Super-meci italia-olanda, inca doua rezultate de 0-0 si mergem mai departe...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
e adevarat ca Radoi nu a facut mare lucru, dar Nicolita a fost printre cei mai buni romani de pe teren. Si nu uita ca a alergat conform statisticilor peste 12kmdan bobei scrie:Apropos, ce cauta Radoi si Nicolita la nationala? Primu nu a jucat la propriu, al doilea la figurat, ideea e aceeasi. Stelist pana in vaduva oaselor e antrenoru asta de 2 lei... Plus atacantu lu peste care s-a "lansat" la Rapid. Hai sa fim seriosi, Piturca e un antrenor slab, a demonstrat ca nu poate fii obiectiv in alcatuirea echipei. Norocul lui ca nu au jucat francezii. Acum o sa ziceti ca, vezi doamne, ce rezultat bun a scos. Kkt, sa fim seriosi...
HE HE , mie imi place de Piturca ca e barbugiu.todi scrie: w/e, dupa ce'am vazut olanda - italia nu pricep sub nici o forma cum am iesit in fata in campania de calificare. sa mor...
Nu te mai chinui Todi , daca te intorci putin in timp o sa-ti amintesti ca atunci cind s-o jucat Olanda -Romania buna parte din olandezi erau prinsi in Champions sau campionate din diferite tari si nu au ajuns chiar in forma , unii accidentati , cei mai periculosi din meciu de ieri nu au prins meciu ala , de la care oricum o trecut vremetodi scrie:
w/e, dupa ce'am vazut olanda - italia nu pricep sub nici o forma cum am iesit in fata in campania de calificare. sa mor...