REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 22:15

Adi G scrie:da exact, scuze... khufu, kefren.... dupa o zi de munca si a treia bere.... tot una :lol: :lol: :lol:
Khufu , Kefren , Mikerinos ,....... si MULTE ALTE MII DE STRUCTURI PIRAMIDALE in intreaga lume ! Constructii despre care NU SE STIE , nu sunt mediatizate ca cele din Egipt : Franta ( culminand cu piramidele intoarse ) , China ( cu piramidele ,, invelite " de catre campuri agricole , sub egida PCChinez ) , America centrala , Cea de Sud , ....... pustele Marelui Soviet , Tibet , Congo-Brazaville( candva ) , inclusiv cele de sub patura de gheata ale Antarcticii ( culmea , figureaza pe hartile lui Piri Reis , harti ce ilustreaza tarmurile Antarcticii ..... fara invelisul de gheata , invelis ce dateaza de ...... cca 12 000 ani ! ) .

Ce dracu'-i neclar aici ???? Batrcul pe ochi , cumva ???

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Apr 2011, 22:15

modigliani scrie:
Adi G scrie: pai hai s-o luam pe piramide atunci,
Bai , mai da-le dracu' de piramide ! Ne ,, impiedicam de ele acum ????? Doar de ele ????? Ia hai sa deschidem o lista de CERTITUDINI ( !!!!! ) :

- Piatra de la Baalbeck ,
- Stonehenge ,
- Craniu de bizon cu gaura-n frunte ( de catre proiectil , N-am chef de detalii )
- Trilobit strivit de talpa de incaltaminte ...... acum ...... 200 000 000 ani !
- Cluj - element mecanic de aluminiu ( !!! Avem aluminiu din 1850 doar ! bauxita e altceva ! )
- Itinerariul amiralului Byrd ( inner Earth ! ) ,
- Shambala , Agartha ( etc ) ,
- Aurora boreala ( bull shit explicatia aia fu.tu.ta cu magnetismul ce sta la baza asteia ) ,
- Aria 51 + cadavre de piloti non umani ,
- La finele WW2 , detasamentul german ( sponsorizat de catre cine ????? ) de 4400 de oameni in expeditie ,, inviolabila " catre Polul Nord " ( insist - la finele WW2 ! - total nederanjati , din care s-au mai intors doar ...... 80 de membrii ..... nebuni ! ,
- ,, Caile catre ne-au indrumat Dumnezeii nostrii sa le urmam , stiind ca Pamantul nostru este sortit sa fie al celor ca calaresc apele " , caile urmate inspre disparitie de catre ..... aprox 8,5 mil de incasi/mayasi ..... in doar trei ani de le prima la cea de-a doua vizita a lui Columb ..... bla-bla , .
- ...... Dracu' , sunt in stare sa scriu o noapte despre asta .... si-am senzatia ca scriu degeaba ! Cine stie , .... stie ! PUNCT ! Cine nu ..... cu siguranta nu va crede . Asa ca ..... ce rost are ?????

Hai la biserica , sa cadem in genunchi , sa rostim pios si cu fata d-aia de patrunsi ....... Doamne ajuta !
heheheheee, numai un mic potpuriu de mistere neelucidate... can't get enough of that shit dude! liniile din nazca.... si muuuulte muuulte altele....

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Apr 2011, 22:18

semlecangheorghe scrie:
geppetto scrie:E foarte normal ce se intampla, spre deosebire de religie care pretinde cunoasterea unor adevaruri absolute, stiinta lucreaza cu adevaruri "tehnice". Progresul stiintific este unul continuu, se corecteaza si se actualizeaza, se verifica ipoteze care devin ulterior teorii stiintifice in cazul in care exista date care sa le probeze.
In legatura cu teoria evolutiei imi pare "rau" sa va anunt dar este o teorie stiintifica. Adica nu o teorie in sensul trivial (ca in "teoria mea e ca Mariuca mi-a dat sculament"), e un adevar stiintific. "veriga lipsa" a evolutiei omului este defapt o grupa de fosile intermediare dintre stramosul comun al primatelor si om. Adica mai multe verigi lipsa daca le putem spune asa. Si putem. Lucru valabil si pentru celelalte fiinte vii de pe planeta. Teoria evolutiei este singura teorie de care dispunem si care are sens in perspectiva existentei vietii pe Pamant asa cum o cunoastem din fiintele vii si cele pe care le cunoastem din fosile. Probata de genetica, zoologie, paleontologie si declarata adevar stiintific . Ceea ce stim despre fiintele vii nu are sens in lipsa teoriei evolutiei.

..........Poate ai sa fii surprins,iata ce zice in "New Scientist"15.01.1981,d-l Porter Kier,cercetator la Smitshonian Institution:"In muzeele din intreaga lume exista 100000000 de milioane de fosile,toate catalogate si identificate"

Deci ,daca exista atitea fosile,care ,cu ajutorul cercetatorilor pot invia pentru noi ,vremuri de mult apuse,unde sint fosilele care atesta treceri treptate de la maimuta la om????Desi sint milioane de fosile apartinind altor specii,cele presupuse ca apartinind hominizilor primitivi,sint citeva la numar ,si incap pe o masa de biliard.Nu exista schelte intregi,ale oamenilor maimuta.Acestia sint pur si simplu,nascociti din fantezia unora ,pe baza a fragmente de schelete.Ba chiar unele schelte ,daca nu ma insel "omul de Piltdown",a fost un fals dovedit ,facut din resturi de schelet de maimuta amestecat cu schelet de om...

