REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Apr 2011, 20:03

geppetto scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... Oreste..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: explica-mi te rog frumos.... zii! bateriile de la bagdad! serios. si sa stitzi ca inca nu am baut nici eu nimic, nu-mi place berea calda!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 14 Apr 2011, 20:05

rine scrie:
modigliani scrie: . Am mai citit cateceva si din Talmud

@ modigliani esti sigur?
Foarte sigur . Si presupun de ce pui intrebarea asta . Ca sa-ti raspund , afla c-am facut rost de pasaje din Talmud cu ,, aventuri maxime " . Da , asa este , in afara de preotii evrei .... nu prea are nimeni acces la sfintele scrieri ale Talmudului ( exact treaba asta m-a ,, enervat " si m-a ambitionat sa fac rost de texte ) . Dar la fel spun , cautarea si perseverenta ..... da roade uneori .
Cert este c-am citit destul de multe DIN Talmud ( nu afirm nicaieri ca l-as fi citit pe tot )

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Apr 2011, 20:09

scrierile alea nu prea sunt sfinte. cel putin pentru neevrei.
credeam ca stii mai multe. e ok.
oricum era prea delicata pentru un forum. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Apr 2011, 20:12

Adi G scrie: :lol: :lol: :lol: explica-mi te rog frumos.... zii! bateriile de la bagdad! serios. si sa stitzi ca inca nu am baut nici eu nimic, nu-mi place berea calda!
Ma, n-am ce sa-ti explic, e prima data cand aud de asa ceva, ti-am zis ca nu m-a pasionat Egiptul Antic pana acum, i-am dat un search pe google si am gasit " There is even the belief that Ancient Egyptians created a kind of battery " .

Vad ca-ti place sa crezi tot felu de lucruri senzationale, din alea de Formula AS, codu lu Oreste... ce sa fac, sa-ti zic ca nu exista Mos Craciun? :lol: Baga mare acolo sa avem de ce ne rade. :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Apr 2011, 20:18

geppetto scrie:
Adi G scrie: :lol: :lol: :lol: explica-mi te rog frumos.... zii! bateriile de la bagdad! serios. si sa stitzi ca inca nu am baut nici eu nimic, nu-mi place berea calda!
Ma, n-am ce sa-ti explic, e prima data cand aud de asa ceva, ti-am zis ca nu m-a pasionat Egiptul Antic pana acum, i-am dat un search pe google si am gasit " There is even the belief that Ancient Egyptians created a kind of battery " .

Vad ca-ti place sa crezi tot felu de lucruri senzationale, din alea de Formula AS, codu lu Oreste... ce sa fac, sa-ti zic ca nu exista Mos Craciun? :lol: Baga mare acolo sa avem de ce ne rade. :)
hai ca esti culmea... din pacate nu am reusit sa creez nimic senzatzional pana acum :lol: ulcica aia de lut din poza a fost gasita de arheologi, atat. si este cert ca nu poate sa fie altceva decat o BATERIE! au umplut-o cu suc de lamaie, au conectat un bec, ZBANG lumina.... ei cum dracu? problema e ca nu se incadreaza in nici un fel de schema istorica... de aia nu scrie la crte despre ea, pur si simplu asa ceva nu ar trebui sa existe, intzelegi?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Apr 2011, 20:20

Adi G scrie:
geppetto scrie:

hai ca esti culmea... din pacate nu am reusit sa creez nimic senzatzional pana acum :lol: ulcica aia de lut din poza a fost gasita de arheologi, atat. si este cert ca nu poate sa fie altceva decat o BATERIE! au umplut-o cu suc de lamaie, au conectat un bec, ZBANG lumina.... ei cum dracu? problema e ca nu se incadreaza in nici un fel de schema istorica... de aia nu scrie la crte despre ea, pur si simplu asa ceva nu ar trebui sa existe, intzelegi?
Referinte. Posteaza un link despre minune.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Apr 2011, 20:23

Georgica , de unde scoti nene pozele alea ? :roll:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Apr 2011, 20:26

http://en.wikipedia.org/wiki/Baghdad_Battery

da si tu un sarci pa goagal, nu stiu. cert este ca nu e nici o vrajeala nici un trucaj...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Apr 2011, 20:27

Indian Larry scrie:Georgica , de unde scoti nene pozele alea ? :roll:
sarci pa goagal... :lol: pot sa va bag si mai multe daca vretzi neaparat...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 14 Apr 2011, 20:30

rine scrie:scrierile alea nu prea sunt sfinte. cel putin pentru neevrei.
credeam ca stii mai multe. e ok.
oricum era prea delicata pentru un forum. :wink:
Omule , ce dracu' , suntem tampiti ?

Hai sa definim clar : ce-i sfant este obligatoriu si document / relatare istorica ? Sau nu ?

De fapt ..... ce anume da sfintenie unui text ? Faptul ca cineva , demult , in timp , l-a decretat ca fiind .... sfant ???

ca sa-mi demonstrezi clar , pe loc , si imbatabil ca ..... stii mai multe ..... defineste motivatia pentru care un text anume , din indiferent ce sursa vrei tu , poate fi numit SFANT !!!

Bai , va jucati cu vorbele si dati cu ele ca si cu fluturii de badmington incercand sa pareti importanti !

Scrie răspuns