Da, uite dovada ca pe vremea aia nu exista copyright.Adi G scrie:aaaaaaa, si inca ceva... de la biblie pana la civilizatzia sumeriana nu e lung drumul din potriva... turnul babilonian, gradina eden.... parca era vorba de astea si in biblie, nu?
REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Adi , la modul serios vorbind acum , ... este un subiect ce presupune maximum de atentie , de abnegatie , de capacitate de deschidere si de ascultare . ori , pe langa voi , cei realmente deschisi la genul asta de subiecte , iata , avem si preopinenti ..... plini de resrurse energetice ( la randul lor ) . N-ar fi asta o problema . ..... Punand ,, fortele " cap-la -cap pot fi ,, impinsi " catre inapoi , catre de unde-au venit . Ideea este ca un asemenea ,, efort " nu-ti vine sa-l faci . Personal il consider ca fiind gratuit si consumator de energie . ...... Ramane pe primu' Dabuleni dezbaterea eleganta a subiectului in discutie .....adiwolf scrie:baietii,
a-ti derapat putin, nu vreti sa treceti voi la subiectul cu civilizatia sumeriana??
hai ca imi iau si seminte
pai hai s-o luam pe piramide atunci, ca exemplu. cautarea dovezilor. ok. singura "dovada" ca piramida lui cheops a fost construita de cheops ca propriul mormant este urmatoaraea: un **** de grafito! o singura hieroglifa, care vrea sa insemne "kefren" - cheops, atat! ei cum naiba, absolut toate mormintele egiptene is pline de picturi si hieroglife si in cel mai jmecher mormant care a fost construit vreodata, nu exista absolut nici o pictura! egiptenii au documentat cam orice pe papirusuri, bazoreliefuri, picturi... ei culmea, despre cea mai jmechera piramida... NIMIC! cine poate sa-mi dovedeasca mie ca nu a intrat cheops in piramida aia si si-a lasat numai semnatura acolo, ceva de genu "io, nea cheops am fost aici"?geppetto scrie:Hmm... nu-i chiar asa. In spatele stiintei stau niste persoane numite "cercetatori" sau "oameni de stiinta" . Astia sunt pasionati de cercetare si primesc loveaua din activitati care au ca scop aflarea adevarului prin cautarea dovezilor. Astfel ca intre parerea sustinuta de dovezi a unui egiptolog si parerea unui amator in cautare de senzational (sau a unui saman care a halucinat o explicatie precum mama omida) nu se pune semnul "=" . Una e mai probabila decat alta si cred ca stii la ce ma refer.
ce este pana la urma un "egiptolog"? un tocilar care a tocit ani de zile ceea ce au scris altzi "egiptologi".... el stie una si buna, la fel ca popa, care a tocit ani de zile ce au tradus altzi popi din textele originale ale bibliei.... care sunt tzinute secret de vatican (by the way).... deci, inca o data, care e diferentza????
- modigliani
- veteran
Bai , mai da-le dracu' de piramide ! Ne ,, impiedicam de ele acum ????? Doar de ele ????? Ia hai sa deschidem o lista de CERTITUDINI ( !!!!! ) :Adi G scrie: pai hai s-o luam pe piramide atunci,
- Piatra de la Baalbeck ,
- Stonehenge ,
- Craniu de bizon cu gaura-n frunte ( de catre proiectil , N-am chef de detalii )
- Trilobit strivit de talpa de incaltaminte ...... acum ...... 200 000 000 ani !
- Cluj - element mecanic de aluminiu ( !!! Avem aluminiu din 1850 doar ! bauxita e altceva ! )
- Itinerariul amiralului Byrd ( inner Earth ! ) ,
- Shambala , Agartha ( etc ) ,
- Aurora boreala ( bull shit explicatia aia fu.tu.ta cu magnetismul ce sta la baza asteia ) ,
- Aria 51 + cadavre de piloti non umani ,
- La finele WW2 , detasamentul german ( sponsorizat de catre cine ????? ) de 4400 de oameni in expeditie ,, inviolabila " catre Polul Nord " ( insist - la finele WW2 ! - total nederanjati , din care s-au mai intors doar ...... 80 de membrii ..... nebuni ! ,
- ,, Caile catre ne-au indrumat Dumnezeii nostrii sa le urmam , stiind ca Pamantul nostru este sortit sa fie al celor ca calaresc apele " , caile urmate inspre disparitie de catre ..... aprox 8,5 mil de incasi/mayasi ..... in doar trei ani de le prima la cea de-a doua vizita a lui Columb ..... bla-bla , .
- ...... Dracu' , sunt in stare sa scriu o noapte despre asta .... si-am senzatia ca scriu degeaba ! Cine stie , .... stie ! PUNCT ! Cine nu ..... cu siguranta nu va crede . Asa ca ..... ce rost are ?????
Hai la biserica , sa cadem in genunchi , sa rostim pios si cu fata d-aia de patrunsi ....... Doamne ajuta !
Khufu. Khefren era altu.Adi G scrie:pai hai s-o luam pe piramide atunci, ca exemplu. cautarea dovezilor. ok. singura "dovada" ca piramida lui cheops a fost construita de cheops ca propriul mormant este urmatoaraea: un **** de grafito! o singura hieroglifa, care vrea sa insemne "kefren" - cheops, atat! ei cum naiba, absolut toate mormintele egiptene is pline de picturi si hieroglife si in cel mai jmecher mormant care a fost construit vreodata, nu exista absolut nici o pictura! cine poate sa-mi dovedeasca mie ca nu a intrat cheops in piramida aia si si-a lasat numai semnatura acolo, ceva de genu "io, nea cheops am fost aici"?geppetto scrie:Hmm... nu-i chiar asa. In spatele stiintei stau niste persoane numite "cercetatori" sau "oameni de stiinta" . Astia sunt pasionati de cercetare si primesc loveaua din activitati care au ca scop aflarea adevarului prin cautarea dovezilor. Astfel ca intre parerea sustinuta de dovezi a unui egiptolog si parerea unui amator in cautare de senzational (sau a unui saman care a halucinat o explicatie precum mama omida) nu se pune semnul "=" . Una e mai probabila decat alta si cred ca stii la ce ma refer.
ce este pana la urma un "egiptolog"? un tocilar care a tocit ani de zile ceea ce au scris altzi "egiptologi".... el stie una si buna, la fel ca popa, care a tocit ani de zile ce au tradus altzi popi din textele originale ale bibliei.... care sunt tzinute secret de vatican (by the way).... deci, inca o data, care e diferentza????
Habar nu am despre picturi, imi amintesc foarte putin despre evolutia designului piramidelor din ce am studiat in scoala, nu m-a pasionat extrem de mult. In schimb poti intreba pe cineva care a studiat istoria - astia in general sunt pasionati de Egiptul Antic.
Un egiptolog e un cercetator, un popa e un ignorant, "textele originale ale bibliei...." nu exista "originale" sunt multe copii, unele foarte vechi si sunt studiate si ele la randul lor. Asertiunea cu secretele vaticanului e... o asertiune in ceea ce ma priveste. Daca stii ca exista nu mai e secret, nu?

- semlecangheorghe
- veteran
geppetto scrie:E foarte normal ce se intampla, spre deosebire de religie care pretinde cunoasterea unor adevaruri absolute, stiinta lucreaza cu adevaruri "tehnice". Progresul stiintific este unul continuu, se corecteaza si se actualizeaza, se verifica ipoteze care devin ulterior teorii stiintifice in cazul in care exista date care sa le probeze.
In legatura cu teoria evolutiei imi pare "rau" sa va anunt dar este o teorie stiintifica. Adica nu o teorie in sensul trivial (ca in "teoria mea e ca Mariuca mi-a dat sculament"), e un adevar stiintific. "veriga lipsa" a evolutiei omului este defapt o grupa de fosile intermediare dintre stramosul comun al primatelor si om. Adica mai multe verigi lipsa daca le putem spune asa. Si putem. Lucru valabil si pentru celelalte fiinte vii de pe planeta. Teoria evolutiei este singura teorie de care dispunem si care are sens in perspectiva existentei vietii pe Pamant asa cum o cunoastem din fiintele vii si cele pe care le cunoastem din fosile. Probata de genetica, zoologie, paleontologie si declarata adevar stiintific . Ceea ce stim despre fiintele vii nu are sens in lipsa teoriei evolutiei.