Adevar stiintific??Ce inseamna asta??Adevarul stiintific este o teorie formulata pe baza anumitor observatii,si care trebuie verificata cu ajutorul altor observatii,sau experimente ,daca este adevarata sau nu.Ori in cazul ,teoriei evolutioniste,lipsesc dovezile:fosilele asa ziselor specimene intermediare intre om si maimuta.

Daca ai tu vreo informatie,un link ,ceva as fi bucuros sa ma informez..
Omul de Piltdown a fost un fals intr-adevar.

Dovezi exista cu caru'. Astea sunt dovezile din fosile:

http://www.edutube.org/interactive/huma ... active-map

http://humanorigins.si.edu/evidence/hum ... ls/fossils

Nu stiu cat de updatate sunt. Descoperiri noi se fac destul de des.

Mai exista dovezi din genetica de exemplu care probeaza evolutia. Exista alte animale care au lasat in urma munti de fosile. E un adevar stiintific, n-ai ce-i face. :roll:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 22:23

CLAR DE TOT ! CEL PUTIN MIE MI-E CLAR . ..... NU-I DE-UN FORUM O ASEMENEA ,, DEZBATERE " . UN FORUM NU-I DECAT UN FORUM , DIN NEFERICIRE ,, POPULAT " SI CU ELEMENTE ,, RETROGRADE " , NEGATIVIST/Impingatoare-napoi .

I'm out from here .....

Adi , ne vedem la Dabuleni . Si pt acel dabuleni iti doresc ...... nicio noapte dormita cap-cap .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Apr 2011, 22:30

semlecangheorghe scrie:fosilele asa ziselor specimene intermediare intre om si maimuta.
Am impresia ca ADN-ul nostru difera extrem de putin de cel al cimpanzeului. Omul este o maimuta, o primata mai precis. Suntem rude apropiate cu cimpanzeii, orangutanii si gorilele, rude indepartate ale salaului si rude foarte indepartate ale trestiei de zahar.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 22:38

geppetto scrie:
Am impresia ca ADN-ul nostru difera extrem de putin cu cel al cimpanzeului.
...... Putin ..... dar absolut decisiv !!!! Atat de ,, decisiv " incat iti aduci aminte de vorbele din Biblie :

,, Dumnezeu a creat pe OM dupa chipul si asemenarea sa "( Atentie , nu ...... IDENTIC siesi ! Ci doar ... dupa chipul sau ). Personal mo vad ca pe o elementare interbentia genetic-,,Dumnezeiasca " . Puteti da cu pietre! )

Bai , chiar veau sa ies din discutie !!! Nu ma mai ,,provocati " ! :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2011, 22:38

M-am uitat pe tabelul acela si este asa cum am zis eu.Citeva sint reproduceri facute de artisti-omul din indonezia ,tanzania,parca.....Ca niste masti..Facute pe baza a ce??Cele citeva capete de schelet ..unele sint partiale..Dar acuma judecind logic,daca sint o suta de milioane de fosile inventariate prin muzee,cum naiba ,din atitea presupuse stadii intermediare,intre om si maimuta..sint citeva cranii partiale???N-ar fi logic sa fie mult ,mult mai multe la numar???

Si cazul ,celebru ,la vremea respectiva,a omului de Piltdown,ce lumina arunca asupra credibilitatii "oamenilor de stiinta"Si ei sint oameni ca toti oamenii,supusi greselii,si capabili ,uneori si nu toti,este adevarat,sa minta si sa insele...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2011, 22:41

geppetto scrie:
semlecangheorghe scrie:fosilele asa ziselor specimene intermediare intre om si maimuta.
Am impresia ca ADN-ul nostru difera extrem de putin de cel al cimpanzeului. Omul este o maimuta, o primata mai precis. Suntem rude apropiate cu cimpanzeii, orangutanii si gorilele, rude indepartate ale salaului si rude foarte indepartate ale trestiei de zahar.

:lol: :lol: :lol: :lol: Asta-i tare...Daca ii s-o dam pe gluma ,am io o banuiala cine-i "veriga lipsa"A fost vazut cu un pishtol la briu si un grip lung in mina,bintuind pe malul unor ape...Cica isi cauta strabunii fosila,incert cu privire la originea lui....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 22:42

Eugen_N , mi-e dor de tine , sa moara Gilbert ! Nu mai spui nimic ? ( Indiene , ,, monitorizeaza-l " , ca cine , dracu' , stie ce ,, fraza " mai scoate ! )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 22:43

semlecangheorghe scrie:am io o banuiala cine-i "veriga lipsa"A fost vazut cu un pishtol la briu si un grip lung in mina.
.............. Gigi , la Sarulesti ai o bere de la mine ! :bere: Prindea obleti blindati , d-aia de wolfram , nu ?

Scrie răspuns