ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Iun 2008, 22:37

Sa va arat partea buna a lucrurilor :!:

De acum putem sa ne intoarcem la discutiile noastre obisnuite despre lansete, fire, avati si salai; cu un chivu care a stricat 7-8 pase, mutu care da pe langa minge....asta e!

Eu sunt impacat, voi urmari olanda cu interes si sper sa ia titlul european.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Iun 2008, 22:52

si bineinteles este pt a enspe miliona oara cand imi promit ca nu o sa ma mai uit la aceasta echipa a noastra!!!! iar alte 2-3 turnee finale ratate ca astia o sa isi planga de mila. sper sa nu il "ejaculeze" pe Piti ca saracu nu are nici o vina.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Iun 2008, 22:53

cel mai tare m-au enervat comentatorii....
apoi ai nostri ca pietrele..sareau mingile din ei ca din manta mesei de biliard....nimic nu le-a iesit, pase dintr-o bucata fara sa vada cui dau pasele...asa joc slab n-am vazut demult la nationala :evil:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Iun 2008, 23:01

Sincer, as fi putut jura ca in prima repriza Olanda nu a vrut sa o bage in poarta... Dar cand tu nu vrei sa o bagi in poarta lor...ce sa faca bietii olandezi...?
Imi pare rau ca Piturca a avut ochelari de cal in seara asta si nu a vazut ca la mijloc Cocis a fost zero barat, ca Marius Nicolae a facut incalzire doar cat a stat in teren, ca nu a mers mai nimic. Dica trebuia introdus ceva mai repede poate se schimba ceva.
PS. Se pare ca Mutu este jucator exponential pana la urma..te poate ridica, la fel cum te poate si ingropa.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 17 Iun 2008, 23:02

No...nu au stiut sa profite de sansa care au avut-o cu Italia.... Mi-e rau... Macar inchideti topicul va rog..... :(

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Iun 2008, 23:32

dupa primele 20de minute am avut impresia ca o sa ii batem sigur, asta pt ca si olandezii au pierdut o gramada de pase...atuci era momentul sa fim mai ofensivi dar nu s-a intamplat...
mutu nu a avut cu cine juca in fata, mai toti erau la mijloc...mi s-a parut singuru care s-a vazut pe teren in partida asta...

pacat de marica ca n-a putut sa joace...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Iun 2008, 01:36

Is curios pina unde ajung italienii , spaniolii cind aud de italieni ii ia cu ameteala , deja fac pe ei :lol:
Cea mai tare faza ar fi sa ajunga inca odata italienii cu olandezii , si sa-i bata italienii :lol: :lol:
Oricum , olandezii o mai fost spectaculosi si in alte europene , si dupa aia s-au calmat .

Fir Intins!!!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 18 Iun 2008, 07:39

Concluzia mea, am fost penibili, ne conduceau cu 1-0 si noi ne aparam cu toate ca trebuia sa castigam.
Nu am avut nici o faza periculoasa in repriza a doua , la cum s-a jucat nici nu meritam sa iesim din grupe ,
Jenant!!!! :cry:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Iun 2008, 07:40

pacat ca am suferit atat. spre final mutu dadea impresia ca nu mai poate respira. Cate degajari bune a avut lobont? Ca de alea aiurea a avut o gramada. Nu pot remarca pozitiv vre-un jucator de la noi. Eventual bratu, care a ramas acasa :evil:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Iun 2008, 07:44

da' de chivu ce ziceti?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns