ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 11 Iun 2008, 09:37

luci_t scrie:@ cucu ionel
cand am zis ca o sa joace si ro si nl in dorul lelii m-am referit la un rezultat de egalitate :lol:
Greu sa scoti din roman vocatia catre mishmashuri,blaturi, ciubuc si alte foloase necuvenite .

"Valoarea si Onoarea "?? ..scartz , mofturi dom'le,
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Iun 2008, 10:16

Mugurstefan scrie:Cu Italia va fi simplu.

II facem psihic. :wink:

Nu apuca ei sa scape singuri cu pisica.
vor avea surpriza vietii lor cand ii vor vedea inghesuiti pe linia portii pe rat chivu radoi contra tamas goian , care il vor tine pe umeri pe banel :roll: :roll:
dar daca baga autobuzul in poarta ar fi bine sa-i demonteze rotile si sa-l dea jos de pe butuci :lol: ca de baga mingea printre roti am pus-o de mamaliga :wink: si vorba aia: mamaliga mananci mamaliga esti :roll:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Iun 2008, 10:25

Mugurstefan scrie: Greu sa scoti din roman vocatia catre mishmashuri,blaturi, ciubuc si alte foloase necuvenite .

"Valoarea si Onoarea "?? ..scartz , mofturi dom'le,
Stai linistit ca nici olandezii nu-s cu mult mai buni decat noi, doar ca ei fac manevre cand se merita. Nu se manjesc pt orice. Si daca ei sunt calificati cand joaca cu noi sunt aproape sigur ca nu o sa forteze prea tare si o sa incerce sa se menajeze pt meciurile urmatoare. Acum ei se gandesc la CE
Am prieteni olandezi si stiu ce vorbesc :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Iun 2008, 11:21

ROOOOOMAAANIIIAAAAAAAA!!!!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Iun 2008, 11:47

Stai mah ca mai este pin la meci , pastreaza-ti fortele :)
Evident ca nu ar fi rau sa-i batem :shock: :lol: :shock: , dar m-as bucura foarte mult si la un egal :D Aparare si iar aparare .
Rusii au incercat sa joace frumos contra spanioli si s-a vazut rezultatu , le-ar fi convenit acuma un punct , da-i tirziu :)

Is foarte curios ce o sa schimbe Franta , Domenech zice ( sa vedem daca si face :lol: ) vreo patru schimbari pe pozitii si o sa joace nustiucum cica :) , poate le mai iese un kitsch :lol: , si zic bye-bye in prima faza ca in Japonia , oricum is aproape de casa , is la doi pasi , la o adica se pot intoarce si pe jos , sau cu autostopu :lol:

Fir Intins!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Iun 2008, 11:52

ROOOOOOOOOMAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bere:

diseara sunt invitat de niste parteneri de lucru de-ai sotiei :!: intr-un pub sa urmarim prestatia nationalei: ROOOOOOOOMAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

faza e ca maine la 10 tre sa fiu la munca iar de la 13 o rad spre Giurgiu, la Dunare de pe mal sau din barca... adica am treaba si am nevoie de energie, daca batem sa vezi cu ce placere si desfatare vom urmari Olanda-Franta, daca nu...sper sa pot sa ma tarasc maine pana la munca... :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Iun 2008, 12:00

imi doresc sa incerce sa joace la victorie. Daca ne aparam si luam un gol in ultimu minut (ca avem obiceiul asta) s-a dus totul.
In grupa asta trebuie luptat din greu. Ca e italia umilita de franta... egal Si daca bateau franta tot ar fi incercat sa ne umileasca ca deh, is satui de noi in peninsula
Doar jucatorii nostri is singurul pericol pt echipa romaniei. Sa speram ca nu-si fac clipe grele singuri pe teren
HAAAAI ROMANIAAAAAA!!!!!!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Iun 2008, 12:05

hai ca SE POATE!!!

ROOOOOOOOMMMMMMMMMAAAAAAANIIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!! :bere:

daca invingem promit sa beau o bere!!! ultima gura de bere am luat-o acu' 2 ani si ceva pt simplu motiv ca nu suport alcoolul si ma imbat la mare viteza o bere de 0,33ml pune probleme serioase celor 95k ale mele :oops:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Iun 2008, 12:20

ovidiu scrie:hai ca SE POATE!!!

ROOOOOOOOMMMMMMMMMAAAAAAANIIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!! :bere:

daca invingem promit sa beau o bere!!! ultima gura de bere am luat-o acu' 2 ani si ceva pt simplu motiv ca nu suport alcoolul si ma imbat la mare viteza o bere de 0,33ml pune probleme serioase celor 95k ale mele :oops:
In afara de un pahar de vin asa la cateva luni nu mai beau nimic. Dar ca sa nu bei singur :lol: daca bat ai nostri :lol: desfac sticla aia de merlot de minis care are cel putin varsta mea (31). E cu eticheta aia veche de pe vremea lu ceasca si costa 24lei :twisted:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Iun 2008, 20:00

ei baieti, va placut echipa italiei ? :D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns