Ntz. Goagalu' nu le pune cap la cap . Ai tu o sursa ceva .Adi G scrie: sarci pa goagal...
REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Posibil, cine stie... e o descoperire controversata din cate vad.Adi G scrie:http://en.wikipedia.org/wiki/Baghdad_Battery
da si tu un sarci pa goagal, nu stiu. cert este ca nu e nici o vrajeala nici un trucaj...
E o chestie mai sensibila asta ipotezele si adevarul.
In general explicatia cea mai simpla are cele mai mari sanse sa fie adevarata. O persoana care cauta adevarul priveste dovezile si formuleaza o ipoteza dupa, nu invers. Altfel ajungi sa formulezi o ipoteza care iti place, ulterior accepti tot ce o confirma si respingi tot ce o respinge. Poate e frumoasa ca se brodeste cu opiniile tale despre lume sau esti mandru de ea si nu vrei sa renunti la idee. E o eroare des intalnita si printre oamenii de stiinta. Importanta e metoda obiectiva prin care ajungi la concluzie, nu cat de mult iti place sa crezi un anumit lucru.
In general explicatia cea mai simpla are cele mai mari sanse sa fie adevarata. O persoana care cauta adevarul priveste dovezile si formuleaza o ipoteza dupa, nu invers. Altfel ajungi sa formulezi o ipoteza care iti place, ulterior accepti tot ce o confirma si respingi tot ce o respinge. Poate e frumoasa ca se brodeste cu opiniile tale despre lume sau esti mandru de ea si nu vrei sa renunti la idee. E o eroare des intalnita si printre oamenii de stiinta. Importanta e metoda obiectiva prin care ajungi la concluzie, nu cat de mult iti place sa crezi un anumit lucru.
- modigliani
- veteran
Si ce anume face sau demonstreaza ca ce-i neevreiesc este sfant si-n posesia adevarului ( ca , pan-la urma se pare ca vorbim despre adevaruri , nu ? ) Ce anume certifica faptul ca ce-i crestinesc sau islamic este mai sfant decat ce-i jidanesc ?rine scrie:scrierile alea nu prea sunt sfinte. cel putin pentru neevrei
Personal , atat cat ma pricep si eu , consider ca textele vechi evreiesti sunt cele mai aproape de vreun eventual adevar .
surioare ! ia piciorul de pe acceleratie .te arunci la chestii sensibile si pe urma o dai in ...pacat.modigliani scrie:Omule , ce dracu' , suntem tampiti ?rine scrie:scrierile alea nu prea sunt sfinte. cel putin pentru neevrei.
credeam ca stii mai multe. e ok.
oricum era prea delicata pentru un forum.
ca sa-mi demonstrezi clar , pe loc , si imbatabil ca ..... stii mai multe ..... [b
Bai , va jucati cu vorbele si dati cu ele ca si cu fluturii de badmington incercand sa pareti importanti !
- modigliani
- veteran
E cum spui . Insa si tu si altii ati dat-o-n ciunga . V-ati bagat aici ca sa va simtiti bagati in ceva de soi , o stricati d-aiurea , in fata unor argumente sau intrebari perfect pertinente ..... o scaldati ca la Ploiesti .rine scrie:te arunci la chestii sensibile si pe urma o dai in ...pacat.
Hai c-am apasat pe frana .......
exact! nu puteam sa formulez mai bine. hai s-o luam babeste, la mintea cocosului, numai un mic exemplu: am mai zis, cam toate religiile zic de nushce zei, dumnezeu, whatever... ce sunt astia? fiintze care au coborat din ceruri pe pamant, nu? deci, fiintze din afara pamantului..... din afara terrei... -> extra.......... terestri???? cum sa te fac sa intzelegi mai bine... nu am creat nimic, nu presupun nimic... fac si io ca von daniken, pun intrebari, nimic mai mult sau mai putzin....geppetto scrie:E o chestie mai sensibila asta ipotezele si adevarul.
In general explicatia cea mai simpla are cele mai mari sanse sa fie adevarata.