geppetto scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... Oreste.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Foarte sigur . Si presupun de ce pui intrebarea asta . Ca sa-ti raspund , afla c-am facut rost de pasaje din Talmud cu ,, aventuri maxime " . Da , asa este , in afara de preotii evrei .... nu prea are nimeni acces la sfintele scrieri ale Talmudului ( exact treaba asta m-a ,, enervat " si m-a ambitionat sa fac rost de texte ) . Dar la fel spun , cautarea si perseverenta ..... da roade uneori .rine scrie:modigliani scrie: . Am mai citit cateceva si din Talmud
@ modigliani esti sigur?
Ma, n-am ce sa-ti explic, e prima data cand aud de asa ceva, ti-am zis ca nu m-a pasionat Egiptul Antic pana acum, i-am dat un search pe google si am gasit " There is even the belief that Ancient Egyptians created a kind of battery " .Adi G scrie:![]()
![]()
explica-mi te rog frumos.... zii! bateriile de la bagdad! serios. si sa stitzi ca inca nu am baut nici eu nimic, nu-mi place berea calda!
hai ca esti culmea... din pacate nu am reusit sa creez nimic senzatzional pana acumgeppetto scrie:Ma, n-am ce sa-ti explic, e prima data cand aud de asa ceva, ti-am zis ca nu m-a pasionat Egiptul Antic pana acum, i-am dat un search pe google si am gasit " There is even the belief that Ancient Egyptians created a kind of battery " .Adi G scrie:![]()
![]()
explica-mi te rog frumos.... zii! bateriile de la bagdad! serios. si sa stitzi ca inca nu am baut nici eu nimic, nu-mi place berea calda!
Vad ca-ti place sa crezi tot felu de lucruri senzationale, din alea de Formula AS, codu lu Oreste... ce sa fac, sa-ti zic ca nu exista Mos Craciun?Baga mare acolo sa avem de ce ne rade.
Referinte. Posteaza un link despre minune.Adi G scrie:hai ca esti culmea... din pacate nu am reusit sa creez nimic senzatzional pana acumgeppetto scrie:Ma, n-am ce sa-ti explic, e prima data cand aud de asa ceva, ti-am zis ca nu m-a pasionat Egiptul Antic pana acum, i-am dat un search pe google si am gasit " There is even the belief that Ancient Egyptians created a kind of battery " .Adi G scrie:![]()
![]()
Vad ca-ti place sa crezi tot felu de lucruri senzationale, din alea de Formula AS, codu lu Oreste... ce sa fac, sa-ti zic ca nu exista Mos Craciun?Baga mare acolo sa avem de ce ne rade.
ulcica aia de lut din poza a fost gasita de arheologi, atat. si este cert ca nu poate sa fie altceva decat o BATERIE! au umplut-o cu suc de lamaie, au conectat un bec, ZBANG lumina.... ei cum dracu? problema e ca nu se incadreaza in nici un fel de schema istorica... de aia nu scrie la crte despre ea, pur si simplu asa ceva nu ar trebui sa existe, intzelegi?
Omule , ce dracu' , suntem tampiti ?rine scrie:scrierile alea nu prea sunt sfinte. cel putin pentru neevrei.
credeam ca stii mai multe. e ok.
oricum era prea delicata pentru un forum.