REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Apr 2011, 16:43

Francezi au cultura,arta si valori incontestabile provenite din diferite domenii.
Au defecte foarte vizibile insa.Au dezgropat si le-au deranjat somnul vesnic acelora care au contribuit la ridicarea nivelului cultural in franta.Si-au dezgropat regii in febra revolutiei
:shock: si le-au imprastiat osemintele :shock: .S-au lupat pana nu au mai putut cu nemtii :lol: ,aproape 2 zile :lol: .
Ne fac,ne-au facut si ne vor face un popor de tigani(CM USA 94,Le salut roumain etc.).Au o echipe de fotbal alcatuita in proportie de 95,7% din fotbalisti de culoare iar in tribunele lor nu am vazut niciodata un cetatean de culoare :lol: .
Ultima dovada de lasitate dar care o putem pune pe seama campaniei de imagine initiata de limbricul aflat la conducerea tari este declansarea raidurilor aeriene in Libia.Daca ramaneau asa cu au inceput, pe pozitie cu raidurile ,in 2 zile nu mai aveau kerosen pentru avioane :lol: .
Pentru mine picatura care a umplut paharul a fost asta:
http://www.youtube.com/watch?v=03b0P-9HAck
Romani nu saluta asa...rromi sunt cei care saluta asa...francezi din pacate sunt o natie care nu poate face diferenta dintre rrom si roman,nu din cauza nivelului de inteligenta ci din cauza ingamfari si lasitati native a acestui popor.
Eu si familia mea am renuntat la cumpararea produselor "made in france".Celor care ma intreaba in magazine de ce nu vand si mepps le raspund ca sunt mai bune cele facute de bertilure.E singurul mod in care ma pot razbuna pe ingamfarea lor.
Totusi francezi sunt un popor....noi romani suntem o populatie :cry: .
Sa fiti destepti!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Apr 2011, 17:22

Multa francofobie aici pe site, mon Dieu! :lol: Nu zic ca partial nu au dreptate cei ce zic ca francii sunt ingamfati, adesea stupizi, nu toti desigur dar multi. Si cred ca doar la culture francaise merita cunoscuta! :lol: Sau de ce sa invete alta limba daca franca lor e de circulation universelle?
Ma gandeam - daca tot ii urasc ei pe rromi ce-ar fi daca viitorul Hitlern ar fi francez? Adolphe Sarkozy sau Sarkozer.

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 11 Apr 2011, 18:50

Asa ne trebuie , ca avem niste politicieni care stau in ultima banca in parlamentul european si care nu stiu sa ia atitudine ( iau altceva , stim toti ce ...) . Degeaba platim impozite si taxe de tot felul .
Si mai ales degeaba avem ambasadori , stau degeaba si nu se autosesizeaza .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 11 Apr 2011, 19:20

"Le Salut Roumain" a fost o gluma cam proasta a unui comediant pe un post de televiziune. Intr-un stat liber e dezlegare la asa ceva si poate fiecare sa-si exprime liber opinia, sa faca bascalie, sa manance cat rahat vrea, sa dea foc la ce carte vrea sau sa spanzure ce papusa vrea el. E dreptul fundamental al fiecarui cetatean liber in lumea libera. Statul nu are ce cauta in cenzura sau in suprimarea acestui drept. Poate doar sa se se autosesizeze, sa se declare indignat sau sa condamne gestul respectiv. Ceea ce s-a si intamplat. Ce vreti mai mult decat atat? Sa se ajunga ca in bancul ala cu Gheorghe care abia aflase ca Mihai Viteazu a fost asasinat de unguri si imediat se pregateste sa-si omoare prietenu de etnie maghiara? :lol: Sau ca la salbaticii aia din Afganistan?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Apr 2011, 20:06

geppetto scrie:. Intr-un stat liber e dezlegare la asa ceva si poate fiecare sa-si exprime liber opinia, sa faca bascalie, sa manance cat rahat vrea, sa dea foc la ce carte vrea sau sa spanzure ce papusa vrea el. E dreptul fundamental al fiecarui cetatean liber in lumea libera. Statul nu are ce cauta in cenzura sau in suprimarea acestui drept.
s-o crezi tu :!:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Apr 2011, 20:12

