Au defecte foarte vizibile insa.Au dezgropat si le-au deranjat somnul vesnic acelora care au contribuit la ridicarea nivelului cultural in franta.Si-au dezgropat regii in febra revolutiei

Ne fac,ne-au facut si ne vor face un popor de tigani(CM USA 94,Le salut roumain etc.).Au o echipe de fotbal alcatuita in proportie de 95,7% din fotbalisti de culoare iar in tribunele lor nu am vazut niciodata un cetatean de culoare

Ultima dovada de lasitate dar care o putem pune pe seama campaniei de imagine initiata de limbricul aflat la conducerea tari este declansarea raidurilor aeriene in Libia.Daca ramaneau asa cu au inceput, pe pozitie cu raidurile ,in 2 zile nu mai aveau kerosen pentru avioane

Pentru mine picatura care a umplut paharul a fost asta:
http://www.youtube.com/watch?v=03b0P-9HAck
Romani nu saluta asa...rromi sunt cei care saluta asa...francezi din pacate sunt o natie care nu poate face diferenta dintre rrom si roman,nu din cauza nivelului de inteligenta ci din cauza ingamfari si lasitati native a acestui popor.
Eu si familia mea am renuntat la cumpararea produselor "made in france".Celor care ma intreaba in magazine de ce nu vand si mepps le raspund ca sunt mai bune cele facute de bertilure.E singurul mod in care ma pot razbuna pe ingamfarea lor.
Totusi francezi sunt un popor....noi romani suntem o populatie

Sa fiti destepti!