ROMANAI la CE

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Iun 2008, 08:04

Ce sa mai zic si de chivu? A fost in nota echipei... de la slab spre penibil. Daca olandezii fortau ne puteau umili si pe noi. In prima repriza daca dadeau totul din ei poate ar fi marcat ai nostri si altfel ar fi stat treaba. Si cand ma gandesc ca unii jucatori "visau" o finala de campionat european
Dar asta este situatia. Nu au putut/vrut mai mult :cry:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 18 Iun 2008, 08:33

PE NI BILI !! IM-PO-TENTI !!
Cel mai penibil meci pe care l-am vazut la nationala Romaniei
acum ne permitem un antrenor strain fara fixuri si dator sa bage in teren ce vor mafiotii impresari..
E timpul pentro o schimbare la nationala.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 18 Iun 2008, 09:20

luci_t scrie:pacat ca am suferit atat. spre final mutu dadea impresia ca nu mai poate respira. Cate degajari bune a avut lobont? Ca de alea aiurea a avut o gramada. Nu pot remarca pozitiv vre-un jucator de la noi. Eventual bratu, care a ramas acasa :evil:
Contra

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iun 2008, 10:04

Prin aceasta victorie,Olanda a ratat campionatul...Italia o sa-i rada data viitoare.Iar noi nu ne-am depasit conditia de popor umil obisnuit sa o ia pe la spate de la toti.Rusine :!:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iun 2008, 10:17

RUSINE MAXIMA
UMILITOR
nu ca nu ne-am calificat ci cum am putut juca............
s-au dat olandezii la o parte si na-m fost in stare sa ajungem la poarte

sa ia exemplu de la turci cum se LUPTA ...

de aia turcii au intors de la 2-0 si au fost mare imperiu
de aia noi am intors-o pe mioritza si i-au mai dat-o si vranceanu si munteanu si ungureanu ....sa se invete minte sa mai vb prostii

PENIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Iun 2008, 10:33

Sorin scrie: de aia noi am intors-o pe mioritza si i-au mai dat-o si vranceanu si munteanu si ungureanu ....sa se invete minte sa mai vb prostii
:lol: :lol: :lol: cat eram de suparat you've made my day

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iun 2008, 10:43

asa e ma :D

pacat de suporterii aia care s-au auzit pe stadioaane ...ca niciodata
au batut drum si au cheltuit bani multi sa-i incyrajeze pe niste ( vorba lu Panduru ) CACACIOSI

is pline ziarele de replici dure ale suporterilor ....ne-au facut de ras piturcii

olandezii au fost domni in prima repriza , chiar au si dat-o pe langa poarta din toate pozitiile .....marcajul era larg ca la un meci bistrita -ceahlaul ....
NUMA DATI-O PROSTILOR .....
da cu cine?

olandezii nici nu se bucurau la goluri ...iar suporterii lor si ai nostri au baut bere si s-au fotografiat toata ziua inainte de meci ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Iun 2008, 11:27

Sorin scrie:
sa ia exemplu de la turci cum se LUPTA ...

de aia turcii au intors de la 2-0 si au fost mare imperiu
de aia noi am intors-o pe mioritza si i-au mai dat-o si vranceanu si munteanu si ungureanu ....sa se invete minte sa mai vb prostii

PENIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce meci au facut turcii! O sa-i urmaresc cu interes!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 18 Iun 2008, 11:29

Sorine, aia cu miorita e beton! :lol:

despre meci... m-am uitat in scarba la el, de fapt mai mult mancam si povesteam decat ma uitam la meci. De toata jena!
Olandezii au facut tot ce tinea de ei ca sa putem castiga noi meciu asta, pacat ca nu au avut si ei pe unul ca banel sa-si dea autogol...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 18 Iun 2008, 17:06

Mai fratilor, tin sa recunosc ca la pauza, de nervi, am stins televizorul si m-am culcat.Nici acum nu stiu cine a marcat ptr. olandezi, nici nu ma intereseaza de fapt, insa un lucru am a ma lamuri, cine a fost la noi mijlocas stanga(in toate cele 3 meciuri)?Ce formula de joc a implementat Piturca? Din tot campionatul nostru nu s-au gasit alti mijlocasi dreapta?Numai Balanel(scuze, eu asa ii zic) si piticul Petre?Noi trebuie sa jucam ofensiv cu Olanda si bagam un singur atacant?Sa ma ierte cine considera altfel dar Mutu nu-i atacant, locul lui este de mijlocas stanga, partea proasta este ca nu face si faza defensiva, nu poate fi o solutie pe deplin viabila ptr. acest post, el este doar vedeta!Ceilalti trei de la mijloc, adica Chivu, Codrea si Cocis parca deabia ieri au facut cunostinta intre ei pe teren, nu se gaseau, nu acopereau zona lasata libera de celalat, erau simple marionete! Sa mai zic de mijlocul apararii? Ghione si Tamas parca erau dusmani, nu se lipeau, nu se sustineau, era bulevard printre ei! Pacat de cei doi laterali si de munca lui Lobont, am avut doar 3 jucatori pe teren ieri! :evil: :cry:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Scrie răspuns