...pana in urma cu ceva vreme ii dadeam cu francofonia inainte si eram mari "scule pe bascule" cand pomeneam de culturile inrudite
...acum?... :oops:
...da' ne-am si gasit noi sa criticam , de parca am fi buricul Europei
...intr-un fel e bine asa , ca mai uitam ca s-au scumpit cartofii cu mai bine de 25 %, de au ajuns sa fie mai scumpi ca si portocalele :?
...o fi piticul lor mai al dracului ca si piticul nostru ?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 11 Apr 2011, 20:22

Pai daca mi-amintesc bine, la o intalnire la nivel "inalt", piticul lor i-a dat cu flit marinarului nostru, care fie vorba intre noi era obisnuit sa i se sufle in catarg prin tarisoara lui, prin urmare poporu' isi urmeaza conducatorul...
Reactiile lor nu-s surprinzatoare...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Apr 2011, 21:33

geppetto scrie:.......... Un razboi fara Franta ar fi ca al doilea razboi mondial :lol:
foarte tare, e de retinut :lol: :lol:

@ stormfish

multa dreptate ai, iti inteleg atitudinea si o aprob ba chiar te'as incuraja sa adopti aceeasi atitudine si fata de bancile franceze (ex. BRD), totusi, gresesti asupra unui singur aspect:
Mepps nu mai este demult o companie franceza si linguritele Mepps chiar sunt bune

p.s facem un schimb?? iti dau rotative Berti contra Mepps ??

:wink:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 12 Apr 2011, 02:54

geppetto scrie:"Le Salut Roumain" a fost o gluma cam proasta a unui comediant pe un post de televiziune. Intr-un stat liber e dezlegare la asa ceva si poate fiecare sa-si exprime liber opinia, sa faca bascalie, sa manance cat rahat vrea, sa dea foc la ce carte vrea sau sa spanzure ce papusa vrea el. ?
NU-I DELOC ASA!!Poate sa faca bascalie despre ce ciora,gulas sau bidon vrea--fara a atinge insa valorile morale,nationaliste si crestine!!
Cum sa -l spanzure un ungur pe Iancu--in gluma??esti nebun??
du-te tu in Budapesta in centru si spanzura-l pe Atilla--dar sa iei si unul care sa stea deoparte si protejat undeva si sa faca poze si sa le puna aici pe site--sa vad daca mai are cine da exemple de civilizatie dupa aia !
cu mancatul de rahat sunt de acord pt ca este tabiet la multi si Turcia nu-i chiar departe iar turcii au stat o bucata buna pe la noi ,,prin multe locuri si au avut timp sa-i invete pe unii cu gustul de Saorma,,sugiuc,,rahat,,etc!!
cu cartea--iar nu-s de acord!!pt ca sunt cateva carti care nu trebuie arse sub nici o forma si de catre nimeni--pentru ca pe ele au jurat si si-au aparat tarile sute de oameni bravi care-au avut un tel ,,o ordine si-o onoare--fie c-au fost biblii,fie c-au fost corane!!m-am enervat cand vad asa atitudine la oameni cu carte!!de aia avem trancalai pe la colturi prin europa,,in ultima banca,,si bolfosi care pun boticul la palinca si carnati pe acasa--Pentru ca daca citeau Biblia--acolo--la loc de frunte intre cele 10 porunci --este aia --sa nu furi!!!!sa nu ravnesti la bunul altuia!!,,,etc
luati aminte--sunt compuse de eroi:
http://www.youtube.com/watch?v=brLSO8vjqio
http://www.youtube.com/watch?v=GojnxkVU ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=0JvKS-Z5 ... re=related

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Apr 2011, 08:48

Am ceva retineri sa consider valori morale astea nationaliste si crestine.

Istoria de propaganda, violenta si crima pentru ideea defecta potrivit careia poporul in care intamplator te-ai nascut e buricu pamantului nu mi se pare ca ar avea vreo legatura cu morala. La fel si violenta si crima comisa pentru personajele imaginare in care ai fost invatat sa crezi. Si astea merg mana in mana impreuna acum si-n vecii vecilor amin intru prostirea poporului si beneficiul exclusiv al popilor si-al politicienilor cinici.

http://www.youtube.com/watch?v=D4shqQJD ... ideo_title

Scrie răspuns