..........Poate ai sa fii surprins,iata ce zice in "New Scientist"15.01.1981,d-l Porter Kier,cercetator la Smitshonian Institution:"In muzeele din intreaga lume exista 100000000 de milioane de fosile,toate catalogate si identificate"
Deci ,daca exista atitea fosile,care ,cu ajutorul cercetatorilor pot invia pentru noi ,vremuri de mult apuse,unde sint fosilele care atesta treceri treptate de la maimuta la om????Desi sint milioane de fosile apartinind altor specii,cele presupuse ca apartinind hominizilor primitivi,sint citeva la numar ,si incap pe o masa de biliard.Nu exista schelte intregi,ale oamenilor maimuta.Acestia sint pur si simplu,nascociti din fantezia unora ,pe baza a fragmente de schelete.Ba chiar unele schelte ,daca nu ma insel "omul de Piltdown",a fost un fals dovedit ,facut din resturi de schelet de maimuta amestecat cu schelet de om...
Adevar stiintific??Ce inseamna asta??Adevarul stiintific este o teorie formulata pe baza anumitor observatii,si care trebuie verificata cu ajutorul altor observatii,sau experimente ,daca este adevarata sau nu.Ori in cazul ,teoriei evolutioniste,lipsesc dovezile:fosilele asa ziselor specimene intermediare intre om si maimuta.
Daca ai tu vreo informatie,un link ,ceva as fi bucuros sa ma informez..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- modigliani
- veteran
Unde-i Bibila aici , nene ? ce-i ,, Dumnezeiaesc " in toate astea ( si-n alte mii de CERTITUDINI despre care le stiu sau nu le stiu ... n-am mai avut chef sa le pomenesc ) ???modigliani scrie:Bai , mai da-le dracu' de piramide ! Ne ,, impiedicam de ele acum ????? Doar de ele ????? Ia hai sa deschidem o lista de CERTITUDINI ( !!!!! ) :Adi G scrie: pai hai s-o luam pe piramide atunci,
- Piatra de la Baalbeck ,
- Stonehenge ,
- Craniu de bizon cu gaura-n frunte ( de catre proiectil , N-am chef de detalii )
- Trilobit strivit de talpa de incaltaminte ...... acum ...... 200 000 000 ani !
- Cluj - element mecanic de aluminiu ( !!! Avem aluminiu din 1850 doar ! bauxita e altceva ! )
- Itinerariul amiralului Byrd ( inner Earth ! ) ,
- Shambala , Agartha ( etc ) ,
- Aurora boreala ( bull shit explicatia aia fu.tu.ta cu magnetismul ce sta la baza asteia ) ,
- Aria 51 + cadavre de piloti non umani ,
- La finele WW2 , detasamentul german ( sponsorizat de catre cine ????? ) de 4400 de oameni in expeditie ,, inviolabila " catre Polul Nord " ( insist - la finele WW2 ! - total nederanjati , din care s-au mai intors doar ...... 80 de membrii ..... nebuni ! ,
- ,, Caile catre ne-au indrumat Dumnezeii nostrii sa le urmam , stiind ca Pamantul nostru este sortit sa fie al celor ca calaresc apele " , caile urmate inspre disparitie de catre ..... aprox 8,5 mil de incasi/mayasi ..... in doar trei ani de le prima la cea de-a doua vizita a lui Columb ..... bla-bla , .
- ...... Dracu' , sunt in stare sa scriu o noapte despre asta .... si-am senzatia ca scriu degeaba ! Cine stie , .... stie ! PUNCT ! Cine nu ..... cu siguranta nu va crede . Asa ca ..... ce rost are ?????
Hai la biserica , sa cadem in genunchi , sa rostim pios si cu fata d-aia de patrunsi ....... Doamne ajuta !
Chiar este atat de comod traiul cu baticu' pe ochi ? Ca daca e ..... ma ,, convertesc " . Pt ca ,, Fericiti cei saraci cu duhul " . Si , sincer , .... imi doresc fericire si liniste sufleteasca .......
-
- veteran
re
Pai si ce faci daca deschizi cutia ? Ce crezi ca se intampla ?