ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Iun 2008, 22:09

Cu putin noroc, echipa Romaniei va trece de grupe cu 0-0, si poate castigam si finala CE cu 0-0.

Super-meci italia-olanda, inca doua rezultate de 0-0 si mergem mai departe... :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iun 2008, 08:21

dan bobei scrie:Apropos, ce cauta Radoi si Nicolita la nationala? Primu nu a jucat la propriu, al doilea la figurat, ideea e aceeasi. Stelist pana in vaduva oaselor e antrenoru asta de 2 lei... Plus atacantu lu peste care s-a "lansat" la Rapid. Hai sa fim seriosi, Piturca e un antrenor slab, a demonstrat ca nu poate fii obiectiv in alcatuirea echipei. Norocul lui ca nu au jucat francezii. Acum o sa ziceti ca, vezi doamne, ce rezultat bun a scos. Kkt, sa fim seriosi...
e adevarat ca Radoi nu a facut mare lucru, dar Nicolita a fost printre cei mai buni romani de pe teren. Si nu uita ca a alergat conform statisticilor peste 12km :lol:
off topic: am impresia ca e postarea unui fan dinamovist :twisted:
ovidiu, o sa castigam finala CE cu 0-0 dupa loviturile de departajare :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Iun 2008, 08:57

adevarat, alerga Nicolita ca apucatu'. Doar ca imi crestea pulsul cand se apropia de poarta noastra. :D
near the beer

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 10 Iun 2008, 08:58

Asa e, numa ca si calu alearga, da nu da lapte! Sa mearga la atletism, are mai multe sanse. Am vazut aseara cea mai proasta executie a ceea ce s-a dorit a fii "bicicleta". Asa e, sunt fan dinamovist, tocmai de-aia echipa se numeste Romania, si nu "Steaua 2". Ma rog, nu trebe sa gandim la fel, erau jucatori mai buni care au stat acasa, si asta pt ca nu joaca la Steaua!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 10 Iun 2008, 09:30

@dan bobei, eu sunt total de acord cu tine si nici macar nu sunt dinamovist. piturca e omul conjuncturilor favorabile si trebuia sa ramana la barbut. cei ce l'au numit au uitat de CE de tineret, calificarea aproape ratata cu portugalia in grupa etc.

w/e, dupa ce'am vazut olanda - italia nu pricep sub nici o forma cum am iesit in fata in campania de calificare. sa mor...

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 10 Iun 2008, 10:19

Mai oameni buni voi nu inteleg ce meci ati vazut voi :?: :!: :roll:
Romania a jucat perfect pt ce si-a propus si anume un egal iar piturca chiar dac nu il suport personal este cel mai bun antrenor la ora actuala pt ca a reusit calificarea la CE. Iarasi trebuie sa va contrazic, mie banel mi s-a parut unul dintre cei mai slabi jucatori ai meciului iar radoi unul dintre cei mai buni, ganditi-va ca francezii n-au avut nici o ocazie pe axul central ci actiunile lor alea 2-3 care le-au avut au plecat de pe flancuri si mai ales de pe dreapta partea lu' tiganu. Inafara de alergat tiganu nu mai stie nimic, nici sa preia, nici sa suteze, nici macar sa faca lucrul care l-a consacrat la steaua acela de a pune centrari de calitate. Fac pariu cu voi ca aceeasi tactica va fi aplicata de piturca si in meciul contra olandei, iar in meciul cu italia o sa atacam o sa vedeti :wink:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 10 Iun 2008, 10:25

Bratu e cu 2 clase peste Daniel Niculae si totusi a fost lasat acasa !
Ma mir cum de nu l-a bagat Piturca pe Fl. Petre, ca doar se stie ca e "copilul lui " . N-am inteles schimbarile lui Piturca, oricum cu 8 fundasi nu ai cum sa dai gol ! :twisted:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Iun 2008, 11:50

todi scrie: w/e, dupa ce'am vazut olanda - italia nu pricep sub nici o forma cum am iesit in fata in campania de calificare. sa mor...
HE HE , mie imi place de Piturca ca e barbugiu.
Dar cred ca face si com,isioane mafiei fotbalului.
Ce sa-i faci...pana la urma sistemul merge si nu l-am inventat noi.

Cu privire la cum am iesit noi in fata, pai n-ai vazut destule campionate fie europene fie mondiale .

In 1982, Italia s-a calificat in grupe cu un egal cu Polonia scos la mare bulan.
In toate cele 3 partide Italia a aratat ca nu-i iese nimic, a dat niste goluri la plesneala si a avut norocul ca se relaxau adversarii si ratau mult.Polonia arata ca un cal de curse pur sange arab..iar italia ca un magar de Teleorman

Nimeni, nici cel mai optimist italian nu credea ca Italia mai poate sa iasa macar onorabil din campionat.

Pentru cei care nu ati vazut acel campionat, ( eu l-am vazut la sarbi, dar era si la bulgari ) recomand cronicile lui Ioan Chirila prin vreo carte de-a lui.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Iun 2008, 11:51

todi scrie:
w/e, dupa ce'am vazut olanda - italia nu pricep sub nici o forma cum am iesit in fata in campania de calificare. sa mor...
Nu te mai chinui Todi , daca te intorci putin in timp o sa-ti amintesti ca atunci cind s-o jucat Olanda -Romania buna parte din olandezi erau prinsi in Champions sau campionate din diferite tari si nu au ajuns chiar in forma , unii accidentati , cei mai periculosi din meciu de ieri nu au prins meciu ala , de la care oricum o trecut vreme :wink: .
Romania-Olanda s-o jucat pe un teren care semana cu o guma de mestecat , foarte propice pentru un joc ca ala practicat ieri de Olanda :lol:
Ca fapt divers , in cea ce priveste controlu pe balon , la nivel personal , nu cred ca au ce invidia nimeni pe olandezi , ca natie . Amintiti-va de Cruyff , Van Basten , Kluivert , Bergkamp , si vedeti pe Van Nistelroy asta , io zic ca controleaza destul de bine :) .

Fir Intins!!!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Iun 2008, 11:56

a, si sa adaug, de ce am amintit cazul de mai sus.
Italia campioana mondiala la fotbal in 1982.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns