ma prind.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
or fi ceva butoane si la CE
in sensul ca unele echipe sa se dea deoparte sa iasa altele in fata si cineva care pariaza bani multi pe fundal sa castige
mai sti ca ai nostri nu or fi pariat pe olanda la meciu cu noi, sau ca au pariat ca nu ies din grupe desi aveau cea mai mare sansa inainte de ultimul meci sa treaca in optimi 

- Mugurstefan
- veteran
daca te referilaintreruperi, sa stii ca nu sunt neaparat din vina ei.BygDaddy scrie:in alta ordine de idei: doresc sa multumesc pe aceasta cale televiziuni nationale care a reusit sa faca "ceva" in meciul de asta seara.
Pot pleca chiar de la elvetieni.... fara vrajeala.
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Vorbeam de ala din 64Mugurstefan scrie: La fotbal, .... slabutz, eu am vazut si campionatul din Spania din 1982, si pot spune ca cu toata silinta arbitrilor au fost jenanti..

Fir Intins!!!
-
- veteran
Bai sa fie! Ce portari de kkt si la nemti si la turci. Macar Rustu are scuze ca e mai batran si cu mai putine meciuri la activ la echipa de club. Neamtul ala in schimb e...patetic. Pe mana lui o sa piarda cu Spania sau rusia. In rest, cinste turcilor ca au rezistat 90 de minute! Pai noi nu cred ca faceam 2-3 cu Germania, poate 1-4! Si turcii au avut echipa improvizata...Bizar ca nemtii au fost atat de pasivi, au cedat mijlocul, au fost inerti si pareau speriati. Or ei erau favoritii, nu? 

Nu am vazut meciu
, cum turcii mergeau cu efective compuse din rezerve mi-am zis ca-i mai bine sa bag un peste , dupa aia unu care asculta radio mi-o zis ca-i 2-2 am ...stat pe ginduri , string sau nu , daca ma misc rapid apuc ultimele 10 min. din prelungiri
, dupa aia o bagat nemtii golu victoriei . Oricum , bravo lor , au luptat ca niste pitbulli in tot campionatu .
Fir Intins!!!

Fir Intins!!!
nu am vazut decat prima repriza. Am adormit la pauza
Cred ca piturca ar putea sa le predea jucatorilor lectii despre determinare si dorinta de joc vazuta la ambele echipe.
Oare cum se simt jucatorii echipei nationale a Romaniei sa vada ca toate cele patru semifinaliste au fost batute de catre ei in ultima perioada? Tot ei fac pe nemultumitii?? Mai bine s-ar da cu capetele de pereti
la acest turneu final, eu cred ca a scazut cota majoritatii jucatorilor romani in urma e(in)volutiilor lor. Doar la Lobont poate a crescut cu ceva. In rest....

Cred ca piturca ar putea sa le predea jucatorilor lectii despre determinare si dorinta de joc vazuta la ambele echipe.
Oare cum se simt jucatorii echipei nationale a Romaniei sa vada ca toate cele patru semifinaliste au fost batute de catre ei in ultima perioada? Tot ei fac pe nemultumitii?? Mai bine s-ar da cu capetele de pereti

la acest turneu final, eu cred ca a scazut cota majoritatii jucatorilor romani in urma e(in)volutiilor lor. Doar la Lobont poate a crescut cu ceva. In rest....
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k